ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Dibine kadar merak ediyorum, endişeleniyorum, ama 'içimizi ferahlatmadan gitti' diye kadına sitem etmekten yana değilim, hani canı burnunda ya şu an kadının. Malum.
Son etkinlik zamanı yanıltıcı olabilir telefondan giriyorsa.
Konu sahibini buraya yazmadı diye suçlamayalım, eninde sonunda bi haber alıcrız yani.

suçladığımı nereden çıkardınız kocaman msjmın son kısmına neden takıldınız? ben telden girince nasıl olur bilemiyorum sadece dikkatimi çekti.üstelik sabahtan beri endişelenenlerden biriyim,kazene msj atanlardan biriyim.lütfen msjjımın hepsini okuyun.

[
Dibine kadar merak ediyorum, endişeleniyorum, ama 'içimizi ferahlatmadan gitti' diye kadına sitem etmekten yana değilim, hani canı burnunda ya şu an kadının. Malum.
Son etkinlik zamanı yanıltıcı olabilir atelefondan giriyorsa.
Konu sahibini buraya yazmadı diye suçlamayalım, eninde sonunda bi haber alıcrız yani.

bende aynen hem merak ediyorum hem kızıyorum hemde yok diyorum böyle bir şey olmamıştır bizle dalga geçiyor.

zaten eski konu yorumlarıda hep ölmek ölüm kendi çocuklarına bile ölseler diyor böyle biraz daha rahatlıyorum sonra ya doğruysa diyorum duygu gelgitleri yaşıyorum

ama şuda geliyor aklıma genelde bu tarz konular böyle kalıp gidiyor sonuç çıkmıyor artık aklında o konuya ne oldularla yaşıyorsun

var böyle bir kaç konu öylece kalıp giden

buda öyle olucak gibi geliyor bana

KONU GERÇEK Mİ YA ŞAKA GİBİ
İNŞALLAH KENDİNİZE BİŞİ YAPMAMIŞSINIZDIR
ÖLMEK SİZE DEĞİL ANCAK ONLARA YAKIŞIR

ben kazen yada muneden açıklama bekliyorum aslnda.yani ulaştılar mı ulaşamadılar mı? durum nedir?

kazen aktif olunca buraya yazar belki.

konu sahibini tanıyan bilen facesinde olan kimse yok mu buralarda?

kımse kusura bakmasın
sırf aldatıldın dıye fare zehırınden bahsedıyorsun, hatta çocuklarına da ıcırmeyı dusundugunu söyluyorsun
nasıl bır annesın sen ya?
'' çocugum ölmekten çok korkuyor çook'' bu nasıl bışı yaa? pess dıyorum bır kanı bozuk hayvan için... çocuklara bu ruh halını yaşatmaya ne hakkın var? ne dıyorsun kı çocuk ölmekten korktugunu söyluyor?

aşırı derecede hassas ve yaşadığını dibine kadar yaşayan bir kadın var karşımızda.
benim annem de böyledir.
hem arkadaş hem otorite olmaya çalıştı. olamadı. beni de dengesizleştirdi ergenliğimden.evlenip ortam değiştirince ancak oturdu kişiliğim. beni söylememem gereken bir laf var diye dövdü de oturup benimle içti de...
babamla kavga eder mezarlığa kaçar.
benimle kavga eder bir daha evine bile gelmeyeceğim der.
herkesle kavga eder ilaç içip intihar etmeye çalışır.
"kendimi öldüreceğim" der telefonunu kapatır. herkesi manyağa çevirir. ben de nefret ediyorum bu huylarından,kendi de farkında. tedavi de görüyor,ilaç da alıyor. ama değişen bişey olmadı.
napalım değişmiyor ama çok seviyorum onu. her seferinde bi daha konuşmayacağım diyorum. kıyamıyorum.
belki de bu yüzden farkında olmadan sempati duydum konu sahibine. muhakkak insan dediğine dikkat etmeli.
ama şu kısa bilgiyi de vereyim; annemin sürekli böyle söylediği ve kimsenin ciddiye almadığı bir olayda kusturarak çıkardık midesinden hapları.
feryat figan davranıyor diye sadece öfkelenip geri çekilmemiz lazım. bir birey olarak hem anlayışlı hem de can tehlikesi olduğu için temkinli davranmalıyız...

bu arada:
herkes "çocuklarımı da öldüreyim" kısmına takılmış,"akıl karımı bu? anne böyle mi yapar" diyorsunuz, haklısınız da.hem de dibine kadar.
Fakat Analizinizi çalışan,mantıklı aklınızla yapıyorsunuz. O kadın da sadece duygu var şu anda. "Kendimi öldürmek istiyorum" diyor. Ama çocuklarını bırakamayacağını biliyor. "Çocuğum olmasaydı ölebilirdim" diyor. "O zaman onlar keşke olmasa" diyor. Mantık bunun neresinde? Yok. O yüzden mantıklı cümleler söyleyip konu sahibini ayıplamayın. O böyle lafları sinir krizine gidip söylüyor. Her sinir krizine giren ayılıp bayılacak değil ya. O da böyle giriyor...

Ne yapalım, aferin mi diyelim? Hem bu şekilde sinir krizine girip hem de buraya yazıyor yani? Çok enteresan... Ben sinir krizine girsem bu şekilde herhalde bir yere bir şey yazmam. Ayrıca yazmakla feryat figan farklıdır. Feryat figan ederken agzından çıktı diyelim (hadi öyle diyelim) ama yazarken de böyle olması.. garip yani... çünkü yazarken daha oturaklı düşünürsün her ne durumda olursan ol.

suçladığımı nereden çıkardınız kocaman msjmın son kısmına neden takıldınız? ben telden girince nasıl olur bilemiyorum sadece dikkatimi çekti.üstelik sabahtan beri endişelenenlerden biriyim,kazene msj atanlardan biriyim.lütfen msjjımın hepsini okuyun.
Ah ben size yazmadım direkt, sayfalardır yazılıyordu o tarz mesajlar.

kımse kusura bakmasın
sırf aldatıldın dıye fare zehırınden bahsedıyorsun, hatta çocuklarına da ıcırmeyı dusundugunu söyluyorsun
nasıl bır annesın sen ya?
'' çocugum ölmekten çok korkuyor çook'' bu nasıl bışı yaa? pess dıyorum bır kanı bozuk hayvan için... çocuklara bu ruh halını yaşatmaya ne hakkın var? ne dıyorsun kı çocuk ölmekten korktugunu söyluyor?

zaten normal bir evlilik olsa ortada aldatma yada başka bir şey olmasa dahi

eski konularında hep çocuklarına ölsün lafları geçiyor diline yerleşik laf etmiş ölüm kelimesini bunu buraya yazıyorsa kimbilir evinde özelinde oçocuklara neler diyor çocuklar zaten normal ve mutlu bir ortamda değiller yani sağlıklı değil bayanın yaptıkları dedikleri

bende bu laflarından dolayı intiharı yapıcagını düşünmüyorum yapmasında zaten

dilerim fake çıksın hepsinden daha iyi bence

Ne yapalım, aferin mi diyelim? Hem bu şekilde sinir krizine girip hem de buraya yazıyor yani? Çok enteresan... Ben sinir krizine girsem bu şekilde herhalde bir yere bir şey yazmam. Ayrıca yazmakla feryat figan farklıdır. Feryat figan ederken agzından çıktı diyelim (hadi öyle diyelim) ama yazarken de böyle olması.. garip yani... çünkü yazarken daha oturaklı düşünürsün her ne durumda olursan ol.

valla mervecik genelde yazdıkların çok sert ve yıpratıcı gelir ve çok uzun uzun yazılar oku okuyabilirsen özellikle siyasette falan neyse ama bu yorumun çok mantıklı

deli divaneye dönen insan oturup yazı yazması garip ama şuda var işte ya yaparsa insanın vicdanı titriyor.

Allah allah zehirlemek mi ? Öldürmek mi? Bence melekonlik olduğundan yazdı çıkıp hava alıyordur belki Umarım ......

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
SAçamalamaaa !! Umsrım böyle bir şey yapmadın ! Ölsen ne olacak saçmalama lütfen bu bir fevri yazışma olsun !

valla mervecik genelde yazdıkların çok sert ve yıpratıcı gelir ve çok uzun uzun yazılar oku okuyabilirsen özellikle siyasette falan neyse ama bu yorumun çok mantıklı

deli divaneye dönen insan oturup yazı yazması garip ama şuda var işte ya yaparsa insanın vicdanı titriyor.

mervecik i ben ilk siyasette bi konuda gördüm msjlarını da kendime yakın bulmadım eleştirdim de,ancak dediğin gibi bu konuda sert yazsa da haklı olduğu bazı yönler yok değil.

X