ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Sanki doğarken bu hayata gelirken esimizmi oluyor yanımızda bu kadar bağlanmak inanmak güvenmek iyi değil. Adam zaten sana başkalarının yaninda pasaklı diyebilen, hastasın diye inlediginde ağzına iki tane cakicakti diyebilen adam. Aldatılmak çok dahazor bbunların yaninda ama uğrunda ölecek kadar sevmeyu mantigim almıyor. Umarım iyisindir. Belki ailenin yanindasin o yüzden yazamiyorsun iyi düşünmek istiyorum.

Allah yardımcınız olsun, yaşadığınız durum gerçekten ağır bir durum. Ama ne olursa olsun bu durumu çocuklarınıza yansıtmamalıydınız.:KK43: Oğlum ölmekten korkuyor derken neyi kast ettiniz ki? Ne dediniz çocuğa da size ölmekten korkuyorum dedi? Tamam çok aşık olduğunuz, onunda size aşık olduğunu sandığınız adam sizi aldatmış olabilir o sizin her şeyiniz olabilir ama bi kendinize gelin yahu.. Sizin her şeyiniz çocuklarınız bundan sonra. O çocuklara günah değil mi?
Yansıtmanız bile başlı başına koca bir yanlışken, dilerim kötü bir şey yapmamışsınızdır.
Haberlerinizi bekliyoruz..

Butun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....

Ilk kzi

degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....

Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....

ya ben butun yorumlari okuyamadim ama kadinin adinin emel oldugu anlasilmis sanirim.. bu yorumda anlattigi arkadasi emel miymis.. benim benim bi yerden sonra ipler koptu...

Empati yapma yeteneğim oldukça gelişmiştir ama konu sahibi için bir türlü yapamıyorum bunu. Beş para etmez bir herif aldattı diye kendini, çocuklarını öldürmek, bunu düşünmek benim aklımın alabildiği bir şey değil.
Gerçi konu sahibinin konuları, konuların gelişimleri bana hiç bir zaman mantıklı gelmedi, o yüzden pek yorum yapmazdım. Otel konusunun ardından bunun gelmesi de soru işaretleri oluşturdu kafamda. Yönetim bir açıklama yapsa keşke artık.

Empati yapma yeteneğim oldukça gelişmiştir ama konu sahibi için bir türlü yapamıyorum bunu. Beş para etmez bir herif aldattı diye kendini, çocuklarını öldürmek, bunu düşünmek benim aklımın alabildiği bir şey değil.
Gerçi konu sahibinin konuları, konuların gelişimleri bana hiç bir zaman mantıklı gelmedi, o yüzden pek yorum yapmazdım. Otel konusunun ardından bunun gelmesi de soru işaretleri oluşturdu kafamda. Yönetim bir açıklama yapsa keşke artık.

ben gercekten boyle bi olay yasamistir diye direk yargilamak istemedim ama dediginize katilmamak mumkun degil.... kadinin en yakin arkadasinin adi da emel altadiltigi kadinin adi da.. bildigim kadariyla Turkiye de emel ismi cok yaygin degil..iki emelin olmasi kafami karistirdi..

Tanidik cikti.bakalim gorunce anliyacagim.okisiyibir kez gordummm.isminide ogrendim.tahminim o.
Bir avukat olarak söylüyorum eğer boşanmayı düşünüyorsanız zina sebebi ile boşanma davası açın, fakat durumu öğrendikten itibaren 6 ay içinde açmanız gerekir (zina esasen cinsel münasebette bulunmak anlamına gelse de eşinizin bu yönde şüphe uyandıran bu davranışları bile yeterli oluyor), eğer öğrendikten itibaren 6 ay içinde açamazsanız zina sebebiyle açma hakkını kaybedersiniz bu halde de evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile davayı açın. Geçmiş olsun

kazen sitede,ulaşsa ya da ulaşamasa mutlaka buraya yazardı.ya da herhangi brşey olsa en azından konu polise ya da savcılığa taşındı konuyu kapatıyorum derdi.çünkü bu gibi durumlarda hep konuya gelip bilgilendirme yaptı.

o yüzden konu sahibinin iyi olduğunu düşünüyorum artık.

hem bu kadar olay yaşayıp hemde bilgisyar başında yazıp duruyormu bu kadın.çok saçma üzülme kelimeleride hiç inandırıcı gelmedi...canı eğlence istemiş bence

X