ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

kadın erkek ilişkilerine üzülmek kadar saçma bişey yok şu dünyada.onunki sadece beni nasıl aldatır hırsı...ölmek o kadar kolay olsaydı...heleki evlat öldürmek..

Mesela kazen bizim bilgilerinize nereden ulaşıyor ?
IP den mi sadece

Saatlerdir konuyu okuyorum icim icime sığmıyor. Allah im inşallah yazdığını uygulamaya gecirmemistir. Allah im o cocuklar. Düşüncesi bile korkunç :KK43:

sinir olmamak elde değil yaaa çocukları öldürmek ne demek düşüncesi bile mide bulandırıcı yazık yaa doğurunca ben verdim ben alıcam kafasında mı oluyordur nedir insanlar

Sabahtan beri tlf elimde konuyu takipteyim. İnşallah bir ses çıkar konu sahibinden yoksa bu gece uyku uyuyamayacagim.

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
Şunu okuyunca kan beynime sıcradı! Şaka mısınız siz? Kadın olmazdan önce annesiniz anne! Siz kim oluyorsunuz da o cocuğun canına kıyıyorsunuz! Tövbe tövbe, insan aldatılınca affedince fln gebermiyor kendimden biliyorum. Ay Allahım sinirden elim ayağım titredi.

Şunu okuyunca kan beynime sıcradı! Şaka mısınız siz? Kadın olmazdan önce annesiniz anne! Siz kim oluyorsunuz da o cocuğun canına kıyıyorsunuz! Tövbe tövbe, insan aldatılınca affedince fln gebermiyor kendimden biliyorum. Ay Allahım sinirden elim ayağım titredi.

Değil mi önce çocukları gelmeli onları öldürmeyi düşünmekte neyin nesi:KK57:
beş para etmez bir koca uğruna,onun yaşattığı üzüntü uğruna
ruh sağlığı bozukmuş çökmüş anlarız da bu kabul edilebilecek bir durum değil.
çocukları bu tür şeylere kesinlikle karıştırmamalı aklından geçirmesi bile ürkütücü

Beni tehdit eden birini banlamaniz gerekmiyor mu? Böyle kro ve cahil insanlarin bu sitede yeri olmamali.

Benim de kendime göre okuduğunu anlamayanların banlanması üzerine teorilerim var, iki de bir; "bir arkadaşım" doktor, o bu, şu falan diye cümlene başlarsan karşılığında böyle bir yorum alırsın, kendi yazdıklarını da okumuyor musun nedir?

Çok ilginç cinnet hikayeleri var. Normalde bir anne evladına nasıl kıyar diyor insan ama o noktaya gelmeye görsün. Yapanların da evlat düşmanı olmadığını düşünüyorum.

Evlat düşmanlığı bence de doğru tanımlama değil ama bazı kişilerin kendilerinin yanında bir de çocuk(larının) ağırlığını taşıyamadıkları da gerçek.

Ne yapalım, aferin mi diyelim? Hem bu şekilde sinir krizine girip hem de buraya yazıyor yani? Çok enteresan... Ben sinir krizine girsem bu şekilde herhalde bir yere bir şey yazmam. Ayrıca yazmakla feryat figan farklıdır. Feryat figan ederken agzından çıktı diyelim (hadi öyle diyelim) ama yazarken de böyle olması.. garip yani... çünkü yazarken daha oturaklı düşünürsün her ne durumda olursan ol.

Malesef, öyle bir genelleme yok, dervişin fikri zikri durumu. Bedduayı yazıya dökünce karşısındakinin rahatsız olmayacağını sanan garip bir güruh var mesela.

Değil mi önce çocukları gelmeli onları öldürmeyi düşünmekte neyin nesi:KK57:
beş para etmez bir koca uğruna,onun yaşattığı üzüntü uğruna
ruh sağlığı bozukmuş çökmüş anlarız da bu kabul edilebilecek bir durum değil.
çocukları bu tür şeylere kesinlikle karıştırmamalı aklından geçirmesi bile ürkütücü
İnsan yıkılıuor kabul ediyorum inan. Ama suanda kocamın beni aldattığını öğrensem, ya boşarım ya da her ne halt edeceksem ederim, cocukları ve kendini öldürmek nedir ya.

hem bu kadar olay yaşayıp hemde bilgisyar başında yazıp duruyormu bu kadın.çok saçma üzülme kelimeleride hiç inandırıcı gelmedi...canı eğlence istemiş bence

yeni olduğunuz ve bu forumda paylaşılanlardan kurulan bağlardan haberdar olmadığınız için garip ve şaşırtıcı gelebilir

o kadın uzun yıllardır buraya üye olduğu için sanki realdeki arkadaşları sırdaşları gibi görüyor kk yi

realdeki birine güvenip duygularını anlatıp dertleşmektense burada anlatmış derdini

yeni üye ve abartılı anlatım tarzı olsaydı kimse ciddiye almazdı zaten

X