Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece yazılanları okuyordur artık
Yenisiniz!!! Biraz Forumda dolasin, KK havasini bi soluyun, eminim ondan sonra daha akli selim yorumlar yaparsiniz...kadın erkek ilişkilerine üzülmek kadar saçma bişey yok şu dünyada.onunki sadece beni nasıl aldatır hırsı...ölmek o kadar kolay olsaydı...heleki evlat öldürmek..
yakın zamanda sorun olmadığını görürsünüz.burda yeniyim ama insanlar aynı insanlar.ortam farketmezYenisiniz!!! Biraz Forumda dolasin, KK havasini bi soluyun, eminim ondan sonra daha akli selim yorumlar yaparsiniz...
Şunu okuyunca kan beynime sıcradı! Şaka mısınız siz? Kadın olmazdan önce annesiniz anne! Siz kim oluyorsunuz da o cocuğun canına kıyıyorsunuz! Tövbe tövbe, insan aldatılınca affedince fln gebermiyor kendimden biliyorum. Ay Allahım sinirden elim ayağım titredi.Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
hem bu kadar olay yaşayıp hemde bilgisyar başında yazıp duruyormu bu kadın.çok saçma üzülme kelimeleride hiç inandırıcı gelmedi...canı eğlence istemiş bence
Şunu okuyunca kan beynime sıcradı! Şaka mısınız siz? Kadın olmazdan önce annesiniz anne! Siz kim oluyorsunuz da o cocuğun canına kıyıyorsunuz! Tövbe tövbe, insan aldatılınca affedince fln gebermiyor kendimden biliyorum. Ay Allahım sinirden elim ayağım titredi.
Beni tehdit eden birini banlamaniz gerekmiyor mu? Böyle kro ve cahil insanlarin bu sitede yeri olmamali.
Çok ilginç cinnet hikayeleri var. Normalde bir anne evladına nasıl kıyar diyor insan ama o noktaya gelmeye görsün. Yapanların da evlat düşmanı olmadığını düşünüyorum.
Ne yapalım, aferin mi diyelim? Hem bu şekilde sinir krizine girip hem de buraya yazıyor yani? Çok enteresan... Ben sinir krizine girsem bu şekilde herhalde bir yere bir şey yazmam. Ayrıca yazmakla feryat figan farklıdır. Feryat figan ederken agzından çıktı diyelim (hadi öyle diyelim) ama yazarken de böyle olması.. garip yani... çünkü yazarken daha oturaklı düşünürsün her ne durumda olursan ol.
İnsan yıkılıuor kabul ediyorum inan. Ama suanda kocamın beni aldattığını öğrensem, ya boşarım ya da her ne halt edeceksem ederim, cocukları ve kendini öldürmek nedir ya.Değil mi önce çocukları gelmeli onları öldürmeyi düşünmekte neyin nesi
beş para etmez bir koca uğruna,onun yaşattığı üzüntü uğruna
ruh sağlığı bozukmuş çökmüş anlarız da bu kabul edilebilecek bir durum değil.
çocukları bu tür şeylere kesinlikle karıştırmamalı aklından geçirmesi bile ürkütücü
hem bu kadar olay yaşayıp hemde bilgisyar başında yazıp duruyormu bu kadın.çok saçma üzülme kelimeleride hiç inandırıcı gelmedi...canı eğlence istemiş bence
aaa gerçekten mii?nice1985 gelmissin nerdesin? Bdvye bakiyorsun. Kendi konunu mu unuttun?
Sabahtan beri senden haber almaya calisiyoruz burda..