ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Acaba kendine bir şey yapmadı da bu kadar insanı uzun süre tedirgin ettiği için yazmaya çekiniyor olabilir mi?
Bir de oğlum ölümden korkuyor yazmış, oğluna birlikte ölelim diye bir şey mi dedi ki o da korktuğunu söyledi?

Acaba kendine bir şey yapmadı da bu kadar insanı uzun süre tedirgin ettiği için yazmaya çekiniyor olabilir mi?
Bir de oğlum ölümden korkuyor yazmış, oğluna birlikte ölelim diye bir şey mi dedi ki o da korktuğunu söyledi?

Eğer böyleyse bundan çekiniyorsa çıksın söylesin lütfen valla razıyız kim ne diyecek
Şu an can sağlığından endişeliyiz ve bir an evvel çıkıp söylemesi hepimiz için daha iyi olur kimse bişey demez merak etmesin..

Eğer böyleyse bundan çekiniyorsa çıksın söylesin lütfen valla razıyız kim ne diyecek
Şu an can sağlığından endişeliyiz ve bir an evvel çıkıp söylemesi hepimiz için daha iyi olur kimse bişey demez merak etmesin..
Bilemiyorum ki insanın aklına bin türlü şey geliyor.
Önemli olan iyi olduklarını bilmemiz şuan.

yani ortada şahane bi evlilik olurda anlarım ölüp bitmeyi, eski konuları evlere şenlik, buram buram kokuyo zaten adamın bişeyler karıştırdığı, bu kadar şok olacak bişey yok, kadın hasta gece inliyo eşi 2 tane çakacaktım diyo en basiti

Kızlar

Tam 5 yıldır KK üyesiyim burda ne fırtınalar koptu ne ayrılıklar ve aldatılmalar yaşandı.Hayatın gerçekleri zaten bunlar ama hiç birimiz Dünyaya eş ile gelmiyoruz hepimiz tek başımıza geliyoruz.Bu denli acizlik ve erkeğe saplantı hoş değil evet sevgi aşk çok güzel bir büyü ama büyü bozulduğunda da düşmemek gerek
İntihar , çocukları karıştırmak falan çok özgüvensizlik
Öldürseydim ben kendimi öldürürdüm 5,5 yıl bir ÖKÜZE taptım ama ne oldu hayaller hayaller hayaller ...

Konu fakeyse de allaha havale ediyorum bunca insanın hakkına girdiniz .

konu sahibi sabahtan beri resmen kitlendik konuna.deli gibi merak ediyoruz çoğumuz.ama sonuçta kendine ve daha önemlisi çocuklarına birşey yapmadığını varsayarak yapıyorum bu yorumumu.

üşenmedim açtığın her konuya baktım,sonra anladım ki ölüm kelimesi diline yerleşmiş.aslında duygularını bu şekilde ifade ediyorsun.kimi insan sakindir,mantıklıdır kimi insan herşeyi uçlarda yaşar.sen uçlarda yaşayanlardansın sanırım.çünkü diğer konularında da ölsem kurtulsam,öldüm bittim,bunları yazarken bile ölüyorum vb...msjlar var.

hayatta neler yaşayacağımız belli omaz Allah evlat acısı vermesin kimseye İnşallah gerisi çözümsüz değil.sana tavsiyem bundan sonra ne düşünürsen düşün ne hissedersen hisset ama ölüm ve çocuklarımı öldürmek kelimelerini kullanma artık.

keşke buraya yazdığınmsjlarını öyle bitirmesydin çünkü o msjı yazdıktan sonra 20 dk falan daha kk daymışsın keşke içimizi ferahlatıp çıkış yapsaydın.

Dibine kadar merak ediyorum, endişeleniyorum, ama 'içimizi ferahlatmadan gitti' diye kadına sitem etmekten yana değilim, hani canı burnunda ya şu an kadının. Malum.
Son etkinlik zamanı yanıltıcı olabilir telefondan giriyorsa.
Konu sahibini buraya yazmadı diye suçlamayalım, eninde sonunda bi haber alıcrız yani.

konu sahibi sabahtan beri resmen kitlendik konuna.deli gibi merak ediyoruz çoğumuz.ama sonuçta kendine ve daha önemlisi çocuklarına birşey yapmadığını varsayarak yapıyorum bu yorumumu.

üşenmedim açtığın her konuya baktım,sonra anladım ki ölüm kelimesi diline yerleşmiş.aslında duygularını bu şekilde ifade ediyorsun.kimi insan sakindir,mantıklıdır kimi insan herşeyi uçlarda yaşar.sen uçlarda yaşayanlardansın sanırım.çünkü diğer konularında da ölsem kurtulsam,öldüm bittim,bunları yazarken bile ölüyorum vb...msjlar var.

hayatta neler yaşayacağımız belli omaz Allah evlat acısı vermesin kimseye İnşallah gerisi çözümsüz değil.sana tavsiyem bundan sonra ne düşünürsen düşün ne hissedersen hisset ama ölüm ve çocuklarımı öldürmek kelimelerini kullanma artık.

keşke buraya yazdığınmsjlarını öyle bitirmesydin çünkü o msjı yazdıktan sonra 20 dk falan daha kk daymışsın keşke içimizi ferahlatıp çıkış yapsaydın.

Ben de kkdan çıkış yapmiyorum hic. Belki o da oyle yapmistir ve 20 dakika sonra kendiliginden çıkış olmuştur. Cunku ben de oyle yapıyorum.
Tabi insallah kotu seyler yapmamistir..

Bu arada bütün sayfaları okumadım yorumlar hiç iç açıcı değil umarım kötü bişey yoktur

Ben de kkdan çıkış yapmiyorum hic. Belki o da oyle yapmistir ve 20 dakika sonra kendiliginden çıkış olmuştur. Cunku ben de oyle yapıyorum.
Tabi insallah kotu seyler yapmamistir..

bilgece 20 dk yazmışım ama neredeyse 40 dk imiş.bilemiyorum İnşallah ben fesatlık yapıyorumdur.ama çok endişelendik.

Gittim ,geldim hala bi haber yokmus ya :KK43:
ilk baslarda bende şokta oldugu icin cok uzuldugu icin oyle yazmistir diye dusubmustum ama zaman ilerledikce korkmaya basladim Allah yardim etsin insallah bi seyleelri yoktur :KK43:
eger konu fakeyse de Alllaha havale ediyorum yetr ki br an once bi haber gelsin

X