Acaba kendine bir şey yapmadı da bu kadar insanı uzun süre tedirgin ettiği için yazmaya çekiniyor olabilir mi?
Bir de oğlum ölümden korkuyor yazmış, oğluna birlikte ölelim diye bir şey mi dedi ki o da korktuğunu söyledi?
Bilemiyorum ki insanın aklına bin türlü şey geliyor.Eğer böyleyse bundan çekiniyorsa çıksın söylesin lütfen valla razıyız kim ne diyecek
Şu an can sağlığından endişeliyiz ve bir an evvel çıkıp söylemesi hepimiz için daha iyi olur kimse bişey demez merak etmesin..
Şunu diyorsunuz sanırım.burda bir intihar sözkonusu...
Kimse ulaşamadı maalesef.KIZLAR HABER ALAN YOK MU HALA? ÇOK MERAK ETTİM
konu sahibi sabahtan beri resmen kitlendik konuna.deli gibi merak ediyoruz çoğumuz.ama sonuçta kendine ve daha önemlisi çocuklarına birşey yapmadığını varsayarak yapıyorum bu yorumumu.
üşenmedim açtığın her konuya baktım,sonra anladım ki ölüm kelimesi diline yerleşmiş.aslında duygularını bu şekilde ifade ediyorsun.kimi insan sakindir,mantıklıdır kimi insan herşeyi uçlarda yaşar.sen uçlarda yaşayanlardansın sanırım.çünkü diğer konularında da ölsem kurtulsam,öldüm bittim,bunları yazarken bile ölüyorum vb...msjlar var.
hayatta neler yaşayacağımız belli omaz Allah evlat acısı vermesin kimseye İnşallah gerisi çözümsüz değil.sana tavsiyem bundan sonra ne düşünürsen düşün ne hissedersen hisset ama ölüm ve çocuklarımı öldürmek kelimelerini kullanma artık.
keşke buraya yazdığınmsjlarını öyle bitirmesydin çünkü o msjı yazdıktan sonra 20 dk falan daha kk daymışsın keşke içimizi ferahlatıp çıkış yapsaydın.
Ben de kkdan çıkış yapmiyorum hic. Belki o da oyle yapmistir ve 20 dakika sonra kendiliginden çıkış olmuştur. Cunku ben de oyle yapıyorum.
Tabi insallah kotu seyler yapmamistir..
bilgece 20 dk yazmışım ama neredeyse 40 dk imiş.bilemiyorum İnşallah ben fesatlık yapıyorumdur.ama çok endişelendik.