ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

ilk defa bir konuyu baştan sona kadar okudum konu sahibinin bir mesajını görürüm ve rahatlarım diye...çok ciddi bir travma geçiriyor ki çocuğuna ölümden bahsedip korkutabiliyor...burda bir arkadaş vardı bilişime şikayet edip eve polis gönderen kimse tekrar yapsın..

benimde aklımdan artık bu iki şey geçiyor ve ikincisinin olmasını tercih ederim elbette.inşallah kocasıyla yüzleşmeye gitmiştir ya da ailesinin yanına.

konu sahibi umarım okuyorsundur. saatlerdir işi gücü bıraktık takip edip telaş yapıyoruz, hayatından endişe ediyoruz.
umarım ilgi toplamayı seven bir insan değilsindir
umarım insanları habersiz bırakmayı seven biri değilsindir.
herkes senden bir ses bekliyor.

Bendim de, böyle bir konuda ne yazık ki mümkün değil, onları 'sahte' oldukları için şikayet ediyordum, gerçek bir konuda aile faciasına sebep vermek istemeyiz.

Ben komiklik olsun diye yazmadim. Olayla ilgili bir sey yazdim. Arkadas gitmis komiklige cevirmis. Sanki anlamamis gibi..
Neyse, eger konu sahibini benim yorumum uzmusse kusuruma bakmasin. .
yok beybi takılma böyle şeylere niye üzülsün bu kadar stresin içinde küçük bir tebessüm oldu sadece..

Bendim de, böyle bir konuda ne yazık ki mümkün değil, onları 'sahte' oldukları için şikayet ediyordum, gerçek bir konuda aile faciasına sebep vermek istemeyiz.
sizmiydiniz bilmiyorum bir kadın sabah akşam dayak yiyormuş oan yardımcı olmak için polis gönderdi birisi oda dedi neden karışıyorsun falan...

Canım senin mesajın geyik mesajı değildi ki, senin üzerine alınmanı gerektirecek bir durum yok..
ben de geyik olarak algılamadım başta hatta mesajına cevap veren neyi komik buldu hala anlayabilmiş değilim.
durumun farkında değil sanırım.
trendde ne var diyerek muhabbet etmeye gelmiş herhalde.
bu kadar sıkıntılı bi başlıkta kahkaha atabildiğine göre

Daha kaç kere bir adam(!) yüzünden kadınların çocukların canı gidecek? Lütfen bilinçli olun, bir erkek müsveddesi yüzünden 3 cana kıyılmaz. O çocuklar daha yaşlarının başındayken hayalleri varken böyle bir sebepten ötürü dünyaya gözünü yummamalı.

sizmiydiniz bilmiyorum bir kadın sabah akşam dayak yiyormuş oan yardımcı olmak için polis gönderdi birisi oda dedi neden karışıyorsun falan...
Evet, sahte oldugunu itiraf etsin diye blöftü onlar, özelden etmişti zaten.
Durumunu bilmediğimiz bi insana Polis göndererek yardım diye bişey söz konusu olamaz normal şartlarda.

Evet, sahte oldugunu itiraf etsin diye blöftü onlar, özelden etmişti zaten.
Durumunu bilmediğimiz bi insana Polis göndererek yardım diye bişey söz konusu olamaz normal şartlarda.
zaten o o kadar belliydiki sahteyim diye basbas bağırıyordu vede çıktı zaten ortaya

Diğer konularına baktım şimdi, aşırı tepkiler, aşırı dramatik tepkiler veriyor. Üstelik hiçbiri çözüm odaklı değil. Dikkat çekme konusunda hemfikirim sizinle.

Dea-tacita dedi:
ben sizi tehdit etmedim. Sizin iğneli lafınıza istinaden dedim ki;
Kendi derdinizi unutmuşsunuz. Ben sizi karakola ihbar etmedim Bilişime bildirdim IP niz takibe alınıp bulunun diye. Bu konuda tanıdıklarım var çünkü.. Başta fake konu diye düşündüm ama o kadar ağlıyordu ki mesajlarınız da o kadar çaresizdiniz ki.. Siz o kadar dert yanar ağlarken birden ihbar lafını duyunca her şeyden pişman oldunuz. Birden aniden her şeyi düzene soktunuz bir gecede.. Ama bugün hala kızınızın kimliği yok...
Sizi takip etmiyorum ayrıca.. Ama göze battınız, konu sahibine konusu ile ilgili yorum yapmaktansa buradakiler ben ve benim gibi sizi ihbar edenlere lafı göndermişsiniz...
Lütfen önce siz ben ne yaptım da bunlar oldu diye kendinize sorun. Şu mesajımdan sonra kesinlikle sizinle muhatap olmam zaten..

mesajıda bu kendisinin konu başka bir konu kadında beni kocamdan etti diye kızıyordu üyeye dea-tacita etti ve gönderdi...siz değildiniz

Konu neymiş, kızının kimliği yok filan demiş.

Off konuyu okuyunca sok oldum yaa konu sahibesinin boyle bisey yaptigini dusunmuyorum ihtimal de vermiyorum acikcasi.ya kadina gitti yada ewde cocuklariyla yada kendi anne babasiyla olayi tartisiyor.ve ins benim bu yorumumu okursun konu sahibesi herne olursa olsun ewlatlarini sana emanet olan yavrularini boyle berbat bir dusuncenin icine bile sokma.seni kiniyorum siddetle.aldatilan ilk kadin sen degilsin sonda olmayacaksin ne yazikki.ama her intihari dusunen o masumlarida isin icine katarsa vay halimize vay. Sen dimdik durup yavrularini alip o serefsizi bosamayi ayaklarin uzerinde durmayi dusunmede fare zehirini dusun savasma pes et yani aferim sana. Aldatildigin icin gercekten cok uzgunum ama bu plana ewlatlarinida kattigin icin cok cok kizginim.lutfen psikolojik destek al normal degil konusmalarin

Allah korusun da intihar etmemiştir. O noktaya gelmeden önce son cümlesi herhalde burada olacak kadar tesadüf olamaz. O kadar çılgınca planlar kurgulu olamaz, anlık çıkar ve anlık uygulanır sanki. İşi çıkmış olamaz mı? Çalışıyor mu konu sahibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…