Yani kardeşim cocuklarina tv kısıtlaması yapmiyor ilgide eh işte yok desek yeridir yani hep bir meşgul ve okuldan da mutlaka birşeyler ogreniyordur düşünsenize kuzeni demiski kendi kardesi için kizima işte bu senin sevgilin dimi senin sevgilin var mi demis yani görseniz saftirik bır çocuk ama içindeki düşünceye bakTv yada telefon diyip geçmeyin …
Oğlum 12 yaşında bi sabah uyanınca anne istemsizce bişeyler oluyor dedi bana . Oğlumda hormon bozukluğu yada piskolojik sorun görülmedi ergenliğe girdiği söylendi … hormonlarına beden tüylenmesi için baktırdık hatta baya bıyıklar falan terledi . 11 yaş diyip küçümsemeyin . Şimdiki çocuklar erken giriyor ergenlıge yalnız bırakmayın . Ben asla ayrı odada erkek yada kız arkadaşıyla yalnız bırakmıyorum okulda da kızlara dokunmaması gerektiği konusunda pedegog görüşmesi yaptırdık babasıda en uygun dilde konuşuyor sürekli iletişimi kacırmamaya çalışıyor telefonunda aile koruma programı olduğu ıcın hıc öyle şeyler gormedık ayrıca günde 1 saat izin verıyoruz bazen tepki veren oluyor koca adam olmuş hâlâ ekran kuralımı var die . bilinçli bi birey olması gerekiyor ama anlamadık neden bu kadar erken oldu yani bi 15-16 yı bekliyordum 5 cm daha uzasa Benı geçecek boy olarak da bi anda uzadı . kardesınızle mutlaka bu konuyu konuşun tabi anlıcak kafada değilse ters tepki verir en azından uzaklaşır ama cocugunuzdan kıymetli değil cocugunuza da böyle durumlarda size seslenmesi bagırması gerektiğini anlatın .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kafam çok karışık
- Konu Sahibi elan38
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlk aklıma gelen buydu aslında ama karmaşa içinde kalınca buraya danışmak istedimKardeşinize de söyleyin. Kulağını çeksin. Otursun konuşsun. Gerekirse psikoloğa getirsin.
- 25 Aralık 2024
- 175
- 292
- 18
- 32
İlk aklıma gelen buydu aslında ama karmaşa içinde kalınca buraya danışmak istedim
Siz bence çok dikkatli olun. O çocuk bir şeyleri merak etmeye başlamış nerden öğrendiyse bir şeyler de öğrenmiş. Yavrunuzu koruyun.
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.501
- 48
valla biz piskologa pedegoga götürdük Yemınle adamlar tebrik ettiler bizi kimse çocuğuna bu sekıl şeyler yakıştırmıyor olaylar olmasına rağmen , siz daha çocuk size anlatınca düşmüşsünüz yollara die.Yani kardeşim cocuklarina tv kısıtlaması yapmiyor ilgide eh işte yok desek yeridir yani hep bir meşgul ve okuldan da mutlaka birşeyler ogreniyordur düşünsenize kuzeni demiski kendi kardesi için kizima işte bu senin sevgilin dimi senin sevgilin var mi demis yani görseniz saftirik bır çocuk ama içindeki düşünceye bak
Anne baba çocuğuyla arkadaş olmazsa çocuklar paylaşamazlar korkarlar bakın siz bile duyup tepki göstermemişsiniz direk kardesınıze neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz o çocuk nasıl soylesın o anne babaya ihtiyaçlarını
Korumam mı daha fazla üzerine duşücem gerçekten neyin nerden gelicegi belli değilmişSiz bence çok dikkatli olun. O çocuk bir şeyleri merak etmeye başlamış nerden öğrendiyse bir şeyler de öğrenmiş. Yavrunuzu koruyun.
- 25 Aralık 2024
- 175
- 292
- 18
- 32
Allahtan önceden uyanmışsınız. Şanslısınız.Korumam mı daha fazla üzerine duşücem gerçekten neyin nerden gelicegi belli değilmiş
Henüz bugün öğrendim çocuğumla konuştum (onun anlayacağı dilde ) yani başıma ilk defa böyle birşey geliyor öncesinde hep her zaman konusurdum çocuk bu susmuş soylememisvalla biz piskologa pedegoga götürdük Yemınle adamlar tebrik ettiler bizi kimse çocuğuna bu sekıl şeyler yakıştırmıyor olaylar olmasına rağmen , siz daha çocuk size anlatınca düşmüşsünüz yollara die.
Anne baba çocuğuyla arkadaş olmazsa çocuklar paylaşamazlar korkarlar bakın siz bile duyup tepki göstermemişsiniz direk kardesınıze neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz o çocuk nasıl soylesın o anne babaya ihtiyaçlarını
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.501
- 48
neyse ki çocuk söylemiş bi şekilde toplayıp cümleleri birleştirmiş bu konudaHenüz bugün öğrendim çocuğumla konuştum (onun anlayacağı dilde ) yani başıma ilk defa böyle birşey geliyor öncesinde hep her zaman konusurdum çocuk bu susmuş soylememis
- 8 Şubat 2024
- 4.077
- 5.938
- 73
Kızımın güvenliği kırmızı cizgim ben bilmem gerisini kızım kendini koruyacak yada gelene kadar hatta gerekirse daha da uzun o iki çocuk biraraya gelemez sadece kardeşimle görüşürüm çocuklar dahil olmaz bence hafife alırsanız üzülürsünüz kusura bakmayın 11 yaşında çocuk iyiyi kötüyü bilir onu geçsin.Oyle TV den öğrendi en kolayı bunu her çocuk niye ogrenmiyor ben böyle düşünüyorum gerisi beni alakadar etmez kardeşimle çok ciddi konuşurum benim gibi düşünmüyorsa kardeş değil evlat seçimim budur
Kardeşimle konuştum biraz önce çocuğuyla konuscakmisneyse ki çocuk söylemiş bi şekilde toplayıp cümleleri birleştirmiş bu konuda
Zaten görüşmüyoruz o hep meşgul aylar yıllar sonra bir araya geldik pişman oldumKızımın güvenliği kırmızı cizgim ben bilmem gerisini kızım kendini koruyacak yada gelene kadar hatta gerekirse daha da uzun o iki çocuk biraraya gelemez sadece kardeşimle görüşürüm çocuklar dahil olmaz bence hafife alırsanız üzülürsünüz kusura bakmayın 11 yaşında çocuk iyiyi kötüyü bilir onu geçsin.Oyle TV den öğrendi en kolayı bunu her çocuk niye ogrenmiyor ben böyle düşünüyorum gerisi beni alakadar etmez kardeşimle çok ciddi konuşurum benim gibi düşünmüyorsa kardeş değil evlat seçimim budur
Benim tek çocuğum değil yani benimkiler neden bilmiyor böyle şeyleri yani (çok şükür)demekki bir yerde hata yapıyor diyorum ya video izlerken bile sesini kisarim bakmasinlar diye yada hep tenbihlerim iyiyi kötüyü aksine karşıdan geldi korumasiz yavrumaKızımın güvenliği kırmızı cizgim ben bilmem gerisini kızım kendini koruyacak yada gelene kadar hatta gerekirse daha da uzun o iki çocuk biraraya gelemez sadece kardeşimle görüşürüm çocuklar dahil olmaz bence hafife alırsanız üzülürsünüz kusura bakmayın 11 yaşında çocuk iyiyi kötüyü bilir onu geçsin.Oyle TV den öğrendi en kolayı bunu her çocuk niye ogrenmiyor ben böyle düşünüyorum gerisi beni alakadar etmez kardeşimle çok ciddi konuşurum benim gibi düşünmüyorsa kardeş değil evlat seçimim budur
- 27 Ağustos 2022
- 4.680
- 7.879
- 88
- 8 Şubat 2024
- 4.077
- 5.938
- 73
Yani çocukların yaptığı eylemler konusunda dünya olsun Türkiye olsun haber başlıkları ve içerikleri okursanız iyi olur tamam büyük mesele yapmayın fakat bir ana bakar kızınıza çok üzüldüm umarım travma olarak kalmaz bir pedagog psikolog bence görüşün ne yapmanız gerektiğini sorun kızınız söylemese ne olacaktı karşıdaki 11 yaşında ama bu istismar bunu kardeş çocuğu 11 yaşında ne olacak onlar çocuk diye gecistirmeyin.Ûzülürsünüz.
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.501
- 48
İyi bari anlayışlı olmuşKardeşimle konuştum biraz önce çocuğuyla konuscakmis
Hiç bahsetmedi bugün beni yanağımdan opunce bende sakın kızım kimseyi iste şuradan buradan öpme opmesine izin veme diye tekrar edince çocuk direk söyledi böyleyken böyle diyeYani çocukların yaptığı eylemler konusunda dünya olsun Türkiye olsun haber başlıkları ve içerikleri okursanız iyi olur tamam büyük mesele yapmayın fakat bir ana bakar kızınıza çok üzüldüm umarım travma olarak kalmaz bir pedagog psikolog bence görüşün ne yapmanız gerektiğini sorun kızınız söylemese ne olacaktı karşıdaki 11 yaşında ama bu istismar bunu kardeş çocuğu 11 yaşında ne olacak onlar çocuk diye gecistirmeyin.Ûzülürsünüz.
- 8 Şubat 2024
- 4.077
- 5.938
- 73
Görüşmeyin madem bu kadar duyarsız kardesiniz değermi evladinizda travma yaratmaya bilmiyorum sinirlerime hâk m olabilirmiydim bu cevaba farkında olmadan yapmış ben farkettirirdim galiba böyle çocuğunun kusurlarını hatalarını ne var bunda farkında değil diye kapatan insanlardan iyi yetişmiş çocuk beklemek mümkün değil sanırım ben gorusmezdim.Benim kızım kıymetli
O kadar mesafe yakın olmasina ragmen zaten görüşmüyoruz o hep meşgul aylar yıllar sonra bir araya geldik pişman oldumGörüşmeyin madem bu kadar duyarsız kardesiniz değermi evladinizda travma yaratmaya bilmiyorum sinirlerime hâk m olabilirmiydim bu cevaba farkında olmadan yapmış ben farkettirirdim galiba böyle çocuğunun kusurlarını hatalarını ne var bunda farkında değil diye kapatan insanlardan iyi yetişmiş çocuk beklemek mümkün değil sanırım ben gorusmezdim.Benim kızım kıymetli