Tv yada telefon diyip geçmeyin …
Oğlum 12 yaşında bi sabah uyanınca anne istemsizce bişeyler oluyor dedi bana . Oğlumda hormon bozukluğu yada piskolojik sorun görülmedi ergenliğe girdiği söylendi … hormonlarına beden tüylenmesi için baktırdık hatta baya bıyıklar falan terledi . 11 yaş diyip küçümsemeyin . Şimdiki çocuklar erken giriyor ergenlıge yalnız bırakmayın . Ben asla ayrı odada erkek yada kız arkadaşıyla yalnız bırakmıyorum okulda da kızlara dokunmaması gerektiği konusunda pedegog görüşmesi yaptırdık babasıda en uygun dilde konuşuyor sürekli iletişimi kacırmamaya çalışıyor telefonunda aile koruma programı olduğu ıcın hıc öyle şeyler gormedık ayrıca günde 1 saat izin verıyoruz bazen tepki veren oluyor koca adam olmuş hâlâ ekran kuralımı var die . bilinçli bi birey olması gerekiyor ama anlamadık neden bu kadar erken oldu yani bi 15-16 yı bekliyordum 5 cm daha uzasa Benı geçecek boy olarak da bi anda uzadı . kardesınızle mutlaka bu konuyu konuşun tabi anlıcak kafada değilse ters tepki verir en azından uzaklaşır ama cocugunuzdan kıymetli değil cocugunuza da böyle durumlarda size seslenmesi bagırması gerektiğini anlatın .