Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVLIYIM CNM.IKI COCUGUM VAR..COK KOTUYUM.OBENIM SONSUZ GUVEN ABIDEMDIII.BITTI GITTIII.Evli misiniz bekar mısınız?
Emin misiniz peki inşallah bir yanlış anlaşılma vardırEVLIYIM CNM.IKI COCUGUM VAR..COK KOTUYUM.OBENIM SONSUZ GUVEN ABIDEMDIII.BITTI GITTIII.
Kizla watsaptan onun telefonundan onun adina konustum.bitti bittiii..uyuyordu.uyandirdim..itiraf ettiii..kac seneeee benim bildigim iki sene.Emin misiniz peki inşallah bir yanlış anlaşılma vardır
Keşke kayıt altına alsaydınız, peki ne yapmayı düşünüyorsunuz. İtiraf etti ise kızın kim olduğunu çözmeniz pek birşey değiştirecek mi onu bilemiyorum amaKizla watsaptan onun telefonundan onun adina konustum.bitti bittiii..uyuyordu.uyandirdim..itiraf ettiii..kac seneeee benim bildigim iki sene.
degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....Keşke kayıt altına alsaydınız, peki ne yapmayı düşünüyorsunuz. İtiraf etti ise kızın kim olduğunu çözmeniz pek birşey değiştirecek mi onu bilemiyorum ama
ah canım ya allah yardımcın olsun .. Ne yapmak istiyorsun ? Affetmek mi ? Ayrılmak mı? Ailen sana destek olur mu? Çalışıyormusun ?Butun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....
Ilk kzi
degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....
Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....
Acınızı anlayamıyorum maalesef, gerçekten çok zor bir durum olsa gerek. İnsanın başına gelecek en kötü şey de güvendiği inandığı şeylerin aslında öyle olmadığını görmek. Peki hiç tepki göstermedi mi birşey demedi mi sadece kabul mü etti öylece?Butun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....
Ilk kzi
degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....
Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....
Kabul ettiii.sok oldu....beni cok sevdigini soyluyor.yalannn..bende sevdim,adi olmadim ama.insan sevmezse yapar bunu.iki sene once tanismis.iki ay gorusmuss.bitmis...pekii dun aksam 22 17 de neden gorustun kadinla...iki yil once bittiyseee.yok gorusmedim diyor.peki ben nasil gordum yazismayiii.alti tane soru isareti yollamissin.onun yazdiklarini silmissinn.bende senin adina konustum onunla...gayet normal konustu.Acınızı anlayamıyorum maalesef, gerçekten çok zor bir durum olsa gerek. İnsanın başına gelecek en kötü şey de güvendiği inandığı şeylerin aslında öyle olmadığını görmek. Peki hiç tepki göstermedi mi birşey demedi mi sadece kabul mü etti öylece?
Off off ne denir bilmiyorum ki boşanabilecek misin çalışıyor musun kaldırabilecek misin bunları?Kabul ettiii.sok oldu....beni cok sevdigini soyluyor.yalannn..bende sevdim,adi olmadim ama.insan sevmezse yapar bunu.iki sene once tanismis.iki ay gorusmuss.bitmis...pekii dun aksam 22 17 de neden gorustun kadinla...iki yil once bittiyseee.yok gorusmedim diyor.peki ben nasil gordum yazismayiii.alti tane soru isareti yollamissin.onun yazdiklarini silmissinn.bende senin adina konustum onunla...gayet normal konustu.
Bosanacagim.onu kaybetmekten cok korkardim.amaicimde bir his var.biranda oluverdi.sanki rabbim sevgiyi cikardi birden tiksinti,ve nefret duygusunu koydu.ben bile sasiriyorum kendime...simdi hic dusunemiyorum,mantikli..ne yapmaliyim.karsidan bakan daha net gorur.Artık kadının adını ve çalıştığı yeri biliyorsun.
Fakat kadına herhangi birşey söylemeden önce, boşanabilecek misin? Bu konuda ne var aklında, onu konuşalım.
Hayir calismiyorum.calisirim ama.Off off ne denir bilmiyorum ki boşanabilecek misin çalışıyor musun kaldırabilecek misin bunları?
Tanidik cikti.bakalim gorunce anliyacagim.okisiyibir kez gordummm.isminide ogrendim.tahminim o.Allah sabir versin oncelikle, tanidik falan cikmadi umarim o daha bir uzucu cunku.
Bundan sonra hakkinizda hayirlisi olsun unutulmaz tabi ama insallah acisi gecer.