ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.063
KIZLAR COK KOTUYUM.BENI KANDIRMIS..YAKALDIM KONUSMALARINI. KIZIN TELEFONU NO...BENDE.NASIL OGRENEBILIRIM KIM DIYE...COK KOTUYUM...COK.

Evli misiniz bekar mısınız? Telefon numarasını öğrenmek için fikir vereceğim ama önce soruma cevap almak istedim..

Gerçi konuşmaları yakalamışsınız dikkat edememişim ona, whatsapp dan ekleyin bakın belki gorduğunuz tanıdığınız biridir. Veya 118li hatlar var. Turkcell ise bir mesajla öğrenebilirsiniz.

Kizla watsaptan onun telefonundan onun adina konustum.bitti bittiii..uyuyordu.uyandirdim..itiraf ettiii..kac seneeee benim bildigim iki sene.
Keşke kayıt altına alsaydınız, peki ne yapmayı düşünüyorsunuz. İtiraf etti ise kızın kim olduğunu çözmeniz pek birşey değiştirecek mi onu bilemiyorum ama :KK43:

Butun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....

Ilk kzi
Keşke kayıt altına alsaydınız, peki ne yapmayı düşünüyorsunuz. İtiraf etti ise kızın kim olduğunu çözmeniz pek birşey değiştirecek mi onu bilemiyorum ama :KK43:
degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....

Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....

A
Butun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....

Ilk kzi

degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....

Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....
ah canım ya allah yardımcın olsun .. Ne yapmak istiyorsun ? Affetmek mi ? Ayrılmak mı? Ailen sana destek olur mu? Çalışıyormusun ?

Ilk kzi

Acınızı anlayamıyorum maalesef, gerçekten çok zor bir durum olsa gerek. İnsanın başına gelecek en kötü şey de güvendiği inandığı şeylerin aslında öyle olmadığını görmek. Peki hiç tepki göstermedi mi birşey demedi mi sadece kabul mü etti öylece?

Acınızı anlayamıyorum maalesef, gerçekten çok zor bir durum olsa gerek. İnsanın başına gelecek en kötü şey de güvendiği inandığı şeylerin aslında öyle olmadığını görmek. Peki hiç tepki göstermedi mi birşey demedi mi sadece kabul mü etti öylece?
Kabul ettiii.sok oldu....beni cok sevdigini soyluyor.yalannn..bende sevdim,adi olmadim ama.insan sevmezse yapar bunu.iki sene once tanismis.iki ay gorusmuss.bitmis...pekii dun aksam 22 17 de neden gorustun kadinla...iki yil once bittiyseee.yok gorusmedim diyor.peki ben nasil gordum yazismayiii.alti tane soru isareti yollamissin.onun yazdiklarini silmissinn.bende senin adina konustum onunla...gayet normal konustu.

Zorliluklarla yaptigim yuvam gitti.rabbimden istedigim her seyim oldu,ama hepside uctu gitti elimden.

Kabul ettiii.sok oldu....beni cok sevdigini soyluyor.yalannn..bende sevdim,adi olmadim ama.insan sevmezse yapar bunu.iki sene once tanismis.iki ay gorusmuss.bitmis...pekii dun aksam 22 17 de neden gorustun kadinla...iki yil once bittiyseee.yok gorusmedim diyor.peki ben nasil gordum yazismayiii.alti tane soru isareti yollamissin.onun yazdiklarini silmissinn.bende senin adina konustum onunla...gayet normal konustu.
Off off ne denir bilmiyorum ki boşanabilecek misin çalışıyor musun kaldırabilecek misin bunları?

Artık kadının adını ve çalıştığı yeri biliyorsun.
Fakat kadına herhangi birşey söylemeden önce, boşanabilecek misin? Bu konuda ne var aklında, onu konuşalım.
Bosanacagim.onu kaybetmekten cok korkardim.amaicimde bir his var.biranda oluverdi.sanki rabbim sevgiyi cikardi birden tiksinti,ve nefret duygusunu koydu.ben bile sasiriyorum kendime...simdi hic dusunemiyorum,mantikli..ne yapmaliyim.karsidan bakan daha net gorur.

Allah sabir versin oncelikle, tanidik falan cikmadi umarim o daha bir uzucu cunku.
Bundan sonra hakkinizda hayirlisi olsun unutulmaz tabi ama insallah acisi gecer.

Allah sabir versin oncelikle, tanidik falan cikmadi umarim o daha bir uzucu cunku.
Bundan sonra hakkinizda hayirlisi olsun unutulmaz tabi ama insallah acisi gecer.
Tanidik cikti.bakalim gorunce anliyacagim.okisiyibir kez gordummm.isminide ogrendim.tahminim o.

İşin hukuki kısmını tam olarak bilemiyorum ancak önce kanıt alsaydınız keşke aldattığına dair. Mutlaka alın hatta şansınız varsa. Mahkemede delil olarak sunarsanız sizin lehinize olur.
Çocuklarınızın her turlu ihtiyaçlarını nafaka ile ondan alın mutlaka.
Tazminat da alın ki kendinize yeni bir hayat kurmanız daha kolay olsun, bunu da o dediğim aldatma olayını kullanarak yapabilirsiniz zannediyorum.
Allahım size sabır ve kolaylık versin, inançlı bir insansınız çok ılımlı yaklaşmışsınız içiniz kararmamış çok fazla dağlanmamış belli.
Çok daha kolay olacaktır sizin için ben bunu görebiliyorum..

X