Aldatıldığınızı ogrenmek ister misiniz ?

Hala soktayim.
A
Ya koca adam.
Senin kizin bile onların annesi olacak yasta.
Yuh ya..

ceylin lütfen şikayet et
ya da ver bana ben şikayet edeyim
bu konuda çok hassasım
travmatize olmuş hemcinslerimin halini görsen sen de olurdun
bi düşünsene sen bir genç kız olarak facebookta yaşı büyük bir adam tarafından kandırılsan nasıl hissederdin

Bilmiyorum just doğru olur mu ?
Ne bileyim.
Amcam sonuçta.
Off.
Kuzenim ne der nasil hisseder teyzem var birde.

Amcanın yaptığı şey şu an çok ciddi bir suç
Benim burda sinirden ellerim titredi
Sen kandırılsan bu şekilde nasıl hissedersin
Pedofili başlangıçta böyle olabilir
Şimdilik sadece pc başında ne zararı var diye düşünüyor olabilirsin
Ama bunun sanalda kalmayacağına eminim
Adamın çocuk yaştakilere ilgisi var
Bence bu konuda herkes üstüne düşeni yapmalı
Engel olabileceğim diyorsan ol
Amcanı tehdit mi edersin naparsın bilmiyorum
Ya da isimsiz şikayet edebilirsin yahut dediğim gibi bana ver ben edeyim

Haklisin.
İste ama tanidik olunca insan kaliyor .
Ne bileyim.
Simdi şikayetçi olsak herkes duyacak.
Tüm sülale..
Offf ne karisik bir ismis bu Allahim.
Teyzem ddüşündürüyor en çok beni.

bence kesinlikle söylesin çünkü liseli kızlar diyorsunuz bu kızlar daha reşit değil bu pedofiliye girer .. allah korusun yarın öbürgün o kızların annesi babası yakalar yada o kızlarla buluşmaya kalkar büyük belalar açılır başına ..boşanamasalar bile aile büyükleri olaya el koyar masum küçük kızları kurtarmış olursunuz böyle bir sapıklıktan ayrıca adamıda büyük bir hatadan kurtarmış olursunuz allah korusun kızların aileleri bir şekil öğrenir adamı öldürebilir herşey olur ..

Çok haklisiniz.
Ama iste biz soylesek teyzeme ya da tehdit Etsek amcami vazgeçer mi ki ?
Şikayet etmeye de cesaret edemiyorum vallahi.
Ne bileyim.
Amcam ya..
Resmen yuvalari yikilacak rezil olacaklar herkese.
Off.

Çok haklisiniz.
Ama iste biz soylesek teyzeme ya da tehdit Etsek amcami vazgeçer mi ki ?
Şikayet etmeye de cesaret edemiyorum vallahi.
Ne bileyim.
Amcam ya..
Resmen yuvalari yikilacak rezil olacaklar herkese.
Off.
çok zor bir durum amcanıza söylerseniz yada tehdit ederseniz bu hesabı kapatır sonra baska bir hesap açar gene yapar ama teyzene ve aile büyüklerine habe verirseniz kendi içlerinde hallederler yoksa yarın olmasa 1 sene sonra çok büyük olaylar çıkar bir şekil o küçük kızlardan birine bişey yapacak eninde sonunda o zaman tüm millete rezil olurlar herkes duyar ama şimdi olaylar başlangıçtayken teyzene ve aile büyüklerine söylerseniz kanıtları gösterip bir şekilde aile içinde hallolur aile büyükleri devreye girer amcanız bir daha bu tip şeyleri yapmaya cesaret edemez ..belki vazgecemiyorum hastayım diyecek psikologa götürüp iyileştireceksniz ..

şer konuşup yıkmaktansa,susmak en ıyısı..

nasılsa boşanmazlar,huzurları kacmasın
size katılmıyorum ya sustukları için orda küçücük kızlardan birine bir şey yaparsa amcaları .. lütfen kendi çocuğunuzu (yoksa gelecekteki) hayal edin böyle bir adam facede onunla konusuyor ...allah korusun bence susmamalılar aile büyüklerine söylemeliler

sıze katılıyorum ama karısına desıfre etmeden cozulmesı gerektıgını düşünüyorum yınede

sıze katılıyorum ama karısına desıfre etmeden cozulmesı gerektıgını düşünüyorum yınede
inanın bende bu konuda sizinle aynı fikirdeyim adam kendi yaşıtları ile konussa gene belki karışmayın derdim ama konu reşit olmayan okula giden küçük kızlar olunca inanın sadece onları düşünürek söylesinler istedim... belki adamı tedavi ettirir karısı yada anası babası

bu konuda kımse adamı haklı goremezkı..ıkı ucu b*klu dernek..bi tarafta lisedeki çocuklar,Bi yanda adamın evliliği..

adamı düşündüğümden degıl oda,kadın ıcın büyük yıkım olur..yukarda kızların yazdığı tıpte Bi yol ızlenmeli bence..

adamı alın karşınıza konuşun çocuklarından utanırda yapmaz karısı derse tartışma çıkar sonuda . .

Aynen öyle vallahi.
Bizde bunları diyoruz.
Ben olsam öğrenmek isterim.
Ama iste öyle kolay değilki.
Allah bilir sevgilisi bile vvardır küçücükkkızlardan.
99lu kizlar bile ekli ya.
99lu bir kız ne demek ya Allah akıl fikir versin . Bence kuzeninizin annesi sizin bldiğinizi falan bilmesin. Eğer boşanamayacaksa gururu incinmesn kadıncağızın. Kızı uygun bir dille göstermeli diye düşünüyorum.

ç.kü kurusun....

Aldatma değil sapıklığa giriyor bu yaptığı koskaca evli barklı çocuklu adamın, küçük küçük kızlara ilgi duyması

Ben de olsam bunu yapardım. Teyzeye de söylemezdim.Biliyor da çaktırmıyor bile olabilir.Bu adam iğrenç biri. Karısı fark etmiştir bence sapıklığını. Çoğu kadın bilmezden gelir, idare eder. İstese daha önceden de boşarmış.Şimdi söyleseniz sizin de bildiğinizi bilmesi onu daha da çok üzer. Boşanamaz da , yer bitirir kendini. Çok kızdım adama. Ben olsam yüzüne bakmazdım.

Olay ciddi bir boyutta bence haberi olması lazım herkesin,öyle gizli kapaklı yapıyorum zannetmesin o da belki biraz utanır yaptıgından gün yüzüne çıkınca.

Çok güzel anlatmissiniz kizlar.
Aynen dediğiniz gibi iki ucu moklu değnek.
Vallahi bilmiyorum.
Kuzenimle iyice bi konusmamiz lazim.
Sonuçta baba onun anne onun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…