- 8 Eylül 2014
- 208
- 258
- 73
- 44
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
yukarda bir arkadaş daha yazmış, faysten kendinizi deşifre etmeden kuzeni tanıdığınızı söyleyin kimlik bilgilerini doğrulayın, yaşı küçük kızları kandırıyorsun seni şikayet edecem falan deseniz, korkar mı ki?
Bilemedim ki.
Korksada vazgeçer mi ki bu isten ?
Isin ucunda cocuk istismarcisi olmak var. Eger cok cok niyeti bozuksa o hesabi kapatir, baska hesapar acar ama amcanizin meydani cok bos buldugu icin boyle rahat takildigini dusunuyorum.Bilemedim ki.
Korksada vazgeçer mi ki bu isten ?
Isin ucunda cocuk istismarcisi olmak var. Eger cok cok niyeti bozuksa o hesabi kapatir, baska hesapar acar ama amcanizin meydani cok bos buldugu icin boyle rahat takildigini dusunuyorum.
Esinden veya kizindan duyunca yasayacagi utanc ona yetecektir. Soylemeniz gerekli bence.
Adam sübyancı çıktı ya.
ya hiç yüzü gözüken fotoğrafı yok mu,polise şikayet etmek için?Hani bu benim diye 17-18 yasinda sirtinda okul cantasi olan bi çocuğunfotosunu atmis.
ya hiç yüzü gözüken fotoğrafı yok mu,polise şikayet etmek için?
Kanitlari gosterin sadece. Yorum yapmayin.Öyle hakikaten.
Ne yapalim simdi peki ?
Konuşmaya devam mi edelim kanitlarla mi gösterelim teyzeme ?
Ben kesinlikle öğrenmek isterdim
Bende.
Ama bosanmayacak boşuna üzülmesin diyoruz bir yandan da.
Kanitlari gosterin sadece. Yorum yapmayin.
Ha baktiniz teyzeniz pasif kaldi, siz devreye girersiniz. Ne yazik ki durum ciddi. Kendini cocuk gibi gosteren 40 kusur yasinda bir adam kiz cocuklari kandiriyor su an.
Mesajlarda cinsel icerikli birseyler var mi?
o kendini bilmez 18 yaşın altındaki kızlara sarkarsa ne oalcağını bilmiyor mu????
boşanmayı da geçtim bu istismar resmen
Ayy bilmiyorum just vallahi.
İlk baktik kuzenimle diyorum ki yanlis kişiyi ekledik biz baksana bu çocuk ekli olanlardan belli falan.
Yemin ederim 2001 li kiz ekli simdi gördüm .
ben olsam şikayet ederim
hatta etmelisin de
pedofili sapık
çok sinirlendim şu an
eşek kadar adam gitmiş küçücük kızlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?