- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Yasini cok kucuk yapmis hani normal adam 80 lerde felan yapar aldaticaksa bence kucuklere karsi zaafi var tedavi olmasi lazim.. madem bosanma durumu yok o zaman kendisiyle konusulmali tedaviye ikna edilmeliKizlar merhaba.
İki hafta kadar önce kuzenim geldi oturuyoruz . ( Babalarimiz kuzen ama çok sik görüşürüz ailecek kendi kuzenlerimden daha çok severim )
Amcam ( babamin kuzeni ) yurtdisinda calisiyor ve yeni geldi tatile.
Elinden telefon düşmüyor.
Hani öyle bir durum ki 17 lik ergenler gibi.
Bize geliyor bizde bile durum ayni.
Kuzenim supheleniyor tabi.
Bakiyor ki telefonda şifre var.
( Amcamin bundan 3 sene önce de burada calisirken ayni is yerinden bi kizlar sevgili olduğu cikmisti ortaya bu yüzdendaha cçok üstünde durduk.)
Her neyse bir gün kuzenim bakiyor ki face Acik kalmis telefonda ki amcam face kullanmadigini söyledi bize.
Bizimkinin içine kurt düşmüş bakmis ki fake isimle bir hesap bi suru konuşma ama okuyamamis amcam gelince adini almis sadece.
Geldi bana anlatti bunu.
Bizde fake bir hesapla ekledik . kabul etti.
Af edersiniz de tabiri caizse sok olduk .
Doğum tarihini 1995 olarak vermiş.
Bulunduğumuz şehirde ne kadar liseli kiz var hepsini eklemiş.
Acik resimli kizlarin fotoğraflar ini beğenmiş.
Acik Acik fotolar eklemiş . ( yüz görünmüyor )
Biz sok olduk resmen.
Mesaj artik dunde hemen cevap vermiş.
Hani amcam öyle sakin öyle uysal bir adamdi ki.
Ne yapacagimizi bilemedik.
kuzenim anneme söyleyeceğim diyor.
Ne yapmak ne etsek bilemiyoruz.
Boşanma gibi bir ihtimalleri de yok saniyorum. Sizden fikir almak istedik.
Ne yapmsliyiz sizce .
Teyzemin annesi babası yok.
Ayrıca amcam teyzemin dayisinin oğlu.
Hayatta olan tek yakini dayisi yani kayınpederi.
Bosanamaz kimsesi yok.
Yasini cok kucuk yapmis hani normal adam 80 lerde felan yapar aldaticaksa bence kucuklere karsi zaafi var tedavi olmasi lazim.. madem bosanma durumu yok o zaman kendisiyle konusulmali tedaviye ikna edilmeli
Baştan yanlış olan bi evlilikmiş neyse
Kimsesi olmayanlar boşanamaz mı ?
Alır tazminatını nafakasını girer de bi işe Yaşar mis gibi
teyzeniz boşanmayacaksa söylemeyin diyeceğim ama diğer yandan da kuzeniniz annesine karşı çok ağır bir yükün altına girmiş olur gibi geliyor bana . Ben olsam anneme söylerdim. Ki bu adam yaşıtlarınıda geçmiş genç kızlarla ilglenmeye başlamış biraz mide bulandırıcı bence öğrenmeli.
Teyzenin ayrilmaya yetecek imkanı var mı? Ekonomik özgürlüğü var mı? Eğer yoksa hiç anlatma,zaten o biliyordur bilmezden geliyordur elinden bir şey gelmeyeceği için.Tesekkurler kizlar.
İnsanin arada kaldik.
Az önce mesaj attik naber falan diye.
Sey diyoruz hani olgulardan hoslaniyorum fln diye konuşup kendi resmini atmasini saglayip teyzeme(amcamin esi ) göstermek.
Ama bosanmayacagini bile bile huzurlarini bozmayalim diyorum.
Ha ben olsam bilmek isterim..
Off.
Şu durumda kadincagiz boşanamayacagina göre bilse ne olacak kalbi paramparça olup oturacak yazık. Ama amcanız elin genç kızlarına sarktigi için çok büyük dersi hak ediyor.Allah akıl versin koskoca adam bir de kendinin de kızı var...
Teyzenin ayrilmaya yetecek imkanı var mı? Ekonomik özgürlüğü var mı? Eğer yoksa hiç anlatma,zaten o biliyordur bilmezden geliyordur elinden bir şey gelmeyeceği için.
Aynen öyle vallahi.
Bizde bunları diyoruz.
Ben olsam öğrenmek isterim.
Ama iste öyle kolay değilki.
Allah bilir sevgilisi bile vvardır küçücükkkızlardan.
99lu kizlar bile ekli ya.
Bence söyleyin...
Ki bu durum bir günlük değil iki günlük değil..
Amca baya hayat tarzı haline getirmiş bunu devamlılığı var yani..
Bu şekilde fazla saklı kalmaz zaten ve kuzeninizin annesi öğrense sonradan kızının bildiğini
babanla birlikte beni mi uyuttunuz siz der daha beter olur..
Kesinlikle söyleyin.. kimsesi yok fln bunlar bahane bence..
Akraba evliliği yapmışlar hayattaki tek yakını dayısıysa yani kayınpederi..
Boşansa bile kadını ortada bırakmaz kaldı ki boşanma sebebi oğlunun aldatmasıysa..
Kesinlikle karısı bilmeli.
Sunu anlatayim.
Teyzemin kvsi geçenlerde aynen sunu dedi.
Erkegin ayagi nere giderse gitsin aksam sana geliyorsa bitmiştir.
Anlatabiliyor muyum ?
Sanmıyorum ki yeğenim diye sahip ciksin
yukarda bir arkadaş daha yazmış, faysten kendinizi deşifre etmeden kuzeni tanıdığınızı söyleyin kimlik bilgilerini doğrulayın, yaşı küçük kızları kandırıyorsun seni şikayet edecem falan deseniz, korkar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?