- 3 Şubat 2018
- 25.524
- 109.932
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım espriyi anlamışsınızdırOooooh ha şöyle.
Fikir paylaşımı yapılmıyor kırk tane konu varken seçtiğiniz konu buysaHayır bunu beklemiyorum. Burada benim evliliğimi konuşmuyoruz zaten. Burada fikir paylaşımı yapıyoruz. Eksileriyle artılarıyla..hepsi bu.
Sosyal deney mi bu şimdiHerkese selamlar olsun…Eşi tarafından yıllardır aldatıldığını çok sonra öğrenip buna rağmen evli kalmayı tercih eden kadınlarımız var mı burada merak ettim. Ve kendinizce olan sebeplerinizi paylaşır mısınız bizimle?
Bu hayatta paradan daha mühim şeyler olduğunu kuzenin de fark edecek ancak iş işten geçmiş olacak.Benim de kuzenim
Aldatmayan erkek mi var hepsi aldatıyor nasıl olsa diyor.Ve aynı şekilde eşinin maddi imkanı çok iyi bu yüzden evliliğine gayet de mutlu mesut devam ediyor
Gerçekten fark edeceğini hiç sanmıyorumBu hayatta paradan daha mühim şeyler olduğunu kuzenin de fark edecek ancak iş işten geçmiş olacak.
İş bulup çalışmak,elin kadınını kaniksamaktan daha zor geliyor galiba.Gerçekten fark edeceğini hiç sanmıyorum
Ona göre kocası aldatmayan kimse yok herkesin kocası aldatıyor boşansam başkasıyla evlensem onun da başka huyları çıkacak buna alıştım en azından devam edeyim diyor
Hadi şimdi dağılın..Evet hepinize çok teşekkür ederim. Yanlış bir yere yanlış konu açmış olduğumu anladım. Daha önce de dediğim gibi acemiliğime verin. Burada herkes sorununu açıkça anlatıyor. Bu konuyla ilgili de anlatanlar olur mu acaba diye merak ettim. Ama birisi doğru tespit yapmış, buraya aldatılıp evliliğine devam etmeyi tercih edenler yazmaz demişti. Bu bana çok ilginç geldi. Şöyle düşündüm; Kadınlar olarak tercihlerinden dolayı saygı görülmeyi hak etmediklerini düşünüyorlar ve bu yüzden yazmıyorlar. Buna rağmen saklanmayı ya da kendilerini kandırmayı tercih ediyorlar. Ben böyle mutluyum vs. (Belki de gerçekten mutlular) Toplum baskısı böyle birşey olsa gerek. Ya da platform baskısı
Derdim var bölümüne dert anlatmadan sohbet konusu açmışsınız.Evet hepinize çok teşekkür ederim. Yanlış bir yere yanlış konu açmış olduğumu anladım. Daha önce de dediğim gibi acemiliğime verin. Burada herkes sorununu açıkça anlatıyor. Bu konuyla ilgili de anlatanlar olur mu acaba diye merak ettim. Ama birisi doğru tespit yapmış, buraya aldatılıp evliliğine devam etmeyi tercih edenler yazmaz demişti. Bu bana çok ilginç geldi. Şöyle düşündüm; Kadınlar olarak tercihlerinden dolayı saygı görülmeyi hak etmediklerini düşünüyorlar ve bu yüzden yazmıyorlar. Buna rağmen saklanmayı ya da kendilerini kandırmayı tercih ediyorlar. Ben böyle mutluyum vs. (Belki de gerçekten mutlular) Toplum baskısı böyle birşey olsa gerek. Ya da platform baskısı
Aslında böyle kadınlar burada mı diye sorduktan sonra elbetteki asıl amacım nedenini öğrenmekti. Yoksa var mı yok mu orası hiç önemli değil. Zaten vardır. Ama bir evliliği herşeye rağmen yürütmek çok ciddi bir durum. Getirileri götürüleri açısından. Aslında bunları merak etmiştim. Neyse yne de bir bilgi sahibi etti beni okuduklarım. Teşekkür ederimAldadiltigi halde devam eden kadinlarimiz genelde cocuklar babasiz kalacak diye bosanmiyor, ya da calismadigi icin veya ailesinden bosanirsa destek goremeyecegi icin. Veya da esini sevdigi icin, gelecek belirsizliginden korktugu icin, yeni duzen kurmanin zor gelecegini dusundugu icin. Bir suru neden sayilabilir. Herkesin kendince sebebi farklidir. Sebebi ne olabilir deseydiniz bir suru sebep siralayabilirdik ama kim aldatildigi halde evliligine devam ediyor gibisinden bir konu acilinca insanlar o kisi benim demez.
6 çocuk da az değilmiş. İnsan ne yaparsa kendisine yapıyor ama.Benim bir akrabam aldatildigi halde boşanmadı. Adamın hayatında birden fazla kadın vardı. Çok zengindi kadinlar etrafında pervane oluyordu resmen. Kadın da ben boşanıp 6 çocukla başka kocaya gidecek değilim, boşanmam dedi. Yıllarca kavga dövüş, minnet sitem yaşadılar. Çocuklarının hiçbirinin mutlu evlilikleri olmadı. Adam başka kadınlardan da çocuk yaptı. O çocuklarda süründü. Adam hariç herkes mağdur oldu.
Anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz kimseye muhtaç değilsiniz. Kimsenin onayına da ihtiyacınız yok. Kendinize bu acıyı çektirmeyin bence.Bende aldatıldığımı bi kaç hafta oldu öğreneli . tek gecelikmiş zaten sabahına yakaladım birde öyle mutluyduk ki hiç problemimiz olmazdı. severek evlendik öyle de devam edıyordu. Her işime yardım ediyor çocuklara bakıyor hatta aldattığı ıc gece gıtmedem vana kahve yaptı karşılıklı içtik. Yakaladıktan sonra Eve almadım ama benim eve almamam yetmezdi kimse almayacaktı Eve duşa gırecek yatacak yer bulamayacaktı otellerde ne zamana kadar kalabilecekti rezil olacaktı. hala kinim geçmedi ona geçmeyecek yalvardı yakardı ama yetmedi yetmeyecek benden sana eş olmaz artık dedim git gelme buraya bu evi tercih etmeyen sensin sen gideceksin ben değil dedim eşyalarını kestim kapı önüne attım gitmedi ven gitmek ıstedım ailem işi bırak çocuğuna bak o zaman dedi,çok şaşırdım aldığım tepkiye otur evinde çocuğun babasız mı kalsın sen bizi oldurceksin gibi gibi baskılar gördüm annemden babamdan. Yataklara düştüler hasta oldular adamı eve almıyorum dıye,kendi derdim bitti onlarla uğraştım bide. Onun ailesinede soledim tabi. çocuklar küçük diye herkes benim ailemde dur bekle affettirir kendini. ( annem kaynanam bizde yaşadık diyor bide teselliye bakın) suan evdeyım oda geliyor eve ama yüzünü görmek ıstemıyorum asla etmedıgım hakaret kalmadı ama içim soğumuyor böyle nasıl devam eder bilmiyorum bende napacağımı bilmiyorum ama böyle devam etmeyecegını biliyorum birkere yapan birdaha yapacak tek gecelik yada 5 gecelik ne farkeder ki aldattılar bizi işte. Biz yapsak nolurdu hepsini sordum belkide yaşamıyordum suan işte bu çok acı verıcı nefret ediyorum.
Otur evınden diye beni baskılayan herkesten nefret ediyorum beni çaresiz bırakan, ben boşanmayım diye Bırak işi bak çocuğuna ozaman diyen herkesten. Biz çok severek evlendik ya yıllarca sevgılı olduk zor şartlarda evlendik beraber borca girdik ev aldık borca girdik araba aldık hepsini beraber ödedik rahata erdik derken yaptığına bakın.