- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
bunu boşanmadan önce ögrensen bukadar koymazdı.haklısın çok zor bir durum..
kimi aileler var ki kızını yem olarak kullanan.. yani adamı boşatıp kızını yamamaya çalışan ve bu durumu çok normalmiş gibi karşılayan çokk aile var.o yüzden o kısma şaşırmadım..
guclu ol çünkü senin hic bi sucun yok kimse bisi demese bile yuzlerine arkalarindan konusuyolardir emin ol bu hep boyle olmustur
Hayir canim ayriyiz 2 ay olacak.telefonunu hergün incelerdim.baska ne yapabilirdim ki?Elimden bırsey gelmıyor her gelısınde görusturuyo resmen kızımla evcılık oynuyorlar..! Bıgun sinirli anıma denk gelcek kendınıze bı bebek yapıp onla ıynayın dıyecegım dıye korkuyorum valla..Sen aynı evde mıısn su an kocanla..Öyleyse,sana tavsıyem karıstırıp bırseyler bulmaya bak cnm..Hem suclular,hem uste cıkıyorlar..En azından zamanında ögrenmıs olursun o utanır..
Hayir canim ayriyiz 2 ay olacak.telefonunu hergün incelerdim.baska ne yapabilirdim ki?
Allah yardımcın olsun zaten boşanmak çok zor üstüne üstük birde bu olaylar. Ne hakla kızınızı götürüyor yanına o da ayrı bir konu Allah sabır versin
Sizde çocuk var mıCanim senle ozeldende yazismistik hatirlarsan.
Ben 1.5 yildir ayriyim nerdeyse 2 yil olucak daha bosanmadik dava suruyor.Aslinda ben ex esime defalarca dengini buldun dedim hep tartistik oda hep inkar etti.Ama zaten gorusmuyoruz ve birgun gorusursek de iyiki hayatimdan ciktin o kadina tessekkur borcluyum demek isterdim ama degermi bilmiyorum.Bazan dusunuyorumda benim icin degerini kaybetmis icimden birsey demek bile gelmiyor bazanda kopuruyorum .Ama ne kadar duymayip gormesen o kadar iyi .
Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
kız belki elinde kalmıştır annesinin ondan veriyodur hemen herkesi kendin gibi düşünme.. evli adamlarla yatıp kalktığına göre zaten böyle bi sorunları yok. eşin boşanmak istiyor muydu ben olsam sırf mutlu olmasın diye eski eşime yeniden yanaşır sonra atarım bi kenara.
Kızlar evlendı eskı kocam ..Dugunune ıkı gun kala ve dugununden ıkı gun sonra kızımla görustu cok sevındım,insallah boyle devam eder..
O gun ınanılmaz kotuydum garıp bı hıs vardı ıcımde koskoca bı bosluk..Sımdı ıyı hıssedıyorum..
Hic üzülme eninde sonunda onada aynisini yapacak sen hic kafana takma ne haleri varsa görsünlerKızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Saolun kızlar ıcım oyle tuhaf kı anlatılmaz bır duygu,yasamayan anlayamaz sanırım ...Korkularım var, aklıma gelmesını ıstemıyorum bunların..Basıma gelmesını hıc ıstmeıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?