Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

sen merak etme canım yuva yıkanın yuvası olmaz.. ya şu karakterde adamlar evlenmeyin ya bizlere yazık.

Bazıları kızları kandırarak evlenıyor da benım ex koca olan serefsız kızla bırbırını ne oldugunu bılerek kabullenenlerden bu yuzden herkes hak ettıgını yasasın ınsallah..

Bazıları kızları kandırarak evlenıyor da benım ex koca olan serefsız kızla bırbırını ne oldugunu bılerek kabullenenlerden bu yuzden herkes hak ettıgını yasasın ınsallah..
Canim pislik pisligi bulur
Ikiside ayni ayar ayni kalite
O kurduklari yuvacikta insallah hic huzur mutluluk bulamasinlar

Yuva yıkanın yuvası mı olurmuş. Adi insanlar.. insanların hayatını alt üst etmek ne kolay böyle. Eden bulur canım sen sakın sıkma canını böyle ikiyüzlü bi adamdan kurtulmuşsun ne mutlu. Önünde kocaman bir ömür var. Eline çekirdeğini alıp kenardan onların kokuşan hayatlarını izleyeceğin, mutsuzluklarına şahit olacağın günler de gelecek emin ol.

Amiin kızlar gece gece içimi actınız vallahı sagolun:):)
Ben de oyle avunuyorum fragman bıttı asıl fılm yenı baslıyor dıyorum,arkama yaslandım ızleyecegım:)

Yine de beddua etmeyin..kimin ne yaşadığını bilemeyiz . Hiç tanımadığınız insanlar hakkında konuşuyoruz..

Konu sahibi sana da bol bol sabır diliyorum inşallah içindeki nefret pişmanlık kırgınlıklar biran önce biter yüklerinden kurtulursun..bu duygular bitmeden sırtında binlerce ton taşırsın sana hayatın getireceği mucizeleri kaçırırsın.. en iyisi serbest bırakman..zaten her şey bitmiş.

Canim iyi haklisinda boyle insanlara mutluluk dileyecek kadar genis degilim kendi yasadiklarimda aklima gelince boyleleri beter olsun diyorum.Baskasinin hayatini yikip bundan zevk alan insanlar var.O yikintilarin uzerine mutluluk bina etmeye calismak dogru degil.Olmazda zaten.Keske diyorum hani duygularimiza hukmedebilme dugmesi olsa da ac kapat hemen isteyince unutsak.Ama yok.

Çok zor bir durum canım seni çok iyi anlıyorum ama sabret her kara günün bir aydınlığı vardır.Herşey den önemlisi bu dünyanın öbür tarafı da sen kurtulduğuna bak daha fazla seni oyalaya bilirdi ozaman ne olucaktı herkes sana acıyarak bakıcaktı yazık bişiden haberi yok diye boşver üzülme demiycem bunlar normal süreçler üzülmezsen bence sıkıntı vardır ama biraz da iyi yönlerini düşün

Tabi ki haklısın ama Allah a havale etmek kalbimizi en temiz tutanı olur...en iyisini bilen o belki bizim beddualarımız azdır belki fazla :)) o tuştan icat etseler hepimizin ihtiyacı var:)

Katılıyorum sana canım,BAŞKASININ olan bırseyle mutlu olamazsın ve bu tarz seylerın de hıcbır acıklaması ve sebebı olamaz..ADAM olan ayrılır ve sonra asık olur net..Ve bızımkıler bı de cocuklarının annesıne bunu yapmıs ınsanlar..Herseyı hakedıyorlar,senınkıne de ben edıyorum valla..Çeksınler..

Zaten 6 ayı benle evlıyken yasamıs ılıskısını; bana yeterınce herkes acımıstır da benım haberım bıle olmayısı öfkemı dındırmıyor..Üstelık de aramız gayet ıyıyken ve bana hergun sarılırken yasamıs..Daha da ılgınc..
Üzülmüyorum sadece kırgın ve kızgınım..O gecmıyo sımdılık...Ama herşeyde hayır vardır dıyıp hayatıma bakıyorum zaten şükredıyorum..Hayatta her yasadıgımızın bı sebbeı var..allah bunu yasattıysa cekerım basımın ustune...

Bennn.....ayni ben.......seviyorum oluyorum deyip bosandiktan.6ay sonra bile benim kafami yiyen adam bosanmadan 3 ay once beni aldatmis.6ay boyuncada kopkoppp kisin.ortasinda bodrumlarda cluplerde kopkop......memlekette kopkopp,..kadinlar kizlarla alemler......... bide bana vicdan yaptimak icin.kendini acindirmalar........belliymis ki.bn saf salak anlamadim. Evlilik bile eski nisanlisina inatmis taslar simdi oturdu bende.....allaha havale ettim ben....bnm doktugum.gozyaslari ayaklarina tas olsun takilsinlar omur boyu hakkimi yediler iftira attilar ailecek..... boyle insanlar.demekki cokmus......yazik... ne hale geldi ortam yaaa...kime guvencez biz??

geçmiş olsun, yaşananlar silinmez tabi de, unutup ileriye bakmak en iyisi.yoksa mutlu olamazsınz. herkes yaptığıyla bir gün yüzleşir

ÖFKEN dinsin

emin ol gün gelir hesap öyle bi dönerki AHIN kalmaz

bence dur ve izle

hiiiçteee ARTIK canını sıkma evladına sımsıkı sarıl

Gecmis olsun konunu bilmem ama bir erkek ilgilenmiyorsa ilgisini akittigi baska biyer vardir ama kadin ama baska bisey ..
Kadinlar olarak cocugum var ,cocuk icin ,yuva kolay kurulmuyor derken neler donuyor halbuki ..

Beni yanlis anlama ama sanki hala ask kirintilari var icinde yoksa bu durumu fazla takmazdin. Amaan kurtuldum ne halleri varsa gorsun derdin. Kizin konusunda tamamen haklisin dikkat ette esin kizina seni kotu anlatip senden sogutmasin.

Hiç mi anlamadin cnm

geçmiş olsun, yaşananlar silinmez tabi de, unutup ileriye bakmak en iyisi.yoksa mutlu olamazsınz. herkes yaptığıyla bir gün yüzleşir
Yuzlestim gecmisle tek ofkem kendime inandigim ve firsat verdigim.icin....evet cekilen skintilar daha guzel gunler icin.inaniyorum.hayata daha umutla bakiyorum artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…