Aldatan eş, 2 çocuk!

Aboooo buna inanan kaldı mı yaaa diyecektim de varmış. :olamaz:
Yakalayıp affetmiş ama bebek yapmaktan da geri kalmamış. Bazı kadınlar ne kolay affediyor öyle.
Valla üzgünüm ama sizin arkadaşınız ayrılmaz gibime geliyor. Vereceğim tek tavsiye hap, spiral vs. gibi yöntemlerden uygun olanını doktoruyla beraber belirlesin ve kullanmaya başlasın doğumdan sonra.

Kısa ve öz olarak yazacam detayına girmeye hiç gerek yok.

1-Çekişmeli boşanma davası açacak
2- Aldatıldığını kanıtlayacak
3-Mahkemede, Kocan yok ben boşanmak istemiyorum desede nafile boşayacak
5-Eski delilleri sunmasın. Hakim neden en başında dava açmadında bunca zaman geçince eski delilleri getiryorsun demez mi? demek oluyorki affetmişsin anlayacak. ( ama hakim bey düzelir diye açmadım dava, korktum, beni tehdit ediyordu vs vs) Hakim bu sözlere bakmaz

Kadın durmadan doğuruyor yav. Süte falan güvendiğine göre demek ki çok da sıkıntı değil. 3.de bi 3 yıl içinde gelir bence.

Kadın durmadan doğuruyor yav. Süte falan güvendiğine göre demek ki çok da sıkıntı değil. 3.de bi 3 yıl içinde gelir bence.
Ne bileyim ya 2023 yılında süt korur safsatasına inanan var hala. 40+ yaş üstü nesil olsa neyse diyeceğim de genç nesil biraz okusun araştırsın yav. Bilgisayarla büyüdük hepimiz.
Hep diyorum Katip kadınlar kendi bedenlerini tanımıyor diye. Aslında bu olay da bunun net bir örneği.
Korumasız cinsel ilişkiden her zaman çocuk olma ihtimali vardır. Gerçi çekilme, sürtünme, süt koruması vs. hepsi işe yaramaz şeylerdir, buradan yazayım bir kere daha.
Spiral, kondom, hap, iğne, deri altı implantı vs. var bilimsel korunma yöntemleri oluyor bunlar. Bunları da doğru uygulamazsan patlıyorsun yine.

Süt koruyor saçmalığına inanmış biz iletişim kurmuyorduk uzun Bi süre sonra iletişim kurmaya başladık benim de 2 çocugum var 20 ay arayla oldu hamilelikte vs destek oluyordum ona sonra bu sorunu anlattı sabah bende konu açayım farklı bişey gelir diye Bi umut yazdım zamanında iletişim halinde olsak zaten yol göstermeye çalışırdım kimsesi yok annesi kanserden öldü çok önce yol göstereni yok yani

Elindeki telefonu sosyal medya dışında kullanmayan o kadar çok kişi var ki, varsa yoksa foti at canım aşgum, gocasının garısı, çocuğunun anası, hımnisinin hıptisi bilmem ne. Sen bilgisayar diyon.

İşte bu konular ile ilgili bilgi almak ve kolay boşansın diye yapabilecegimiz şeyleri ögrenmek izleyeceğimiz yolu belirlemek için yazdım konuyu o zaman tehditleri msjda konuşturup alsak delil oluyo dimi

Babası öyle birisi degil bunu Bildigim için böyle tavsiye veriyorum ha sorunu sadece eşi degil eşinin ailesi de tamamen problem o ortamda çocuk büyütmek kabus gibi bişey çocukların hayatı mahvoluyo önceden eşi seviyor beraber mutlular diyordum şimdi bide aldatıyor kadına şiddet tehdit var ne durması çocuklar için hangisi daha kötü arkadaşımın asıl hatası bu aileye. Çocuk yapmak 2. Ye de Süt korur diye güvenmek korunmamak ama şartlar bu ve buna göre nasıl bi çözüm buluruz bulmaya çalışıyoruz

Hayatım boyunca elimden geleni yaparım sonra olmuyorsa içim rahat eder evet dediginiz gibi olması yüksek ihtimal o zaman da herkes kendi yaşadığı hayattan sorumlu böyle olmak istiyorsa benim yapabilecegim bişey yok der çekilirim

Siz karışmayın aralarındaki mesele bence. Yine affeder nasıl olsa affedip duruyor 5-6 tane daha doğurur nasılsa korunduğuna inanarak korunmuyor da. Sen kötü olursun sonra beni boşatmaya çalıştı diye

Siz karışmayın aralarındaki mesele bence. Yine affeder nasıl olsa affedip duruyor 5-6 tane daha doğurur nasılsa korunduğuna inanarak korunmuyor da. Sen kötü olursun sonra beni boşatmaya çalıştı diye
Kocamda gözün mü var bile diyorlar.

Bu ne demek ilk defa duyuyorum
Emziren anne 6 ay hamile kalmaz diye kulaktan dolma Bi saçmalık var ve buna inan insanlar da var arkadaşım gibi evet çok saçma belli çünkü kordonları baglatıp hamile kalan bile varken korunmadan hamile olmamayı beklemek saçma ama inanmış işte o zaman konuşmuyor iletişimimiz kopmuştu ben olsam söylerdim ona kimsesi de yok annesi ablası yok İnternetten de araştırmayınca böyle bilgisiz hareket etmiş işte o da hayatının hatası oldu herşey daha zor oldu şimdi onun için

Bilmiyorum böyle şeyler oluyor evet ama 2 çocuklu kadın böyle yıkılmış halde de arkamı dönmek istemiyorum yani msjları bana attı okurken ben bile kötü oldum dogumu her an olabilir vebunları yaşıyor ister istemez kendimi yerine koyuyorum böyle bişey yaşasam destege cesaret e ihtiyacım olur diye düşünüyorum Bi yerde de

Kocamda gözün mü var bile diyorlar.
Evet var böyle insanlar eşini tanımıyorum çok eskiden arkadaşım evlendigi dönemler vs iletişimimiz yoktu sonradan hamilelik döneminde destek olurum 2 çocuklu hayatta ne yaparım diye destek amaçlı bana ulaştı benimde 20 ay arayla dogan 2 çocugum var hamilelikte vs destek oldum bende en son bu olayı anlattı çok çaresiz

Cidden milletin karısına gel bende kal uzaklaş oradan demek nasıl bir cesaretse.
Böyle bir kadını değil davet etmek kendi gelse eve sokmam, sokamam.
Milletin sacma sapan seçimlerinin sonuçlarını kendime hayatıma yansıtmak istemem açıkçası. Hadi 2. Süt korur 1. Nedir adam çok mu süperdi 1. Cocuk Yaparken asla inanmam. Herkes sorumluluğunu alsın, bu devirde kimse için psikopatım biriyle uğraşmazdim. Gitsin polise avukata bosanacaksa... hiç sanmıyorum bosanacagini.