• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan eş, 2 çocuk!

Boşanma durumunda gidecek yeri var mı arkadaşınızın?
Babası aynı şehirde yaşıyor annesi falan yok annesi kanserden öldü biz lisedeyken kendinden küçük kardeşleri var dönecek tek yer babasının evi babası olayı ögrenmiş çok sinirlendi ama Bi yandan da çocuklar var diye bişey diyemiyor dedi tabi dönse adam sahip çıkar ama kocası olacak tehlikeli aynı şehirde ne olacak diye düşünüyorum bende rahat vermez ben yanıma gel destek olurum diyorum ama tabi burada da kalabilecegi zaman kısıtlı oluyor Bi düzen kurması lazım düzen için çalışması gerekir çocuklar küçük yani bunları ben yazarken bile çıkmazda hissediyorum

Evet var böyle insanlar eşini tanımıyorum çok eskiden arkadaşım evlendigi dönemler vs iletişimimiz yoktu sonradan hamilelik döneminde destek olurum 2 çocuklu hayatta ne yaparım diye destek amaçlı bana ulaştı benimde 20 ay arayla dogan 2 çocugum var hamilelikte vs destek oldum bende en son bu olayı anlattı çok çaresiz
Kadın ilk aldatılmasını boşanma sebebi olarak görmemiş. İlk dediysem sizin bildiğiniz ilk. O zamana gelene kadar ne uçarı kaçarı maceralarını görmemiştir kocasının. Güven vermiyor. Boşanmaz bu. Tek çocukla boşanmayan 2 çocukla sanmıyorum boşansın. Bu destekleriniz adamın kulağına giderse sizin için ekstra sıkıntı.

Cidden milletin karısına gel bende kal uzaklaş oradan demek nasıl bir cesaretse.
Böyle bir kadını değil davet etmek kendi gelse eve sokmam, sokamam. 😕
Milletin sacma sapan seçimlerinin sonuçlarını kendime hayatıma yansıtmak istemem açıkçası. Hadi 2. Süt korur 1. Nedir adam çok mu süperdi 1. Cocuk Yaparken asla inanmam. Herkes sorumluluğunu alsın, bu devirde kimse için psikopatım biriyle uğraşmazdim. Gitsin polise avukata bosanacaksa... hiç sanmıyorum bosanacagini.
Güvendiğim biri olursa her şeyi yapabilirim, her şeyi. Ama konudaki kadına güvenmem. Onun için çok da içine girmem olayın.

Babası aynı şehirde yaşıyor annesi falan yok annesi kanserden öldü biz lisedeyken kendinden küçük kardeşleri var dönecek tek yer babasının evi babası olayı ögrenmiş çok sinirlendi ama Bi yandan da çocuklar var diye bişey diyemiyor dedi tabi dönse adam sahip çıkar ama kocası olacak tehlikeli aynı şehirde ne olacak diye düşünüyorum bende rahat vermez ben yanıma gel destek olurum diyorum ama tabi burada da kalabilecegi zaman kısıtlı oluyor Bi düzen kurması lazım düzen için çalışması gerekir çocuklar küçük yani bunları ben yazarken bile çıkmazda hissediyorum
Bende o sebeple sordum. Boşanmak herkes için kolay değildir. Senin evin olmaz zaten senin de eşin ve çocukların var adam kafayı takabilir size. Babası en güvenilir yer. Çalışması için en az 4 yıl geçmeli kreş yaşı için. Bu sürede nafaka geliri olacak sadece. Adam ne derece tehlikeli bilemeyiz burdan. Cesareti varsa doğumdan sonrasını beklemesin olmaz çünkü o iş. Ama adamın durumu iyiyse çok iyi korunsun başka çocuk yapmadan çocukların büyümesini beklesin. Kenara da para atsın.

Kadın ilk aldatılmasını boşanma sebebi olarak görmemiş. İlk dediysem sizin bildiğiniz ilk. O zamana gelene kadar ne uçarı kaçarı maceralarını görmemiştir kocasının. Güven vermiyor. Boşanmaz bu. Tek çocukla boşanmayan 2 çocukla sanmıyorum boşansın. Bu destekleriniz adamın kulağına giderse sizin için ekstra sıkıntı.
Bunu okuyunca çok mantıklı geliyor o zaman sadece manevi destek verip derdini dinleyerek mi devam edeyim kararı o versin zaten herkes kendi hayatını kendi yaşar ama çok üzüldüm ona dogum öncesi böyle bişey yaşamak çok zor söylüyor da ben gömleğini ütüledim o gömlekle sevişmeye gitmiş falan diye hamile vs olmasa daha kolay olurdu onun için

Bunu okuyunca çok mantıklı geliyor o zaman sadece manevi destek verip derdini dinleyerek mi devam edeyim kararı o versin zaten herkes kendi hayatını kendi yaşar ama çok üzüldüm ona dogum öncesi böyle bişey yaşamak çok zor söylüyor da ben gömleğini ütüledim o gömlekle sevişmeye gitmiş falan diye hamile vs olmasa daha kolay olurdu onun için
Babası öyle biri değil, sahip çıkar falan diyorsunuz da, o adam da çocuklara üzülüyormuş da ellemiyormuş güya. Bu kadar sahip çıkıyor işte. Siz düşünün gerisini.

Hamile haliyle gider asıl. Biri karnında biri kucağında iken mi daha rahat hareket eder, ikisi de kucağında ve onun korumasına muhtaçken mi? Çoluk çocuk sahibi kadınsınız siz de, kendinizden pay biçin. Bahaneler bitmez, bugün hele bi doğsun yarın hele bi kırkı çıksın, öbür gün hele bi yaşına gitsin, sünnet olsun, okula yazılsın, hele bi yaz tatili gelsin, şu sınavı da bi geçiversin derken ohooo zaten o zamana bi iki yeni çocuk daha sığar. 😂 Sonu gelmez o işin.

Siz boşan da boşan diye telkinde bulunmayın, kararı ona bırakın, ama tek şartla bu desteği sunun, geri zekalı kocasının sizden haberi olmayacak. O adam uğraşır sizle.

Birebir şahit oldum akrabada bu olaya. Aynı bu dediğini dedi kocamda gözün var boşatıp sen evleneceksin herhalde dedi. O yüzden ben hiç karışmam
Bilmem mi, kocaları da nasıl kıymetlidir. Akşama sana dert yanar, gömer, sonra gider sevişir işte.

Kısa ve öz olarak yazacam detayına girmeye hiç gerek yok.

1-Çekişmeli boşanma davası açacak
2- Aldatıldığını kanıtlayacak
3-Mahkemede, Kocan yok ben boşanmak istemiyorum desede nafile boşayacak
5-Eski delilleri sunmasın. Hakim neden en başında dava açmadında bunca zaman geçince eski delilleri getiryorsun demez mi? demek oluyorki affetmişsin anlayacak. ( ama hakim bey düzelir diye açmadım dava, korktum, beni tehdit ediyordu vs vs) Hakim bu sözlere bakmaz
Yalnız bu liste boşanmak isteyen kadınlar için. Hanımefendi zaten daha önce de aldatılmış affetmiş ve çocuk doğana kadar boşanmayı düşünmüyor. Karı koca böyle yuvarlanıp gidiyorlar. Hakim demez mi seni aldatan adamdan niye 2. çocuğu yaptın diye.

Yalnız bu liste boşanmak isteyen kadınlar için. Hanımefendi zaten daha önce de aldatılmış affetmiş ve çocuk doğana kadar boşanmayı düşünmüyor. Karı koca böyle yuvarlanıp gidiyorlar. Hakim demez mi seni aldatan adamdan niye 2. çocuğu yaptın diye.
Hakim demez açıkçası böyle bir şey. Zaten hakim karşısına çıkılmayacağı içim azcık ihtimal de yok oluyor.

Acilen yapması gereken adli kuruma başvurup uzaklaştırma korunma talep etmesi. Çocuk aldatma vs hepsinden önce canı için. Tehditlere bak her karısına kızan aldatacaksa ohoo. Biran önce kurtulmasını öneririm

Ya bırakın çağırmayın yanınıza, sizin de varmış küçük çocuklarınız. Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz, karısına bu tehditleri yapan adam sizi boş geçer mi? Hiç bir şey yapmasa gelir kapınıza dayanır, durduk yerde rezillik. Artık sizinki işgüzarlığa giriyor. Aldatan adamı affedip ikinci çocuğu yapan yine affeder 3. yü yapar. Karı koca arasına girmeyin, hop oturup hop kalkıyor ama bir kaç güne sakinleşir. Kocasıyla allem eder kallem eder barışırlar, sen alevlendirdin ortalığı biz hallediyorduk derler.
Sizin gördüğünüz kadar yangın yeri değil ortalık bir sakinleşin.

Madem daha önce aldatıldı neden ikinci çocuk çocuk yokken aldatılıp ayrılmadıysa iki çocukla hiç ayrılamaz..
Bunun için arkasında sağlam duracak bir aile lazım.
Arkadaşınız çalışıyor mu bilmiyorum ama iki çocukla zor bu işler.
Neden zamanında boşanılmıyor anlamıyorum.
Geçen bir üyeye yazdım çocuğu yok boşan dedim boşanmak kolay mı dedi evet çocuk yokken boşanmak kolay ama çocuk olunca gerçekten çok zor….

Güvendiğim biri olursa her şeyi yapabilirim, her şeyi. Ama konudaki kadına güvenmem. Onun için çok da içine girmem olayın.

Ben güvendiğim biri için de her şeyi yapamam eşimi, ailemi düşünmek zorundayım ki konu sahibinin de çocuğu varmış sanırım. Elalem için kendimi geçtim ailemi böyle islerin içine sokup üzemem. 🙄

Msj yolu ile degil sanırım ama ben msj yada ses kaydı gibi bu konu ile ilgili delil toplamasını söyledim bilmiyorum Bi yandan ayrılmak istiyor diger yandan çocuklar ve adamın tehditleri korkutuyor çocuk dogduktan sonra gidicem diyo ama olay soguyacak ve cesareti kalmayacak vazgeçecek kendine bu hayatı yaşatmasın istiyorum umarım bian önce çözer
Öncelikle kimseyi kendinden daha çok düşünemezsiniz bunu bir kabullenin. İki senelik evlilikte seni Bergen gibi yaparım diyebilecek karakterdeki adama cevaplarınıza göre söylüyorum daha önce böyle olaylar olmasına rağmen iki iki çocuk yapan kadın, ne yaşıyorsa bile isteye yaşıyordur. Yıl olmuş 2023 iki senede iki çocuk ne ya! İnsan herşeyi geçtim kendi sağlığını da mı düşünmez? Size vereceğim tek tavsiye kendi başını yakmaya çok meraklı arkadaşınızın işine çok karışmayın. Ben arkadaşınızda iki ay sonra eşi ile barışıp üçüncü çocuğu doğurup, sizide yuvanızı yıkmakla suçlayacak ışığı gördüm. Milletin deli kocasını yok yere başınıza sarmayın.

Bana da biraz öyle geldi yani çocuk dogduktan sonra gideyim çocuklar be olacak vs diyince bende dedim zaten devam edeceksen ev arkadaşı gibi takıl adamı umursama ne yapacaksa yapsın ilişkin olmasın sadece maddi olarak rahat etmek için kullan dedim Bi boşanmak istiyor Bi kararsız gibi konuşuyor umarım en dogrı olanı seçer

Kafası karışık arkadaşınızın, muhtemelen boşanmayacak o yüzden ona akıl vermeyin, döner dolaşır beni kocamdan ayırmaya çalıştı der siz kabahatli olursunuz. Elinizden geleni yapmışsınız ama fazla iyilikten maraz hasıl olur, mesafenizi açın bence

Konuyu arkadaşım için açıyorum yol gösterici yorumlar yaparsanız çok iyi olur hepsini okuyacak şuan çok kötü Bi durumda yol gösterilmesine ihtiyacı var..
arkadaşım daha 2 yıl oldu sanırım evleneli Bi kızı var yeni yaşına girecek ve hamile dogumu an meselesi, malesef eşinin aldattığını öğrenmiş. benim Bildigim kadarı ile kanıtlar sadece 6 ay geçerli sonra devlet aldatılma kabul edilmiş diye saymıyor biliyorum konu ile ilgili çok Bi bilgim yok. arkadaşm şuan evde gidemiyor çocuk dogduktan sonra gideyim diye düşünüyor ben babasının evine gitmesini yada bana gelmesini o ortamdan uzak durmasını daha iyi olacagını söyledim ama adamdan da korkuyor sanırım biraz psikolojisi bozuk. kıza seni yada kendimi öldürürüm seni bergen gibi yaparım tarzı konuşuyormuş. Bi yandan da hata ettim karşıdaki kadın bana erkekliğime laf etti yedirmedim falan demiş.
2 defa yatmışlar ve 2 aydan fazla sevgili olmuşlar kız zaten eski sevgilisiymiş kadın biraz yollu böyle çok olayı varmış evli ama kocasının haberi yokmuş hiçbişeyden.. şimdi hukuki olarak vs arkadaşım ne yapabilir? hakları neler? bu çocuk tehlikeli bunun için ne yapabiliriz? 2 küçük çocugu var biri daha dogmadı bile yardım istiyor. ben çok bilmiyorum hukiki durumları burada avukat yada benzer şeyler yaşamış olanlardan yardım istiyoruz. Çocugun ilk degilmiş dhaa önce de olmuş aldatma hep evli kadınlar ile oluyormuş bu tarz ilişkiler. Elimizde konuşmaların ss var saklıyoruz
Birkere seni Bergen yaparım demesi bile açık açık tehdit suçu? Birgün dahi beklemezsin o adamın yanında.

Back
X