- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.628
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
Öncelikle karşısında böyle pisleşen biri varsa avukatsız yürütemez zor bir çekişmeli olacağı kesin . O yönlendirir. Kanıtlar yaşandığı andan itibaren değil öğrenildiği andan itibaren geçerli. Bunları yeni öğrendiyse 6 ay süresi var. Tehdit işi için hemen polise gidip uzaklaştırma çıkarsın. mesaj yoluyla ettiyse eli sağlam zaten.Konuyu arkadaşım için açıyorum yol gösterici yorumlar yaparsanız çok iyi olur hepsini okuyacak şuan çok kötü Bi durumda yol gösterilmesine ihtiyacı var..
arkadaşım daha 2 yıl oldu sanırım evleneli Bi kızı var yeni yaşına girecek ve hamile dogumu an meselesi, malesef eşinin aldattığını öğrenmiş. benim Bildigim kadarı ile kanıtlar sadece 6 ay geçerli sonra devlet aldatılma kabul edilmiş diye saymıyor biliyorum konu ile ilgili çok Bi bilgim yok. arkadaşm şuan evde gidemiyor çocuk dogduktan sonra gideyim diye düşünüyor ben babasının evine gitmesini yada bana gelmesini o ortamdan uzak durmasını daha iyi olacagını söyledim ama adamdan da korkuyor sanırım biraz psikolojisi bozuk. kıza seni yada kendimi öldürürüm seni bergen gibi yaparım tarzı konuşuyormuş. Bi yandan da hata ettim karşıdaki kadın bana erkekliğime laf etti yedirmedim falan demiş.
2 defa yatmışlar ve 2 aydan fazla sevgili olmuşlar kız zaten eski sevgilisiymiş kadın biraz yollu böyle çok olayı varmış evli ama kocasının haberi yokmuş hiçbişeyden.. şimdi hukuki olarak vs arkadaşım ne yapabilir? hakları neler? bu çocuk tehlikeli bunun için ne yapabiliriz? 2 küçük çocugu var biri daha dogmadı bile yardım istiyor. ben çok bilmiyorum hukiki durumları burada avukat yada benzer şeyler yaşamış olanlardan yardım istiyoruz. Çocugun ilk degilmiş dhaa önce de olmuş aldatma hep evli kadınlar ile oluyormuş bu tarz ilişkiler. Elimizde konuşmaların ss var saklıyoruz
Yani evet kocası zaten pislik o ayrı sorun zaten onda ben arkadaşıma da söyledim bu adamın mayası bozuk devam edeceksen daha çok aldatır bu kadın olmasa başkası olur diye2 yillik evlilige 2 cocuk hay masallah ya demeden edemiyorum.
aldatildigini düsünüyorsa ve geri dönmeye niyeti yoksa elindeki delillerle gitsin bosanma davasi acsin. kendine, cocuklara zarar verecegi endisesi varsa da uzaklastirma istesin siddet uygulayacagina dair delillerini mevcutsa darp raporu vs onlari da eklesin, Allah kurtarsin.
edit: yollu kadin imasini yeni gordum onun kocasi bu yolda oldukca yoluna kendi gibi kadinlar hep cikar, kimin yollu oldugu da meydanda
Konuyu arkadaşım için açıyorum yol gösterici yorumlar yaparsanız çok iyi olur hepsini okuyacak şuan çok kötü Bi durumda yol gösterilmesine ihtiyacı var..
arkadaşım daha 2 yıl oldu sanırım evleneli Bi kızı var yeni yaşına girecek ve hamile dogumu an meselesi, malesef eşinin aldattığını öğrenmiş. benim Bildigim kadarı ile kanıtlar sadece 6 ay geçerli sonra devlet aldatılma kabul edilmiş diye saymıyor biliyorum konu ile ilgili çok Bi bilgim yok. arkadaşm şuan evde gidemiyor çocuk dogduktan sonra gideyim diye düşünüyor ben babasının evine gitmesini yada bana gelmesini o ortamdan uzak durmasını daha iyi olacagını söyledim ama adamdan da korkuyor sanırım biraz psikolojisi bozuk. kıza seni yada kendimi öldürürüm seni bergen gibi yaparım tarzı konuşuyormuş. Bi yandan da hata ettim karşıdaki kadın bana erkekliğime laf etti yedirmedim falan demiş.
2 defa yatmışlar ve 2 aydan fazla sevgili olmuşlar kız zaten eski sevgilisiymiş kadın biraz yollu böyle çok olayı varmış evli ama kocasının haberi yokmuş hiçbişeyden.. şimdi hukuki olarak vs arkadaşım ne yapabilir? hakları neler? bu çocuk tehlikeli bunun için ne yapabiliriz? 2 küçük çocugu var biri daha dogmadı bile yardım istiyor. ben çok bilmiyorum hukiki durumları burada avukat yada benzer şeyler yaşamış olanlardan yardım istiyoruz. Çocugun ilk degilmiş dhaa önce de olmuş aldatma hep evli kadınlar ile oluyormuş bu tarz ilişkiler. Elimizde konuşmaların ss var saklıyoruz
Msj yolu ile degil sanırım ama ben msj yada ses kaydı gibi bu konu ile ilgili delil toplamasını söyledim bilmiyorum Bi yandan ayrılmak istiyor diger yandan çocuklar ve adamın tehditleri korkutuyor çocuk dogduktan sonra gidicem diyo ama olay soguyacak ve cesareti kalmayacak vazgeçecek kendine bu hayatı yaşatmasın istiyorum umarım bian önce çözerÖncelikle karşısında böyle pisleşen biri varsa avukatsız yürütemez zor bir çekişmeli olacağı kesin . O yönlendirir. Kanıtlar yaşandığı andan itibaren değil öğrenildiği andan itibaren geçerli. Bunları yeni öğrendiyse 6 ay süresi var. Tehdit işi için hemen polise gidip uzaklaştırma çıkarsın. mesaj yoluyla ettiyse eli sağlam zaten.
Ayrılmak istiyor ama korkuyor 2 çocuk ile ya onun olay tamamen saçmalık Süt korur şeyine inanmış ve 2 ye daha ilk bebek 2 aylıkken hamile kaldı aslında daha önce de yakalamış affetmiş bu defa da olunca sonu yok diye artık ayrılmak istiyorİki yıla iki çocuk maşallah.
Aldatmanın da katmerlisi hani, kadın da evliymiş bir de.
İki çocuğa kadar hiç mi hissetmemiş adamın bir falsosunu ya?
Valla seni Bergen gibi yapacağım sözü de iyice moda oldu. Batıran her erkek karşı tarafı korkutmak için hemen bu tehdide başvuruyor. Ama ne olur ne olmaz uzaklaştırma kararı şart. Boşanma da kaçınılmaz tabi, yani bence. Arkadaşın ne düşünüyor bu konuda?
Avukatla ilerlemek zorunda. Çok sıkıntılı bir durumun içinde çünkü örneğin ses kaydı alır özel hayatın ihlaline girer kendi suçlu çıkar vs vs delil olarak sayılan şeyler var sayılmayan şeyler var tek başına başa çıkamaz ama mesajları mutlaka saklasın ve adamla asla konuşmak için bile görüşmesinMsj yolu ile degil sanırım ama ben msj yada ses kaydı gibi bu konu ile ilgili delil toplamasını söyledim bilmiyorum Bi yandan ayrılmak istiyor diger yandan çocuklar ve adamın tehditleri korkutuyor çocuk dogduktan sonra gidicem diyo ama olay soguyacak ve cesareti kalmayacak vazgeçecek kendine bu hayatı yaşatmasın istiyorum umarım bian önce çözer
Bana da biraz öyle geldi yani çocuk dogduktan sonra gideyim çocuklar be olacak vs diyince bende dedim zaten devam edeceksen ev arkadaşı gibi takıl adamı umursama ne yapacaksa yapsın ilişkin olmasın sadece maddi olarak rahat etmek için kullan dedim Bi boşanmak istiyor Bi kararsız gibi konuşuyor umarım en dogrı olanı seçerO kadın boşanamaz, üstüne iki çocuk daha yapar.
Bir yere gitse oraya sığmaz, Allah bütün çocukları böyle zeka düzeyi düşük anne babalara sahip olmaktan korusun.
Arkadaşınızın bu saatten sonra yapabileceği tek şey korunmak, üçüncüyü yapmamak.
Çocuklarını büyütsün, eşini tabiri caizse kullansin, masraflarını ödetsin çocuklarına iyi bir yaşam vermeye çalışsın.
Aldatirsa aldatsin bosversin. Yapabileceği daha iyi bir şey yok bence.
Bana da biraz öyle geldi yani çocuk dogduktan sonra gideyim çocuklar be olacak vs diyince bende dedim zaten devam edeceksen ev arkadaşı gibi takıl adamı umursama ne yapacaksa yapsın ilişkin olmasın sadece maddi olarak rahat etmek için kullan dedim Bi boşanmak istiyor Bi kararsız gibi konuşuyor umarım en dogrı olanı seçer
Herkese boşanmayı önerip durmayin.Msj yolu ile degil sanırım ama ben msj yada ses kaydı gibi bu konu ile ilgili delil toplamasını söyledim bilmiyorum Bi yandan ayrılmak istiyor diger yandan çocuklar ve adamın tehditleri korkutuyor çocuk dogduktan sonra gidicem diyo ama olay soguyacak ve cesareti kalmayacak vazgeçecek kendine bu hayatı yaşatmasın istiyorum umarım bian önce çözer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?