- 29 Mayıs 2021
- 13.149
- 85.242
- 36
- Konu Sahibi bikahvebikitap
Ben insanların imalarini gayet iyi anlıyorum inanır mısınız?Rica ederim insanların imada bulunduğu şey belli . Herkesin yorum yaptigi şeyde belli . Yorum yapılmasını, eleştirilmeyi istemiyorsa konu sahibi konusunu kapatabilir . Eğitimli insanın bakış açısı bu olur . Ikiyüzlülük olmuyor bu yani . Ben saygı duymuyorum çocuk yapmak bir nevi bencillik yok ben bir değil , iki değil üç tane yapacağım gelecekteki belirsizlik beni ilgilendirmiyor demek çok büyük bir bencillik ve saygı duyulacak bir taraf göremiyorum
Sizin yada başkasının saygı duyup duymaması benim ilgilendiğim bir konu değil açıkçası.
Siz bunu bu şekilde rahatça yazarken başkası da başka bir şey yazabilir. Biz saygı duymayalım, istediğimizi yazalım ama karşı taraf kendini savununca bile suçlu olsun. Kek kurabiye lafı etti diye çalışan annelerin bam teline dokunsun. Buradaki çelişki, ikiyüzlülük görülmüyor ona şaşırıyorum hâla oysaki hep olur.
Neyse ben konuyu müdavimlerine birakayim bundan sonrası için. Bu olmazsa başka çocuklu konulara artık, yine içlerini dökerler.