Konuyu arkadaşım için açıyorum yol gösterici yorumlar yaparsanız çok iyi olur hepsini okuyacak şuan çok kötü Bi durumda yol gösterilmesine ihtiyacı var..
arkadaşım daha 2 yıl oldu sanırım evleneli Bi kızı var yeni yaşına girecek ve hamile dogumu an meselesi, malesef eşinin aldattığını öğrenmiş. benim Bildigim kadarı ile kanıtlar sadece 6 ay geçerli sonra devlet aldatılma kabul edilmiş diye saymıyor biliyorum konu ile ilgili çok Bi bilgim yok. arkadaşm şuan evde gidemiyor çocuk dogduktan sonra gideyim diye düşünüyor ben babasının evine gitmesini yada bana gelmesini o ortamdan uzak durmasını daha iyi olacagını söyledim ama adamdan da korkuyor sanırım biraz psikolojisi bozuk. kıza seni yada kendimi öldürürüm seni bergen gibi yaparım tarzı konuşuyormuş. Bi yandan da hata ettim karşıdaki kadın bana erkekliğime laf etti yedirmedim falan demiş.
2 defa yatmışlar ve 2 aydan fazla sevgili olmuşlar kız zaten eski sevgilisiymiş kadın biraz yollu böyle çok olayı varmış evli ama kocasının haberi yokmuş hiçbişeyden.. şimdi hukuki olarak vs arkadaşım ne yapabilir? hakları neler? bu çocuk tehlikeli bunun için ne yapabiliriz? 2 küçük çocugu var biri daha dogmadı bile yardım istiyor. ben çok bilmiyorum hukiki durumları burada avukat yada benzer şeyler yaşamış olanlardan yardım istiyoruz. Çocugun ilk degilmiş dhaa önce de olmuş aldatma hep evli kadınlar ile oluyormuş bu tarz ilişkiler. Elimizde konuşmaların ss var saklıyoruz