• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan eş, 2 çocuk!

bence siz kocanla sorun yaşayınca benim eve gel diyerek hata yapmışsınız. adam evet psikopat ama kadın da normal biri değil. siz sevginizden göremiyorsunuz ama onlar tencere kapak.bence barışırlar. siz araya girmeyin, kesinlikle kocasıyla telefonda konuşmayın. adama bilenmeyin. kadın kocasını çok seviyor. amannn aldatsın ne var canım der siz şok yaşarsınız. sonra üçüncü çocuk gelir. boşanmamıza sebep oldun sen avukat tuttun diye ağır nankörlük görebilirsiniz. çok dikkat edin. araya mesafe koyun. ikisi de normal değil. aman aman.

bence siz kocanla sorun yaşayınca benim eve gel diyerek hata yapmışsınız. adam evet psikopat ama kadın da normal biri değil. siz sevginizden göremiyorsunuz ama onlar tencere kapak.bence barışırlar. siz araya girmeyin, kesinlikle kocasıyla telefonda konuşmayın. adama bilenmeyin. kadın kocasını çok seviyor. amannn aldatsın ne var canım der siz şok yaşarsınız. sonra üçüncü çocuk gelir. boşanmamıza sebep oldun sen avukat tuttun diye ağır nankörlük görebilirsiniz. çok dikkat edin. araya mesafe koyun. ikisi de normal değil. aman aman.
Zaten Biraz olayın şokunu atlatınca bu teklifin dogru olmadıgını bende düşündüm bilmiyorum yani bu konuyu açtıktan yorumlardan sonra sadece destek olmaya çalışıyorum dinliyorum benim ne yapacağım yada dogru olan ne söylemeyi bıraktım aldıgı karar kendi hayatının kararı olacak benim yapabileceğim şeyler de kısıtlı ama yazıları vs okuyunca kızında hamile hali gözümün önüne gelince o an öyle aşırı tepkili ve duygusal davrandım düşünmedim yani gerçekten kötü Bi durum Bi kadını bu halde görmeye çok üzülüyorum hayatı boyunca yüzü gülmedi yıllarca annesi kanser oldu gözünün önünde eridi sonra kücük kardeşlerine baktı tam evlendi düzeni oldu bu başına geliyor

Demek ki neymiş bir defa aldatan yine aldatır. İkinciye affeden 3. 4. yü de affeder.
Destek ol ama çok karışma. Sonra yuvayı yıkmaya çalıştı olursun.

Konuyu arkadaşım için açıyorum yol gösterici yorumlar yaparsanız çok iyi olur hepsini okuyacak şuan çok kötü Bi durumda yol gösterilmesine ihtiyacı var..
arkadaşım daha 2 yıl oldu sanırım evleneli Bi kızı var yeni yaşına girecek ve hamile dogumu an meselesi, malesef eşinin aldattığını öğrenmiş. benim Bildigim kadarı ile kanıtlar sadece 6 ay geçerli sonra devlet aldatılma kabul edilmiş diye saymıyor biliyorum konu ile ilgili çok Bi bilgim yok. arkadaşm şuan evde gidemiyor çocuk dogduktan sonra gideyim diye düşünüyor ben babasının evine gitmesini yada bana gelmesini o ortamdan uzak durmasını daha iyi olacagını söyledim ama adamdan da korkuyor sanırım biraz psikolojisi bozuk. kıza seni yada kendimi öldürürüm seni bergen gibi yaparım tarzı konuşuyormuş. Bi yandan da hata ettim karşıdaki kadın bana erkekliğime laf etti yedirmedim falan demiş.
2 defa yatmışlar ve 2 aydan fazla sevgili olmuşlar kız zaten eski sevgilisiymiş kadın biraz yollu böyle çok olayı varmış evli ama kocasının haberi yokmuş hiçbişeyden.. şimdi hukuki olarak vs arkadaşım ne yapabilir? hakları neler? bu çocuk tehlikeli bunun için ne yapabiliriz? 2 küçük çocugu var biri daha dogmadı bile yardım istiyor. ben çok bilmiyorum hukiki durumları burada avukat yada benzer şeyler yaşamış olanlardan yardım istiyoruz. Çocugun ilk degilmiş dhaa önce de olmuş aldatma hep evli kadınlar ile oluyormuş bu tarz ilişkiler. Elimizde konuşmaların ss var saklıyoruz
Hiç anlamıyorum bu kadınları yaa,2 yılda 2 çocuk...Adamı eve bağlıyacaklarını sanıyorlar. Neyse,bence sizde kalması uygun değil yani arkadaş evinde kalmak saçma

Ben arkadaşınızın boşanacağını düşünmüyorum açıkçası. Siz de fazla karışmayın bence yolun sonunda suçlu çıkarsınız. Bu adama 2 senede 2 çocuk verdiğine göre bir şekilde devam ediyormuş evlilikleri. Konuyu bile siz onun adına açıyorsunuz, arkadaşınız ne yapıyor nasıl bir çabası var boşanmak adına? Boşanmaya niyetliyse önce avukata gitsin. Arkadaşınıza ancak avukat yardım edebilir. 6 ay meselesine gelince arkadaşınız aldatıldığını öğrendikten sonra 6 ay içinde zina gerekçe göstererek dava açabilir yoksa artık kabul etmiş, affetmiş sayılır.

Birebir şahit oldum akrabada bu olaya. Aynı bu dediğini dedi kocamda gözün var boşatıp sen evleneceksin herhalde dedi. O yüzden ben hiç karışmam

Benim bir liseden arkadaşım vardı aynı apartmanda oturuyorduk. Evlendi başka ile gitti, bekarım o zamanlar. Kocası aldatmış üstüne şiddet uygulamış döndü geldi baba evine. Ben baya ilgilendim boşanacak diye avukat arkadaşımla görüştürdüm. Sürekli anlatıyor ben akıl veriyorum şunu yap şöyle yap diye sonra bir baktım dönmüş kocasının evine. Kocası demiş hep o arkadaşın sneim aklını karıştırdı. Bana da dedi seni dinlesem yuvamı yıkacaktım. Annem uyarmıştı beni karı koca arasına girme onlar barışır sen kötü olursun diye de kızmıştım kadına. O günden sonra ders oldu asla girmem karı koca arasına. Sahiden en barışmaz dediklerim bile barışıyor

Sizi fazla ebeveyn tavrı içinde gördüm. Kadın kendisi devam etmek istiyor. Belki kendince haklı gerekçeleri de var. Olabilir.

Bende bı arkadaşıma hayatı bir kaç konuda fazla müdahil olduğumu sonradan fark etmiştim. Kendi kendime "sanane" diyorum şimdi.

Herkesin kendi hayatı ve herkesin kendi hayatıyla ilgili konularda karar verme lüksü var. Kimsenin de karışmaya hakkı yok.

Evet canım.bir kişi kolay kolay bu tarz olayları birisine anlatmaz.ortayı velveleye vermez.bu ne ayrıntıdır ya.basbaya keyif alıyorlar bu tarz olaylardan.kendi teyzemden biliyorum.her haltı millete anlatıp, anlatıp ortalığı velveleye verirdi.ne aile, ne işyeri dinlemez, önüne gelene anlatırdı. insan bir çekinir ya.yazık konu açan arkadaş ve annem gibi saflarım da inanırdı samimiyetlerine.2 gün sonra kocası salça olurdu bana karşı dolduruyorlar, yuvamızı yıkmaya çalışıyorlar diye, koca yetmez bir de üçkağitçı, terbiyesiz oğlu musallat olurdu bu sefer.kendi kendilerine çalr, söyler, yakar, yıkar, barışıp destek olmaya çalışan kişilere küserlerdi.aynı profil.yeterince aksiyon sağlandıktan sonra yeni aksiyon ihtiyacına kadar bir süre dinlenirlerdi.30 yıldır da boşanacaktı zaten. Zamanla öğrenir nasılsa konu sahibi.biz önceden hazırlayalım da şok olmasın bari.

Back
X