- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
-
- Konu Sahibi Dream Catcher
Iste bunalari ispatlamasi lazim mahkemede.Ne kadar kötü birşey üzüldüm şimdi.Çünkü anne sorumsuz agresif ve kontrolsüz biri.Çocuğa gerçekten yazık olacak.Çifte standart resmen..
Aldatildigini mahkemede kanitlayabilirse karsi tarafa maddi manevi dava acabilir.Yanliz cocugun velayeti annede kalir.Anne aldatsa da mahkeme cocugu anneye veriyor.Ornekleri var burda okumustum bende.
Evet , mahkeme her şekilde velayeti kadına veriyor. İstisna var mı bilmiyorum ; varsa örnek dava olarak sunulabilir.
Bence durmasın şimdiden açsın tazminat davasını her ikisine.
Ayrica anlasma kagit uzerinde yapilmamis mi ?
Hakim genelde, annenin özel hayatıyla değil de, çocuğa bakıp bakamayacağıyla ilgilenir, çocuğun sağlıklı bir ortamda büyüyüp büyüyemeyeceğini sorgulayarak bakar velaye
t davalarına. Çocuğun yaşı minik olduğundan, annenin uyuşturucu, fuhuş, yeri yurdu belli olmama gibi çocuk bakmaya elverişsiz ekstre durumları yoksa çocuğu annesinde bırakır. Aldatma ayrıyeten boşanma davasının konusudur, Ali aldatıldığı için kadına ve diğer adama tazminat davası açabilir.
Kadının doğru dürüst işi yok ve rahat bir insan yani çocuğuna bakabilecek yanında olabilecek biri değil.Agresif sorumsuz biri umarım baba alır çocuğu..
Ali'nin, çocuğu almak istiyorsa, aldatıldığının haricinde, annenin çocuğa bakamayacağını gösteren birtakım kanıtlar bulması gerek.
Aldatmak ve boşanma birbirinden farklı olduğu için eğer anlaşmalı boşanma dilekçesinde çocuğun babada kalacağına dair bir madde yoksa çocuğun velayeti annede kalır.
Peki karşılıklı olarak imzalanmış mıydı?
Acaba öfke kontrolü, agresif oluşu v.s göz önünde bulundurulur mu aldatmayla birlikte ?
Akrabanız için üzüldüm. Yaralayıcı.
Hep kadınlar aldatıldığında sorar ya kendi kendine , neden diye ? Oysa neden diye birşey yoktur karaktersizdir; tek neden bu ?
Ama yinede kadın birşey demiş mi savunma yaparken merak ettim ?
Kadının kendini savunabilecek yüzü yok.Çünkü kadın işten atılıyor kocasını aldattığı şahısda iş yerinden ve evli.Olay çok karışık aslında.İş yerindeki adamla ilişkisi var kadının bu iş yerindeki adamın karısı ispatlıyor telefon görüşmelerini dökümanları çıkarıyor.Yani iki yuvada dağılıyor hem kadının kendi yuvası hemde kocasını aldattğı adamın yuvası...
: ( Çok üzücü. Çocuklara çok zor zamanlar kalıyor. Aldatılan çiftler anne babayıda ayırıyor çünkü çocuktan , sadece kendileri ayrılmıyorlar.
İşin içinde kadın parmağı olduğunu anlamıştım bende. Dokümanlar v.s denince.
Allah yardımcıları olsun mağdurların. Diğerleri de kendi pisliklerinde boğulsunlar. İnşaallah hasarsız atlatır çocuklar , akrabanız ve o kadın.
Birkaç tanık çözer bu işi. Eğer sahitlerle mahkemeye gidilirse Şiddet varsa çocuğa karşı,alırlar elinden söke sökeNe kadar kötü birşey üzüldüm şimdi.Çünkü anne sorumsuz agresif ve kontrolsüz biri.Çocuğa gerçekten yazık olacak.Çifte standart resmen..
Birkaç tanık çözer bu işi. Eğer sahitlerle mahkemeye gidilirse Şiddet varsa çocuğa karşı,alırlar elinden söke söke
Komşu,akraba,arkadaş yok mu böyle bir tanık? Bulsanız lehinize döner durumÇocuğa karşı şiddet yok ama psikolojik şiddet var korkutmak gibi bağırmak gibi.Bilmiyorum bu nasıl kanıtlanacak.Sadece aldattığına dair şahitler var.Çocuğa uyguladığı psikolojik şiddet evde yaşandığı için şahit olan kimse yok..