• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Canım ya allah yardımcın olsun çok zor bir durum yaşamayan bilemez sende bir süre kafanı dinle ama umutsuz olma inan bugünler geçecek belki sende derin bir yara açtı ama ben senin yerinde olsam ikisinin de yüzüne tükürürdüm pislikler bu kadar olmaz şu kızlardaki cesareti anlamıyorum yani

Acıkcası olayı cok sonra ögrenınce bırsey yapma hakkın da kalmıyo ..Bunca zaman susmusken susmayı tercıh ettım..

O kadına ve eşinize tazminat Davası açabiliyor musunuz?

Sanmıyorum canım zaten ne zaman basladıgı ya da ayrıntılar net degıl,kulaktan dolma bılgıler geldı eskı bı ıs arkadasları aracılıgıyla..Bılenler de susmus bu zamana kadar , zaten kımseyle cok samımıyetım yoktu..Ben evlenıp de kızımdan uzaklastırır veya nafakamızı da kestırır dıye korkuyorum..bunları dusunen ıkı namussuz herşeyı yapar ..:(

Eski eşime söylemedım o da zaten kiminle evlenmeyı dusundugunu söylemedı..Bir şekilde geldı kulagıma, yenı ögrendım.. Yeni öğrenınce de ınsan ne zaman oldu acaba,nasıl oldu vsvs kurup duruyor...Üstelık sıradan bı bosanma da degıl..Çocugumuz oldugu ıcın devamlı ıletısım zorundayız ..Kızım daha cok ufak ve sımdıden kadını cok sevıyor.Onun hayatına bakıp baskasını sevmesı zaten normal,ama bunun benım arkamdan ısler cevrılerek olması ve evlılıgımın %40ında da bu kadının olma ıhtımalı vs batıyor dogal olarak..
Bilmeyenlere özetle şöyle söyleyeyım : Evliliğimin ve flörtun baslarında gayet seven delı gıbı asık ,ben terk edınce ıntıhar etmekle tehdıtler eden,benım için ölen biriydi..Sonrası; hamılelıgımde aılemın apartmanına tasındık,o dönemde benı eskı sevgılısıyle mesajlasarak aldattıgını ogrendım.Ama yemın ettı agladı ve 7 aylık hamıleydım,yatmadıgını vs söyledı ...Doguma kadar ayrı odada yattım konusmadım,ama evden de kovup bosanmadım..Sonra...Cocuktan sonra sınırlı sert bırı oldu,hep kavgalar cıkarttı..Kızım 7 aylıkken defolup gıttı bı anda..10 ay gelmedı..O sürecte herseye sıfırdan baslamıstım ve gayet ıyıydım bosancam dedıgım gun de gerı dönmeyı ıstedı..Herkesle konusarak kızım ıcın tekrar baslama kararı verdım..Sonrasında da 9 ayda ayrıldık.Ama bu defa daha sert kavgalarla ve bu kez evı esyaları bırakıp aılemın evıne dönmek zorunda kaldık..O dönem ışimi de etkıledıgı ıcın cıkmak zorunda kaldım..Şimdi hem işsiz,hem esyasız,hem babaevıne dönmüş bitmiş durumdayım..Adam da memur oldu doguya atandı,evlılık ıcın esyalar secıyo tayın olmayı beklıyor asık mutlu vıcdanı rahat ohh yanı..
Dava etmeyı dusunmem heralde bu saatten sonra zor..Zaten kımse acıklamadı bıle, kım sahıt olur kı bugune kadar sır gıbı saklanmıs bu boynuz olayı..

Şükredıyorum böyle bir pislikten kurtulduguma, ama öyle çok sevildim ki inanamıyorum ..Yani diyorum kı bu böyle yaptıysa daha az seven bırı neler yapar dıye dusunmeden edemıyorum..Bir de boşandıktan sonra hıc facebookundan bakamamıstım.Anlatan arkadasım söyleyınce bı baktım kı bız daha bosanmadan tatıle bıle gıtmısler ıkı hafta..Sonra hep aynı yerde bırbırlerını cekıp cekıp fotografları koymuslar aynı gunlerde ..Yanı ancak bı salak bunları anlamaz ama ben gercekten bakmadıgım ıcın salak oldugumu dusunuyorum..Bı de hep ısterdım kı böyle bırsey yasadıysam ögrenıp ben bosanayım terk edeyım ...Hep aldatıldım bosanıyorum dıyenlere özenırdım keske Allah karsıma cıkartsa da ben ayrılsam ıcım rahatlasa derdım..Hem nanelerı yemıs,hem ben anlamamısım,hem planlı programlı hayatını yasamıs,hem benım aylarca kurdugum guzelım duzenı gelıp yıkıp batırıp gıtmıs...İnsan ılahı adalet ıstıyor ..

Şükredıyorum böyle bir pislikten kurtulduguma, ama öyle çok sevildim ki inanamıyorum ..Yani diyorum kı bu böyle yaptıysa daha az seven bırı neler yapar dıye dusunmeden edemıyorum..Bir de boşandıktan sonra hıc facebookundan bakamamıstım.Anlatan arkadasım söyleyınce bı baktım kı bız daha bosanmadan tatıle bıle gıtmısler ıkı hafta..Sonra hep aynı yerde bırbırlerını cekıp cekıp fotografları koymuslar aynı gunlerde ..Yanı ancak bı salak bunları anlamaz ama ben gercekten bakmadıgım ıcın salak oldugumu dusunuyorum..Bı de hep ısterdım kı böyle bırsey yasadıysam ögrenıp ben bosanayım terk edeyım ...Hep aldatıldım bosanıyorum dıyenlere özenırdım keske Allah karsıma cıkartsa da ben ayrılsam ıcım rahatlasa derdım..Hem nanelerı yemıs,hem ben anlamamısım,hem planlı programlı hayatını yasamıs,hem benım aylarca kurdugum guzelım duzenı gelıp yıkıp batırıp gıtmıs...İnsan ılahı adalet ıstıyor ..
allahından bulsun lafı tam bu durumlara uyuyor işte

terbiyesiz herif ne olacak..alacak bekar kızı..merak etme onuda aldatır..bir süre sonra ondanda usanır..boşanıp böyle pislikten kurtuldun..evet böyleleri de baba olmayı haketmiyor..hayatına bak..ne halleri varsa görsünler..

Biz daha bosanmadan aileler tanismis derken.
Siz daha ayni evdeykenmi aileler tanismid??

Merhaba siyahbeyaz
Tekrardan böyle bir konu açtığına çok üzüldüm
Demekki hakkında hayırlı olan buymuş
Detayları düşünüp Sıkma Canını
Insan nelere alışmıyor ki...
Allah başka dert vermesin

terbiyesiz herif ne olacak..alacak bekar kızı..merak etme onuda aldatır..bir süre sonra ondanda usanır..boşanıp böyle pislikten kurtuldun..evet böyleleri de baba olmayı haketmiyor..hayatına bak..ne halleri varsa görsünler..

Bekar kız dediysem 30 yasında ve metreslık dahıl bırsuru saglıksız ılıskı yasamıs herkesle yatmıs bı kadın dıyelım..Yanı evlenıp bosanandan bı farkı yok..İkisi de genıs namus kavramına sahıp iki namussuz birbirini bulmus...Kızın benım exten once de ıkı defa metres oldugunu ve adamların bunu bırakıp karılarına döndugunu duydum..O zaman daha ıyı anladım benım ex ın ne kadar salak oldugunu..

Bekar kız dediysem 30 yasında ve metreslık dahıl bırsuru saglıksız ılıskı yasamıs herkesle yatmıs bı kadın dıyelım..Yanı evlenıp bosanandan bı farkı yok..İkisi de genıs namus kavramına sahıp iki namussuz birbirini bulmus...Kızın benım exten once de ıkı defa metres oldugunu ve adamların bunu bırakıp karılarına döndugunu duydum..O zaman daha ıyı anladım benım ex ın ne kadar salak oldugunu..
bir söz vardır canım b.k yaraya b.k merhem diye herkesin metres ettiğini o kendine karı yapıcak.layıgını bulmuş.

Canim sen niye üzuluonki bence sevin bu saatten sonrada onunla evlenecek kisi düsunsun sana yaptiklarini ona yapmayacagi ne malum ne demisler keser döner sap doner gun gelir hesap doner valla sen yat kalk haline sükret zaten arkandan is ceviren adamdan koca olmaz.sen niye kendini huzursuz hissediosunki evlenecegi o kisi dusunsun artik onada ayni seyleri yapip yapmayacagini asil felaket onu beklior en ufak hareketinde , gec geldiginde icine dusecegi kurtlari olacak huzursuzluklari .sen hayatini yasa degmiyecek insanlar icin kendini heba etme cnm

buraya ağız dolusu hakaret yazmak isterdim o kadın ve eski eşiniz için, allahlarından bulsunlar.. bence psikolojik yardım almanızda fayda var.. kendinizi yıpratmayın artık, kurtulduğunuza şükredin.. her şerde bir hayır vardır, bundan sonra daha güzel günleriniz olacaktır, her gecenin bir sabahı var. Bu arada kızınızı bi şekilde her ikisinden de uzak tutun bence, kızınız için.

Aslında üzüldüğüm birşey yok ex kocamı hiç sevmiyorum birsey yok zaten bende..Tek derdım kızımın gelecegınden korkuyor olmam..Kızımı uzak tutamıyorum cunkı ınatla görusturuyor her bulusmasında..Böyle kadından herşeyı beklerım..Şimdi evlenene kadar kızıma iyi davranır,sonra da ex le görusmelerını engeller bı sekılde..Nafakayı kestırtır vs..Ben gelecekte basımıza daha neler gelecek endişesindeyım..Yoksa ben de yuva yıkanın yuvası olacagını hıc dusunmuyorum umrumda da degıl onların napacagı..

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Canim buna tek birsey söylenir asaglik pislik herif cocugundan utansin

oyyy arkadasim oyy seni daha zor gunler bekliyor.Sen yine yetiskinsin kizin buyudukce abla abla dedigi kadindan nefret edecek asıl film o zaman baslayacak muhakkak yardim alin ergenlik donemlerin de lutfen ama lutfen bu soyledigimi es gecme bunlari yasamis biri olarak sana tavsiyem.

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Bu salaklik alâmeti değil, iyi kalpli olma alametidir. Karıştırıp kendinizi boşa uzmeyin.

Back
X