• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

hiç mi anlamamıştın önceden? kendim için soruyorum bu aralar var benim de işkillendiğim mevzular

Biz tam bosanırken bırlesmıstık kızım ıcın dönmustum.Acıkcası eskısı gıbı onu kıskanan ya da arastıran bı halım olmadı..Saldım cayıra mevlam kayıra haldeydım iş okul ev cocuk o karman cormandım..Sen sen ol arastır cnm , sonra vay be baksaydım anlardım dıye kalakalıyorsun ..

Aslında hıc sevmıyorum onu gözumde zaten yerlerdeydı,gayet de ıyı atlatmıstım ıkıncı ayrılık dönemım ılkı gıbı degıldım..ama o kız benım ''bu kızla görusme''dedıgım bı kızdı , cunkı onceden de metres ılıskılerı yasadıgını bıldıgım bı kızdı ..Ondan dolayı şoku burda yazıp rahatlayarak atlatmak ıstedım..

Aslında hıc sevmıyorum onu gözumde zaten yerlerdeydı,gayet de ıyı atlatmıstım ıkıncı ayrılık dönemım ılkı gıbı degıldım..ama o kız benım ''bu kızla görusme''dedıgım bı kızdı , cunkı onceden de metres ılıskılerı yasadıgını bıldıgım bı kızdı ..Ondan dolayı şoku burda yazıp rahatlayarak atlatmak ıstedım..
Hayat surprizlerle dolu canim gordugun gibi
Olmaz dedigin sey oluyor
Tahmin etmedign kişi oluyor

Biz tam bosanırken bırlesmıstık kızım ıcın dönmustum.Acıkcası eskısı gıbı onu kıskanan ya da arastıran bı halım olmadı..Saldım cayıra mevlam kayıra haldeydım iş okul ev cocuk o karman cormandım..Sen sen ol arastır cnm , sonra vay be baksaydım anlardım dıye kalakalıyorsun ..
Uyuz oluyorum ben de komşu esnaf bi hatun var evli.Beni ne zaman dükkanda görse illa gelir yüzüme bakar kim bu diye.Hani karısını aldatıyo sevgilisini de mi aldatıyo diye düşündüğünü sanıyorum ben de :) ağır şizofrene bağlıyorum sanırım.Araştırıyorum ,arada göz dağı veriyorum ağız arıyorum,şimdilik bir şey yok gibi ama o kadın beni her gördüğünde neden garip davranıyor anlamış değilim.Suratını asıyor gibime geliyor.

Birak canim cehennemin dibine kadar yollari var.
Sen yine 1 yil sonra haberin olmus.
Ben 4 yildir aldatiliyormusum da son bir yilda ogrendim tabiki suphelerim vardi ama hayir olmaz ben bosuna vesveseleniyorum evli kadin diyordum hemde arkadasinin karisi
Ama erkekler oyle adilesebiliyorlarki malesef
Kurtulduguna sevin
Insallah sen cok mutlu olurken onlar surunsunler dilerim.

Uyuz oluyorum ben de komşu esnaf bi hatun var evli.Beni ne zaman dükkanda görse illa gelir yüzüme bakar kim bu diye.Hani karısını aldatıyo sevgilisini de mi aldatıyo diye düşündüğünü sanıyorum ben de :) ağır şizofrene bağlıyorum sanırım.Araştırıyorum ,arada göz dağı veriyorum ağız arıyorum,şimdilik bir şey yok gibi ama o kadın beni her gördüğünde neden garip davranıyor anlamış değilim.Suratını asıyor gibime geliyor.

Bi de işte o taktıgın kadın cıkınca şok daha da buyuyo..Hatta ıstekıler uyarmıslar ''yuvanı yıkmaya degmez bu kadın ıcın ayagını denk al '' falan demısler o dönem ya:(

Birak canim cehennemin dibine kadar yollari var.
Sen yine 1 yil sonra haberin olmus.
Ben 4 yildir aldatiliyormusum da son bir yilda ogrendim tabiki suphelerim vardi ama hayir olmaz ben bosuna vesveseleniyorum evli kadin diyordum hemde arkadasinin karisi
Ama erkekler oyle adilesebiliyorlarki malesef
Kurtulduguna sevin
Insallah sen cok mutlu olurken onlar surunsunler dilerim.

Yuh senınkı de betermıs..Arkadası hesaplarını kesseymıs keske..İnsan sasırıyor ,sonra guvenın toparlandı mı cnm ..Ben artık erkek sınek bıle göremem dıorum herkes benden uzak kalsın :(

Bir İBRET olarak bakın benım konularıma kızlar..Asla asla ıkıncı sans vermeyın..Ben kızım ıcın resmen 3.şans vermek zorunda kalmıstım..Degmezmıs:(

Bi de işte o taktıgın kadın cıkınca şok daha da buyuyo..Hatta ıstekıler uyarmıslar ''yuvanı yıkmaya degmez bu kadın ıcın ayagını denk al '' falan demısler o dönem ya:KK43:
Allah bin kere versin ne ise hakları o zaman.Biz de kötü bir dönemden daha yeni çıktık,kafamda milyon kere bana söyledikleri dönüyor şeytan bi sürü şey üflüyor kulağıma habire,geçen gün yine o kadınla alakalı bi mevzu açar gibi oldum şiddetle reddetti ama ALLAHIM bilemiyorum

offf ya çevremde o kadar çok aldatan erkek duyuyorum ki. sevgilimin en yakın arkadaşı kız arkadaşını aldatıyor bunu biliyorum ve hiç birşey yapamıyorum. pislikler:KK43:. böyleleri varken insan nasıl birine güvensin nasıl evlensin. umarım karşınıza en kısa sürede size destek olup sevip kollıycak iyi bir eş çıkar. eski eşinizde kendisi gibi kaşar birini bulmuş mutlu olsunlar:KK62:

Seninkinde de hiç iş yokmuş canım ya. Sahiden çok pasif ve işe yaramaz bir adammış ayıp ya.

Bir arada lise arkadaşıyla görüşmüştü. Yeni hanımının hayrını görsün ne diyelim. Allah sana da seni çok mutlu edecek bir insanla karşılaştırsın.

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Canım ya allah yardımcın olsun çok zor bir durum yaşamayan bilemez sende bir süre kafanı dinle ama umutsuz olma inan bugünler geçecek belki sende derin bir yara açtı ama ben senin yerinde olsam ikisinin de yüzüne tükürürdüm pislikler bu kadar olmaz şu kızlardaki cesareti anlamıyorum yani

Back
X