• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Pek edecek gibi durmuyo nerdeyse anne dıyecek benden cok o kadını sevıyo gıbı görunuyor,ıyıce cıldırıyorum ..daha cok kucuk bırseyın farkında degıl..Sen nasıl yasadın bunu?
Ben abla abla diyen cocuktum oradan biliyorum evlenince degisecek kızin buyudukce anlayacak neyin ne oldugunu agirina gidecek.Anne falan da demez sen sıkma canıni dese bile bir onemi yok hoş.kızını sakın babasından uzak tutma aksine bol bol gorsun , gozden irak gonulden irak olur bilirsin . uzak tutarsan onlarin isine gelir.

kız çocukları babalarına hayrandır.
ama belli ki yaşı küçük daha kızının.
ilerde aklı erdiğinde, babasının sana yaşattıklarını anladığında, o kadının gerçek yüzünü gördüğünde eminim bu hayranlığı kalmayacaktır.

Sizlere çok teşekkür ederim kızlar.. Gerçekten şok içindeyim daha geçen hafta öğrenmenın verdıgı tazelık duruyor.Daha 5-6 gun oldu ..Evlenecegını duyunca da sasırmadım cunkı beklıyordum ondan her an boyle bırsey,ama kızı ogrenınce ve kac yıldır aynı ısyerınde calıstıgı kısı olunca bı dumur oldum..Sayenızde bıraz ıcım rahatlıyor gercekten ıyı değilim..
Dediğiniz gıbı evlı erkek bırseyler uyduruyo,kadınlar da buna ınanıyor kı bu iş arkadası oldugu ıcın bırseyler uydurmasına da gerek yoktur,zaten kız metreslık okulu mezunu gıbı baksanıza ıkı kere daha evlılerle olmus..Ikısının de namussuzlugu bu..İlerde kızımı bekleyenlerden korkyuorum.Böyle kadın evlendıgı an cocuk da yapacaktır emınım..
yapsın bırak canım ya.. senin başına gelen onun başınada gelir elbet unutma yuva yıkanın yuvası olmaz:KK66: üzme kendini daha fazla boşanmışsınız zaten sende hayatına devam et düşünme onları.

Ben abla abla diyen cocuktum oradan biliyorum evlenince degisecek kızin buyudukce anlayacak neyin ne oldugunu agirina gidecek.Anne falan da demez sen sıkma canıni dese bile bir onemi yok hoş.kızını sakın babasından uzak tutma aksine bol bol gorsun , gozden irak gonulden irak olur bilirsin . uzak tutarsan onlarin isine gelir.

Sen ne zaman gerceklerı ögrendın cnm? Yok uzak tutmayacagım..Kızıma hamılelıkten berı yazdıgım gunlugum var oraya yazcam kısaca..18 yasında okuması ıcın verırım herhalde..O zamana kadar neler olur bılemyıorum..Uzak asla tutmam ..cunkı kızım ıcın cok fazla tavız vermek durumunda kaldım bugune kadar..Bunca emegım bosa gıtsın babasız kalsın ıstemem ..

Ben de kadınlarda buluyorum genelde hatayı,adam da namussuzsa oluyor işte bi kaşar ugruna gıdıyo yuvalar..Kucuk Iskender'ın bunla ılgılı bı sözu vardı da agır kacar yazamıyorum..
Kızlar bugun 8 Sanıye fılmıne gıttım,resmen hafıfledım ya..Cok degısık etkılendım ..

durumunuza cok üzüldüm. tek yapacagınız bence kendi hayatınızı yalanlardan kötülüklerden uzak yasamaya çalışmak. çocugunuz her zaman size uzanan en büyük mutluluk olacaktır. ona sımsıkı tutunun ve asla bırakmayın. hayat cok acımasız. erkekler hep aynı. bunun mesleki veya ailevi durumlarla pek alakası yok. kişiliği bozuk olan yapıyor maalesef. kişiliği bozuk olan kadınlarla işbirlği içinde.o yüzden kişiliğinizi korudugunuz takdirde sonuçta sizin kazanacagınıza eminim ancak sadece zaman ve sabır. Allah güz versin size inşAllah..

durumunuza cok üzüldüm. tek yapacagınız bence kendi hayatınızı yalanlardan kötülüklerden uzak yasamaya çalışmak. çocugunuz her zaman size uzanan en büyük mutluluk olacaktır. ona sımsıkı tutunun ve asla bırakmayın. hayat cok acımasız. erkekler hep aynı. bunun mesleki veya ailevi durumlarla pek alakası yok. kişiliği bozuk olan yapıyor maalesef. kişiliği bozuk olan kadınlarla işbirlği içinde.o yüzden kişiliğinizi korudugunuz takdirde sonuçta sizin kazanacagınıza eminim ancak sadece zaman ve sabır. Allah güz versin size inşAllah..

Evet haklısın canım..Biz bu hıkayenın masum ve temız olan tarafıyız kızımla ..Diğer taraf kırlı ve acımasız..Umarım o pıslıkler bızı kırletmeden tertemız kalabılırız inşallah..

Bekar kız dediysem 30 yasında ve metreslık dahıl bırsuru saglıksız ılıskı yasamıs herkesle yatmıs bı kadın dıyelım..Yanı evlenıp bosanandan bı farkı yok..İkisi de genıs namus kavramına sahıp iki namussuz birbirini bulmus...Kızın benım exten once de ıkı defa metres oldugunu ve adamların bunu bırakıp karılarına döndugunu duydum..O zaman daha ıyı anladım benım ex ın ne kadar salak oldugunu..

üf yaa senin ex de amma midesizmiş...yakışmışlar...

Kızın evli erkek takıntısı var heralde. Acaba bu evli erkek kendi kocası olunca bu takıntısı geçer mi? Daha da artmasın şimdi başka birileri ile evli erkek ve kadın ilişkisi daha da çekici gelirse seyrele cümbüşü

Allah ıslahh etsin böylelerini Rabbim hidayet versin. Allah yardimcin olsun kardesim yaşadigin o kadar zor ki en kisa zamanda mutlulugun en guzelini bulursun o herifte ah ben ne yaptim diye kafasini duvarlara vuracagi gunleri gorsun insallah

Cnm umarim anlasmali bosanmamissindir 've hakkin neyse soke soke almissindir o adiden ... Ztn karsisindaki kizda normal bir insan olmus olsa bosanmis ve cocuklu biriyle iliski yasamazdi .. bosanmis ve cocuksuz bayanlar bile cocuklu bir adami istemezken bunlara ne oluyor Allah askina... birde gitmis cocugunu o bayanla tanistirmis yuh artik yuhhh ... Al birini vur otekine.. keske bosanmadan caksaydin olayi o bayan her kimse onada dayasaydin tazminati burada sadakat yukumlulugu ihlal edilmis yani eski esin tam kusurlu bunun affi yok ztn mahkemelerde biliosun... Neden o goruntuleri alip delil olarak sunmadiniz ?

Son düzenleme:
Ayni seyleri farkli sekillerde yasadim bence deymez cunku bazi erkekler var uysal bazilari var nasil saman altindan su yuruturum hesabi taktigina uzuldugune canini siktigina deymez suanda goruyorum ki yuva yikanin yuvasi olmuyor bos verr sen uzuyorsun kendini ona bisey olmuyor hatta senin mutsuzlugunla mutlu oluyorlardir

Cnm umarim anlasmali bosanmamissindir 've hakkin neyse soke soke almissindir o adiden ... Ztn karsisindaki kizda normal bir insan olmus olsa bosanmis ve cocuklu biriyle iliski yasamazdi .. bosanmis ve cocuksuz bayanlar bile cocuklu bir adami istemezken bunlara ne oluyor Allah askina... birde gitmis cocugunu o bayanla tanistirmis yuh artik yuhhh ... Al birini vur otekine.. keske bosanmadan caksaydin olayi o bayan her kimse onada dayasaydin tazminati burada sadakat yukumlulugu ihlal edilmis yani eski esin tam kusurlu bunun affi yok ztn mahkemelerde biliosun... Neden o goruntuleri alip delil olarak sunmadiniz ?

Canım yazdım ya konuya bu ilişki Kasım-Aralık 2013te başlamıs ,ben 1,5 yıl sonra hersey bıtınce ögrendım.Neyın kanıtı,bende hıcbırsey yok ..Yenıo duyuyorum..Herşey planlı programlı yapılmıs zaten hala facebookta bırlıkte resımlerı bıle yok..İkisi de gayet sinsi ve işi biliyor..Bu saatten sonra benım alacagım verecegım yok.

Back