• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Yerinizde olsam şehir değiştirir tedavi alır yepyeni bir hayata başlarım
Üzül üzül ne olacak onların soysuzluğu resmen..

Annemin bi arkadaşı vardı kadın zehir gibiydi, kocasının davranışlarından şüpheleniyor hatun, ceplerinde bulduğu faturalardan, aldattığı kadınla birlikte olduğu özel evlerinin adresine kadar ulaşıyor, üstüne yedek anahtar yaptırıp sonrasında evdeki eşyaları kırıp döküyor. Bu çiftin mazisine bakınca tam içler acısı. Adam bildiğin deli divane aşıkmış kadına zamanında. Büyük bir aşkla evlenmişler 3 tane de çocukları var.

Sonuç olarak boşandılar, kadın şuan çocuklarıyla beraber yaşıyor, halinden memnun. Adamsa o aldattığı kadınla (kadın da evli bu arada) evlenmediği gibi şuan kanserle boğuşuyor.

Yani kimsenin yanına kalmıyor. Sen yüreğini ferah tut. İnsanoğlu nankör. Öyle büyük aşklar çok ucuz insanlar uğruna harcanabiliyor. Güzel günlerin olur umarım. :KK68:

Yok artık ya :KK57:
Çevre nasıl bu kadar çabuk sindirmiş hayret bir şey.
Senin de dediğin gibi önceden biliyorlarmış gibi duruyor.
Yoksa bir kişi bile çıkıp demez mi daha ayrılalı 1 gün oldu diye :KK57:

Sizin her seyin en iyisini diliyorum Allah'tan.
Esiniz icin soylenecek en dogru sey bundan sonra istikrarli ve duzgun bir hayat yasamasi. Karmasik ve gayriahlaki yasamasi cocugunuz icin buyuk olumsuzluk bence.

Şerefsizlik resmen ya :KK43:. Aileler bunu nasıl kabul ediyor. Ama eden bulur, sen canını sıkmamaya çalış ve kızını o kadından soğutmaya bak, kızını koru Allah yardımcın olsun

Ya inan tek sen degilsin. Dünyanın çivisi çıktı. Gün geçmiyor ki bir arkadaşım gelip eşimi aldattim, evli biriyle birlikteyim demesin. Dunyalilardan tiksinir vaziyetteyim uzun zamandir. Ya diyorum adam evli bosver bitir. Yok diyor bosanacaklarmis zaten hic sevmemis onu öylesine evlenmiş. E çocukları varmis diyorum. Kadin sevgilimi içirmis sarhoş etmis kendi zorla hamile kalmış diyor. Yani bu kadar salak olunmaz ki. Evlilikten sıkılıp başkasıyla sevismek isteyen herkes aşık oldum yalanına sığınıyor kusucam artık.

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm:( bir once kendini toparlaman ve güçlü bir anne olarak hayata devam etmen gerekiyor

takma kafana boşver eskimiş artık.kızın ailesine gelince kim bilir kızlarını kakalayacak birini bulduklarına çok memnundurlar.etraf kakalak dolu

Eski eşime söylemedım o da zaten kiminle evlenmeyı dusundugunu söylemedı..Bir şekilde geldı kulagıma, yenı ögrendım.. Yeni öğrenınce de ınsan ne zaman oldu acaba,nasıl oldu vsvs kurup duruyor...Üstelık sıradan bı bosanma da degıl..Çocugumuz oldugu ıcın devamlı ıletısım zorundayız ..Kızım daha cok ufak ve sımdıden kadını cok sevıyor.Onun hayatına bakıp baskasını sevmesı zaten normal,ama bunun benım arkamdan ısler cevrılerek olması ve evlılıgımın %40ında da bu kadının olma ıhtımalı vs batıyor dogal olarak..
Bilmeyenlere özetle şöyle söyleyeyım : Evliliğimin ve flörtun baslarında gayet seven delı gıbı asık ,ben terk edınce ıntıhar etmekle tehdıtler eden,benım için ölen biriydi..Sonrası; hamılelıgımde aılemın apartmanına tasındık,o dönemde benı eskı sevgılısıyle mesajlasarak aldattıgını ogrendım.Ama yemın ettı agladı ve 7 aylık hamıleydım,yatmadıgını vs söyledı ...Doguma kadar ayrı odada yattım konusmadım,ama evden de kovup bosanmadım..Sonra...Cocuktan sonra sınırlı sert bırı oldu,hep kavgalar cıkarttı..Kızım 7 aylıkken defolup gıttı bı anda..10 ay gelmedı..O sürecte herseye sıfırdan baslamıstım ve gayet ıyıydım bosancam dedıgım gun de gerı dönmeyı ıstedı..Herkesle konusarak kızım ıcın tekrar baslama kararı verdım..Sonrasında da 9 ayda ayrıldık.Ama bu defa daha sert kavgalarla ve bu kez evı esyaları bırakıp aılemın evıne dönmek zorunda kaldık..O dönem ışimi de etkıledıgı ıcın cıkmak zorunda kaldım..Şimdi hem işsiz,hem esyasız,hem babaevıne dönmüş bitmiş durumdayım..Adam da memur oldu doguya atandı,evlılık ıcın esyalar secıyo tayın olmayı beklıyor asık mutlu vıcdanı rahat ohh yanı..
Dava etmeyı dusunmem heralde bu saatten sonra zor..Zaten kımse acıklamadı bıle, kım sahıt olur kı bugune kadar sır gıbı saklanmıs bu boynuz olayı..

Şükredıyorum böyle bir pislikten kurtulduguma, ama öyle çok sevildim ki inanamıyorum ..Yani diyorum kı bu böyle yaptıysa daha az seven bırı neler yapar dıye dusunmeden edemıyorum..Bir de boşandıktan sonra hıc facebookundan bakamamıstım.Anlatan arkadasım söyleyınce bı baktım kı bız daha bosanmadan tatıle bıle gıtmısler ıkı hafta..Sonra hep aynı yerde bırbırlerını cekıp cekıp fotografları koymuslar aynı gunlerde ..Yanı ancak bı salak bunları anlamaz ama ben gercekten bakmadıgım ıcın salak oldugumu dusunuyorum..Bı de hep ısterdım kı böyle bırsey yasadıysam ögrenıp ben bosanayım terk edeyım ...Hep aldatıldım bosanıyorum dıyenlere özenırdım keske Allah karsıma cıkartsa da ben ayrılsam ıcım rahatlasa derdım..Hem nanelerı yemıs,hem ben anlamamısım,hem planlı programlı hayatını yasamıs,hem benım aylarca kurdugum guzelım duzenı gelıp yıkıp batırıp gıtmıs...İnsan ılahı adalet ıstıyor ..

Benim için aldatan kadın neyse erkekte odur . Şanslıymış siz Eski eşi olduğunuz için . Bu kadar anlayışla karşıladığınız için

Anlatan arkadasım söyleyınce bı baktım kı bız daha bosanmadan tatıle bıle gıtmısler ıkı hafta.

Şu yazdığınız bile yeterli bence .

Asil afedersiniz ama midesiz ve ş....fsiz olan kiz adamin evli oldugunu cocugunun oldugu bile bile nasil midesi alıyor bunu karısına cocugun annesine yapan adamdan nasil bi hayir bekliyor anlamiyorum ya o kadar bekar genc adam varken midesiz işte mutluluk mu bekliyor belki ama ya sonra?manyak ya of sinirim bozuldu

Canimmm ya su an oyle iyi anliyorum ki seni.ama sakince dusunursen bunun nasil buyuk bir lutuf oldugunu anlarsin.cunku evladini z var ve eminim kI gorusme durumunuz oluyor.ve kim bilir belkI ivinizde hep o evlilik donemI anlarI canlaniyordur.simdi bunlarla yuzlestiniz ya bundan sonra insallah cok daha kolay olur.soylemesi kolay biliyorum ama olan olmus.artik dusunme. Nasil buni yapar su bu deme.evladin o kadina abla dedikce nasil canin yaniyordur.insallah yavrun da uzak olur.ve evladinla cok amw cok mutlu olursun.bosanmak zaten biz kadinlar icin cok zor bir surec.hele bir de cocuk olunca kendi duygularimizi, acilarimizi, gozyaslarimizi icimize atip onlar icin cirpiniyoruz.insallah bu durumu daha fazla kurmazsiniz.olmus bitmis gelmis gecmis.ve cok sukur ki bitmis.o yuzden sarilin evladiniza ve bu uzun hayat yolunda cok guzel mutluluklara imza atin...

oyyy arkadasim oyy seni daha zor gunler bekliyor.Sen yine yetiskinsin kizin buyudukce abla abla dedigi kadindan nefret edecek asıl film o zaman baslayacak muhakkak yardim alin ergenlik donemlerin de lutfen ama lutfen bu soyledigimi es gecme bunlari yasamis biri olarak sana tavsiyem.

Pek edecek gibi durmuyo nerdeyse anne dıyecek benden cok o kadını sevıyo gıbı görunuyor,ıyıce cıldırıyorum ..daha cok kucuk bırseyın farkında degıl..Sen nasıl yasadın bunu?

Sizlere çok teşekkür ederim kızlar.. Gerçekten şok içindeyim daha geçen hafta öğrenmenın verdıgı tazelık duruyor.Daha 5-6 gun oldu ..Evlenecegını duyunca da sasırmadım cunkı beklıyordum ondan her an boyle bırsey,ama kızı ogrenınce ve kac yıldır aynı ısyerınde calıstıgı kısı olunca bı dumur oldum..Sayenızde bıraz ıcım rahatlıyor gercekten ıyı değilim..
Dediğiniz gıbı evlı erkek bırseyler uyduruyo,kadınlar da buna ınanıyor kı bu iş arkadası oldugu ıcın bırseyler uydurmasına da gerek yoktur,zaten kız metreslık okulu mezunu gıbı baksanıza ıkı kere daha evlılerle olmus..Ikısının de namussuzlugu bu..İlerde kızımı bekleyenlerden korkyuorum.Böyle kadın evlendıgı an cocuk da yapacaktır emınım..

Allah sabır versin sen hayatına bak ve dua et ki kurtulmuşun o şahısdan kızın daha çocuk bunu anlayamaz eğer seninle yaşıyorsa problem yok çünkü büyüdüğünde en büyük destekcin olacak

Çok üzüldüm ama inanın evli erkeklerle fink atan kadınlara daha çok kızıyorum!!
Ilahi adalet var üzülmeyin herkes yaptığının karşılığını öder
Bir kadın tarafından seçilmiş ve koca yapılmış adam bazı kadınlara bekarlardan daha cazip geliyor herhalde. Adam da zaten adam değilmiş ama bu tür konularda ayartan kadın oluyor bence. Çünkü seçimi kadın yapar kuyruk sallar iki göz Süzer adam düşmeyecek
Evli adamlara göz süzen kadınlara sesleniyorum böyle yapınca daha güzel daha kıymetli daha bilmemne olmuyorsunuz hele ki adamın yanındaki kadın Güzelse göz süzünce ve adamın dikkatini bi şekilde çekince siz o kadından daha güzel ya da daha kıymetli olmuyorsunuz 2.kadin asıl kadından hep daha çirkin olmuştur
Siz de üzülmeyin önünüze bakın belli ki güzel bir kadinsiniz ve seçtiğiniz adam üzerine dikkatler yoğunlaşmış
Yıllar sonra duyacaksınız bir şekilde aynısını o kadının da yaşadığını yaraniza merhem olmaz ama siz o vakit çok mutlu bir hayat kurmuş olacaksınız şimdi güçlü olma zamanı

Back