- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Toplum olarak en büyük eksikliğimiz dürüstlük sanirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski eşin senin aldatmayla ilgili görüşünü bildiği halde. sana söyleyip yolundan çekilmektense yalanını sürdürmüş. o kadın da normal olmayan bi ilişki şekliyle hayatını sürdürmüş ve aileler de anormal karşılamamış. endişelenme, düşünme, yorma güzel kafanı. kendi bozuk ahlaklarıyla beraber ne kadar güzel bi evlilik sürdürebilecekleri ortada zaten. tencere-kapak. umarım senin hayatın da senin kadar duyarlı bi insanla kesişir. her insan hakettiğiyle beraber olmalı.Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
evet canim benim eski esim (hala bosanmadik dava suruyor) rezilligin alasini yapti ve tam gaz devam ediyorYuh senınkı de betermıs..Arkadası hesaplarını kesseymıs keske..İnsan sasırıyor ,sonra guvenın toparlandı mı cnm ..Ben artık erkek sınek bıle göremem dıorum herkes benden uzak kalsın
evet canim benim eski esim (hala bosanmadik dava suruyor) rezilligin alasini yapti ve tam gaz devam ediyor
Guvenimi tabiki toparlayamadim daha ,sanirim uzun surecek
Daha kotusu ise benim rezil koca arkadasi ve arkadasinin karisi ayni evi paylasiyorlar ,inan yazmaya elim varmiyor
Aklima gelince vallahi kalbim titriyor sinirden ,etmedigim beddua kalmiyor
Allah hepsininde belasini versin
Cocuklarim oyle bir babamiz yok diyor gormuyorlar zaten
Benim icimde firtinalar kopuyor nasil ,neden ,olamaz, olmamali diye
Aklim ,mantigim kabul etmiyor, tek dilegim onun geberdigini gormek
Icimden ilk gecenleri yaziyorum inan ,hala ofkem dinmedi
offf neyse bosver cok yazacak seyler var ama degmez o pislige
Allah herseyi goruyor ya
Aynen canim arkadasi karisinin benim eski kocamla oldugunu biliyor.Etrafta oyle kotu laflar dolasiyorki inan nefessiz kaliyorum bazan.Beynim uyusuyor saglikli dusunemiyorum.Kocamin o iki kari kocayla ilskisi var zaten onlar es degistiren gurup yapan ciftlermis .Her turlu ahlaksizlik var yani.Biran once dava bitse cocuklarimi alip burdan gitmek ve bu pislikleri unutmak istiyorum.Bekle, yani arkadasi bunlari biliyor degilmi? Yani karisi, arkadasi ile beraber oldugunu? Yoksa 2 erkek 1 kadinimi paylasiyorlar????
Bu nasil bjr igrenclik. Bunlar.....Neyse? ???Aynen canim arkadasi karisinin benim eski kocamla oldugunu biliyor.Etrafta oyle kotu laflar dolasiyorki inan nefessiz kaliyorum bazan.Beynim uyusuyor saglikli dusunemiyorum.Kocamin o iki kari kocayla ilskisi var zaten onlar es degistiren gurup yapan ciftlermis .Her turlu ahlaksizlik var yani.Biran once dava bitse cocuklarimi alip burdan gitmek ve bu pislikleri unutmak istiyorum.
Senin konularini biliyorum canim.esine oldukca zaman tanidin yuvani yikmadin hemen.esin onca firsata ragmen sana dogru bir adim atmadi pismanim demedi vs.Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Aynen canim arkadasi karisinin benim eski kocamla oldugunu biliyor.Etrafta oyle kotu laflar dolasiyorki inan nefessiz kaliyorum bazan.Beynim uyusuyor saglikli dusunemiyorum.Kocamin o iki kari kocayla ilskisi var zaten onlar es degistiren gurup yapan ciftlermis .Her turlu ahlaksizlik var yani.Biran once dava bitse cocuklarimi alip burdan gitmek ve bu pislikleri unutmak istiyorum.
Kimden duydunuz bunları bilmiyorum ama eğer gerçekten yaptılarsa hem dünyada hem de ahirette bunun cezasını ödeyecekler. Şimdi nolur bi düşünün bunlar evlense ne olacak ki? Kadın diyecek "karısını aldattı, beni de aldatır" o herif de diyecek "evliyken bana baktı, başkalarına da bakar". Evlilik güven ister en başta. Bunların evliliği nereye gider sizce? Birbirlerine de ihanet edecekler elbette. Ahlaksızlık bi zaman sonra alışkanlık yapıyor çünkü. Emin olun çocukları bile olsa o adam kendisinden olup olmadığından şüphe duyar.Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..