• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Allahindan bulsun İnsallah.Allah hicbirseyi obur obur dunyaya birakmiyo inanin.O kizda anlar esinizde birgun sizin kiymetinizi anlsr ama gec olur.Keska kadinlar sunu bilse bir erkek karisini aldatiyorsa o adam kendisinide aldatacaktir.İnsallah cok mutlu olursunuz.

İşte bazı kızlar böyle su katılmamış salak oluyo.vicdansızlar. ben büyük konuşmayayım da evli boşanma aşamasında fark etmez böyle biriyle asla olmazdım. Bizler erkeklerle konuşurken özellikle evli ise cümlemizi seçerek konuşuruz bazıları kucağına atlar. Ben bu gibi durumlarda kızlara kızıyorum pas verme. Bizler bekar olsaydık bile kimse bize imada bile bulunamazdı böyle bir konuda. Bazıları kendini böyle bir durumda bile isteye buluyor. Konu Sahibi senin için üzüldüm inan aldatılmak çok kötü bi şeydir eminim hele evli ve çocuklu iken. Ama seneye bu zamanlar gülüp geçeceksin şimdi ne desek boş. Çok yazdım ama ben bile sinir oldum inan.

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
eski eşin senin aldatmayla ilgili görüşünü bildiği halde. sana söyleyip yolundan çekilmektense yalanını sürdürmüş. o kadın da normal olmayan bi ilişki şekliyle hayatını sürdürmüş ve aileler de anormal karşılamamış. endişelenme, düşünme, yorma güzel kafanı. kendi bozuk ahlaklarıyla beraber ne kadar güzel bi evlilik sürdürebilecekleri ortada zaten. tencere-kapak. umarım senin hayatın da senin kadar duyarlı bi insanla kesişir. her insan hakettiğiyle beraber olmalı.

Yuh senınkı de betermıs..Arkadası hesaplarını kesseymıs keske..İnsan sasırıyor ,sonra guvenın toparlandı mı cnm ..Ben artık erkek sınek bıle göremem dıorum herkes benden uzak kalsın :KK43:
evet canim benim eski esim (hala bosanmadik dava suruyor) rezilligin alasini yapti ve tam gaz devam ediyor
Guvenimi tabiki toparlayamadim daha ,sanirim uzun surecek
Daha kotusu ise benim rezil koca arkadasi ve arkadasinin karisi ayni evi paylasiyorlar ,inan yazmaya elim varmiyor
Aklima gelince vallahi kalbim titriyor sinirden ,etmedigim beddua kalmiyor
Allah hepsininde belasini versin
Cocuklarim oyle bir babamiz yok diyor gormuyorlar zaten
Benim icimde firtinalar kopuyor nasil ,neden ,olamaz, olmamali diye
Aklim ,mantigim kabul etmiyor, tek dilegim onun geberdigini gormek
Icimden ilk gecenleri yaziyorum inan ,hala ofkem dinmedi
offf neyse bosver cok yazacak seyler var ama degmez o pislige
Allah herseyi goruyor ya

Yani pes gerçekten.. Boşverin.. Yani demesi çok kolay yapması çok zor. Ama yapabildiğiniz gün yani boşverebildiğiniz gün daha güçlü olacaksınız. Çok büyük adilik. Pislik. Allah herkesin gönlüne göre veriyor ve yuva yıkanın gerçekten yuvası olmuyor. Er yada geç karma işini yapacak.

Yalnız sizi aldattığı ispatlandıysa evliyken aldatıldım diye tazminat davası açabilirmisiniz acaba? Çünkü çok ciddi tazminat alabiliyorsunuz ama boşandıktan sonra açılabilir mi bir avukat yardımcı olursa iyi olur.

evet canim benim eski esim (hala bosanmadik dava suruyor) rezilligin alasini yapti ve tam gaz devam ediyor
Guvenimi tabiki toparlayamadim daha ,sanirim uzun surecek
Daha kotusu ise benim rezil koca arkadasi ve arkadasinin karisi ayni evi paylasiyorlar ,inan yazmaya elim varmiyor
Aklima gelince vallahi kalbim titriyor sinirden ,etmedigim beddua kalmiyor
Allah hepsininde belasini versin
Cocuklarim oyle bir babamiz yok diyor gormuyorlar zaten
Benim icimde firtinalar kopuyor nasil ,neden ,olamaz, olmamali diye
Aklim ,mantigim kabul etmiyor, tek dilegim onun geberdigini gormek
Icimden ilk gecenleri yaziyorum inan ,hala ofkem dinmedi
offf neyse bosver cok yazacak seyler var ama degmez o pislige
Allah herseyi goruyor ya

Bekle, yani arkadasi bunlari biliyor degilmi? Yani karisi, arkadasi ile beraber oldugunu? Yoksa 2 erkek 1 kadinimi paylasiyorlar???? :KK57:

Hissettiklerin gayet insani.
Boşandın mı evet onun ne yaptığı seni ilgilendiryor mu hayır. evleneceği insan seni bir şekilde ilgilendirir kızının babasıyla evleniyor olmasıyla eğerki kızına maddi ve manevi bir zararları yoksa bırak ne halleri varsa görsünler. Sende geçmiş giysisini çıkar gelecek giyimi giy üstüne makyajını yap güzel bir bahar seni bekliyor. Zorlukların seni yıldırmaması dileğiyle.

senin ki de gerçekten dertmiş be bacım,Allaha havale et onları ve herşeyi zamana bırak,biliyorsun en iyi ilaç zamandır,ancak zaman iyileştirir yaralarını.
dur ve bekle,göreceksin onlar eninde sonunda mutlu olamayacaklar.
bu kadar hanımhanımcık kurduğum cümleler yeter,boyu devrilesice herif,Allah onun testosteron hormonlarını azaltsın,impotans etsin inşallah,daha olmadı basurlara gelesice.:KK67:

hadi düşünmemeye çalış artık,biliyorum zor ama önüne bak artık ve lütfen canın sıkıldıkça gel yaz buraya,hep beraber paylaşalım.

Bekle, yani arkadasi bunlari biliyor degilmi? Yani karisi, arkadasi ile beraber oldugunu? Yoksa 2 erkek 1 kadinimi paylasiyorlar???? :KK57:
Aynen canim arkadasi karisinin benim eski kocamla oldugunu biliyor.Etrafta oyle kotu laflar dolasiyorki inan nefessiz kaliyorum bazan.Beynim uyusuyor saglikli dusunemiyorum.Kocamin o iki kari kocayla ilskisi var zaten onlar es degistiren gurup yapan ciftlermis .Her turlu ahlaksizlik var yani.Biran once dava bitse cocuklarimi alip burdan gitmek ve bu pislikleri unutmak istiyorum.

Aynen canim arkadasi karisinin benim eski kocamla oldugunu biliyor.Etrafta oyle kotu laflar dolasiyorki inan nefessiz kaliyorum bazan.Beynim uyusuyor saglikli dusunemiyorum.Kocamin o iki kari kocayla ilskisi var zaten onlar es degistiren gurup yapan ciftlermis .Her turlu ahlaksizlik var yani.Biran once dava bitse cocuklarimi alip burdan gitmek ve bu pislikleri unutmak istiyorum.
Bu nasil bjr igrenclik. Bunlar.....Neyse? ???

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Senin konularini biliyorum canim.esine oldukca zaman tanidin yuvani yikmadin hemen.esin onca firsata ragmen sana dogru bir adim atmadi pismanim demedi vs.
acikcasi bir baska kadinin varligi asikardi.aksi durumda aylar suren bir inadi devam ettiremezdi esin
kizim esim derdi donerdi size.
ama sen baska bir ksfinla ilgili bir ipucu yakalamadigin icin kondurmadin sanirim.haliyle su anda ogrenmek seni sarsmistir.
bu saatten sonra sorumlulugun kizin artik. Eski esin ve onun esi ile diyologlarini saglikli bir zeminde tutmak tek kaygin olmali.
eski esine dencek cok sey var da gerek yok.adam olsaydi en basindan durustce sana asil niyetini soylerdi aylarca seni bekletmez hirpalamazdi.
bence artik gelecegine odaklan.bosver bunlari.giden gitmis zaten
onemli olan kizin ve huzuru.

Ya ne diyeyim, bir taraftanda fake olmasina diliyorum. Yani o kadar inanilmaz ki. Sana bol bol sabir diliyorum. Umarim ilerde, tekrar hayatini kurdugunda ve yeni birine açik oldugunda, dünyanin en saygili, iyi ve sadik birisini bulursun canim. Katlanmasi çok zor bir durum canim :(

Kimden duydunuz bunları bilmiyorum ama eğer gerçekten yaptılarsa hem dünyada hem de ahirette bunun cezasını ödeyecekler. Şimdi nolur bi düşünün bunlar evlense ne olacak ki? Kadın diyecek "karısını aldattı, beni de aldatır" o herif de diyecek "evliyken bana baktı, başkalarına da bakar". Evlilik güven ister en başta. Bunların evliliği nereye gider sizce? Birbirlerine de ihanet edecekler elbette. Ahlaksızlık bi zaman sonra alışkanlık yapıyor çünkü. Emin olun çocukları bile olsa o adam kendisinden olup olmadığından şüphe duyar.

Siz de düşünmeyin ne zaman başladı vs diye. Öğrenseniz ne değişecek? Hiçbir kadın veya erkek aldatılmayı hak etmez. Siz de hak etmediniz. Terbiyesizlik onlara ait. Siz namusunuzla bir evlilik yapıp bitirdiniz. Gerisini Allah'a havale edin. O ne yaparsa en güzelini yapar. Bilmediğiniz ne varsa onun da intikamını sizin adınıza muhakkak alır. İçiniz rahat olsun. Ha benim kendimce tavsiyem bi şükür namazı kılın. Gerçekten kurtulmuşsunuz çünkü.

Back
X