- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Çok sağolun amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinanamla giremdik topik kimse yok
yazın yatak odası ,kışın salon çamaşırların yeri
maşallah Rabbim kucağın almayı nasip etsin
Yaaaaa çok güzel ne kadarlık oldu teyzoşummmmmBuraya taşınmışsınız canlarHemen ultrason fotosunu atıyorum size teyzeleri :) Zeytintanem yorgun anneanne BirTutamMutluluk20 Kmsl Hnd
10 haftalık olduk kuzum :) çok teşekkürler. Erkekmi hissettinYaaaaa çok güzel ne kadarlık oldu teyzoşummmmm
Merakla bekliyorum canım10 haftalık olduk kuzum :) çok teşekkürler. Erkekmi hissettinBirTutamMutluluk20 kız hissetti bakalım kimin dediği olucak hahah :))
1 aya belli olur galiba bakalımm :) Sağlıklı olsunda en önemlisi bu.Merakla bekliyorum canım
Dün sabah erkenden telefon geldi kahvaltıdan sonra size uğrayacağız diye. Misafirin kaldırma kuvvetiyle bütün çamaşırları hallettimyazın yatak odası ,kışın salon çamaşırların yeri
Ooooooo hayırlı olsun Allah tamamımı erdirsin
Ay teşekkür ederimOoooooo hayırlı olsun Allah tamamımı erdirsin
Aa hamilesin kucağına almayıÇok sağolun amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet abla ben sana ilk öğrendiğimde yazmıştım ama senin gözünden kaçtı heralde :))Aa hamilesin kucağına almayı
Nasip etsin rabbim
Ya kız görmemişimEvet abla ben sana ilk öğrendiğimde yazmıştım ama senin gözünden kaçtı heralde :))
Ya kız görmemişim
Hadi ya odamı hamile sesi çıkmıyorZeytintanem ’le aynı zamanlarda hamile kalmışız abla görüyonmu nasıl denk getirdik Oda girmiyor bi kaç gündür siteye.
Amin abla inşallah çok sağol :)Hadi ya odamı hamile sesi çıkmıyor
Zaten çoktandır kucağına almayı nasip etsini rabim
Evet abla
Benim bu ayin sonunda randevum var kuzum. Foto aliyim bende aticam. Simdikimde bisey belli olmuyorBuraya taşınmışsınız canlarHemen ultrason fotosunu atıyorum size teyzeleri :) Zeytintanem yorgun anneanne BirTutamMutluluk20 Kmsl Hnd