-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Maşallaj enerjine hayranımGuya etiketlemek uzun surer diye usendimben de az once dip kose temizlik yaptim daha simdi oturdum
Kim geliyorMisafirlerin ne zaman geliyo?
Aa litfen dip koseyle biter mi?Maşallaj enerjine hayranım
Etiketlemeden anka yazabilirsin kısacaz eskiden anka_misali ydi nickim.
Size kesintisiz net için uydu alacağımGunaydin herkesewi fi duzeldi sahalara dondum nihayet ee yine aksam NAVLEE ve phoenix(yazana kadar anam agladi ) disinda kimse yazmamis
Mune abla madem bagimlilik yapiyosunuz bari internet paketi de verin boyle zor zamanlar icin zaten mapusa battaniye neyim de vermiyonuz
Çok güzel ya fırlarısın bence verme birşey bannananlarSize kesintisiz net için uydu alacağımaz bekleyin alıp uzaya fırlatarım, bol bol yazarsınız, battaniye vermiyoruz üşüyünce aklınız başınıza gelir, bir daha banlanmazsınız
Sen cebinden verme parasini abla tuzlu olur Kazen alsinSize kesintisiz net için uydu alacağımaz bekleyin alıp uzaya fırlatarım, bol bol yazarsınız, battaniye vermiyoruz üşüyünce aklınız başınıza gelir, bir daha banlanmazsınız
PardonKız özel mesajına bak
Kız benimde var katlanacakEki Görüntüle 2202012 bu camasirlari kim katlicak simdi
Benimki de kalacak mecbur cok pis uyku bastiriyorKız benimde var katlanacak
Ama yorgunum ya kalsın benimkiler dinleniyorum
Noluyo bize uyku bombasi falan mi bu?Benim odalar da kalacak bu gün benim de çok uykum var
Bilmiyorum ki sen neyse yine akşama kadar yoruldun bana noluyosaNoluyo bize uyku bombasi falan mi bu?
Kolay gelsin bizim eve de uğra sana zahmet :)Tembeller ben kalktim baslasin .5 dakika