-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Navle giz gecenlerde mapusda gordumdu senianamla giremdik topik kimse yok
yazın yatak odası ,kışın salon çamaşırların yeri
maşallah Rabbim kucağın almayı nasip etsin
Canim nasilsinMerakla bekliyorum canım
Hayirli olsun abla
Abla bu kiz ana sozu dinlemiyo hicAa navle ne oldu sana durmadın
Degilmi
Zeytintanem ’le aynı zamanlarda hamile kalmışız abla görüyonmu nasıl denk getirdik Oda girmiyor bi kaç gündür siteye.
Baga da at yegenimin fotosunuBenim bu ayin sonunda randevum var kuzum. Foto aliyim bende aticam. Simdikimde bisey belli olmuyor
Burdayim burdayim yettim
Abla ceyize mi
Evet biterse ceyizAbla ceyize mi
Aman geçmiş olsunSabah sabah sinir oldum ya
Bu adam beni oldurecek
Krese goturuyo cocuklari kresin bahcesinde birakiyo ellerinden tutmuyo neymis kendileri yurumeyi ogreniyomus
Omur dusmus sabah merdivene carpmis basini
Bi de laf arasinda soyluyo bana delirdim resmen yaa
Agzima geleni saydirdim
Cok guzel gozukuyo abla eline emegine saglikEvet biterse ceyiz
Valla bu adamda bu inat olduktan sonra daha cok duser bu cocuklar ablaAman geçmiş olsun
Hiç sorma :/Navle giz gecenlerde mapusda gordumdu seni
Canim nasilsinprenses nasil
Hayirli olsun ablacocuklar birer birer yuvadan ucuyolar desene
Abla bu kiz ana sozu dinlemiyo hic
kizaaam hamile kalmaniz bile ayni zamana denk gelmis ben artik sizin ikiz olmanizdan supheleniyorum
Baga da at yegenimin fotosunu
Burdayim burdayim yettimnasilsin canim
kaç yaşındalar tamam kendileri yürüsünde yanında yürüsün dimi ,yeminle bu kocalar ömür törpüsüSabah sabah sinir oldum ya
Bu adam beni oldurecek
Krese goturuyo cocuklari kresin bahcesinde birakiyo ellerinden tutmuyo neymis kendileri yurumeyi ogreniyomus
Omur dusmus sabah merdivene carpmis basini
Bi de laf arasinda soyluyo bana delirdim resmen yaa
Agzima geleni saydirdim
Tamam atarimNavle giz gecenlerde mapusda gordumdu seni
Canim nasilsinprenses nasil
Hayirli olsun ablacocuklar birer birer yuvadan ucuyolar desene
Abla bu kiz ana sozu dinlemiyo hic
kizaaam hamile kalmaniz bile ayni zamana denk gelmis ben artik sizin ikiz olmanizdan supheleniyorum
Baga da at yegenimin fotosunu
Burdayim burdayim yettimnasilsin canim
Hiç sorma :/
kaç yaşındalar tamam kendileri yürüsünde yanında yürüsün dimi ,yeminle bu kocalar ömür törpüsü
Ama bu cok tataliiiiiiiBirTutamMutluluk20 canım bu prenses beni mahvediyor sürekli kucağımda ya kollarım kopuyor... kız sen üçüzlerle nasıl baş ediyordun anlat bakim.. ben 1 taneyle pert oldum valla
Eneem oldu mu giz o kadarTamam atarimaksama gidiyim 1 cm'lik yegenini gösteririm sana
Maşallah onaBirTutamMutluluk20 canım bu prenses beni mahvediyor sürekli kucağımda ya kollarım kopuyor... kız sen üçüzlerle nasıl baş ediyordun anlat bakim.. ben 1 taneyle pert oldum valla
Maşallah ne tatlı ya lokumBirTutamMutluluk20 canım bu prenses beni mahvediyor sürekli kucağımda ya kollarım kopuyor... kız sen üçüzlerle nasıl baş ediyordun anlat bakim.. ben 1 taneyle pert oldum valla
Sağol canım tatlı ve huysuz cadıMaşallah ne tatlı ya lokum