- 8 Mart 2011
- 2.280
- 349
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Arkadaşlar lütfen böğürtlen arkadaşa yüklenmeyin.dün bende sizin gibi yüklendim hatta dertsizlikten oluyor bunlar diye önyargıyla yaklaştım ancak kendisinin gerçekten çok zor bir hayatı var ve olmuş..hiçbişey hayatta dışardan gözüktüğü gibi değil..belki diğer büyük dertlerinden uzaklaşmak için bu konuyu bilincinde tutuyor bile olabilir(savunma mekanizması bir nevi kompülsiyon gibi)
Ayrıca mesela bu arkds öyle demiyorum asla örnek vermek amacıyla söylüyorum çekingen kişilik bozukluğu diye bir rhtszlık var ve evet selam bile veremez bu insanlar çünkü bu durum kendi iradelerinde değil,..yani kişinin ruh hali ve hatta bazen davranışları kendi elinde olmayabiliyor bu yüzden forumda bu kadar üstüne gitmek yerine destek olalım arkadaşa lütfen..
Ayrıca mesela bu arkds öyle demiyorum asla örnek vermek amacıyla söylüyorum çekingen kişilik bozukluğu diye bir rhtszlık var ve evet selam bile veremez bu insanlar çünkü bu durum kendi iradelerinde değil,..yani kişinin ruh hali ve hatta bazen davranışları kendi elinde olmayabiliyor bu yüzden forumda bu kadar üstüne gitmek yerine destek olalım arkadaşa lütfen..