- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
- 158
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Öylemi diyorsun olabilirNazar topikte nazar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi diyorsun olabilirNazar topikte nazar![]()
Dedim ben uyku bombasi atdilar topige kesingünaydın dün okuyup beğendim yazanları ama halim yoktu yazmaya ne iş anlamdım
Kursun dokek o zamanNazar topikte nazar![]()
Dökek bacım vallaha:))
Ben de kalkicam simdi bu gun cok yoruldum ya ustune bi de demin dusa girdim saclarimi islattim sular gittiHer odayla Beş dakikalık heyacan yaşamaya başlıyorum![]()
Heyecan ekşin hayatımızda olmazsa olmazBen de kalkicam simdi bu gun cok yoruldum ya ustune bi de demin dusa girdim saclarimi islattim sular gittigiyindim ciktim bi baktim 5 dakika sonra geldi sular tekrar girdim banyoya
eksinli bi dus alma oldu
![]()
Son zamanlarda beni de acaip uyku bastiriyor soguklar geldi ya insanin uyuyasu geliyo:)Uyuyakalıyorum..
Yaaa cok tatli ama buuuBuraya taşınmışsınız canlarHemen ultrason fotosunu atıyorum size teyzeleri :)
Zeytintanem
yorgun anneanne
BirTutamMutluluk20
Kmsl Hnd
Değil canımm 10 haftalığız daha :) Ne hissettin peki cinsiyet hakkında :)Yaaa cok tatli ama buuutipki anasi
bu arada cinsiyeti belli mi canim?
Gecen ne hissetmistim unuttum ama su anda kiz hissediyorum:))Değil canımm 10 haftalığız daha :) Ne hissettin peki cinsiyet hakkında :)
Hadi ya bakalım :) herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı tabiki ama kız evlat başka diyorlar sen daha iyi bilirsin tabi :)Gecen ne hissetmistim unuttum ama su anda kiz hissediyorum:))
anamla giremdik topik kimse yokKim var kim yok![]()
yazın yatak odası ,kışın salon çamaşırların yeriSalon hariç görev tamam. Salonda hızla çamaşırlar çoğalıyor biri durdursa çok iyi olacak![]()
maşallah Rabbim kucağın almayı nasip etsinBuraya taşınmışsınız canlarHemen ultrason fotosunu atıyorum size teyzeleri :)
Zeytintanem
yorgun anneanne
BirTutamMutluluk20
Kmsl Hnd