- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Öylemi diyorsun olabilirNazar topikte nazar
Dedim ben uyku bombasi atdilar topige kesingünaydın dün okuyup beğendim yazanları ama halim yoktu yazmaya ne iş anlamdım
Kursun dokek o zamanNazar topikte nazar
Dökek bacım vallaha:))
Ben de kalkicam simdi bu gun cok yoruldum ya ustune bi de demin dusa girdim saclarimi islattim sular gittiHer odayla Beş dakikalık heyacan yaşamaya başlıyorum
Heyecan ekşin hayatımızda olmazsa olmazBen de kalkicam simdi bu gun cok yoruldum ya ustune bi de demin dusa girdim saclarimi islattim sular gittigiyindim ciktim bi baktim 5 dakika sonra geldi sular tekrar girdim banyoya eksinli bi dus alma oldu
Son zamanlarda beni de acaip uyku bastiriyor soguklar geldi ya insanin uyuyasu geliyo:)Uyuyakalıyorum..
Yaaa cok tatli ama buuuBuraya taşınmışsınız canlarHemen ultrason fotosunu atıyorum size teyzeleri :) Zeytintanem yorgun anneanne BirTutamMutluluk20 Kmsl Hnd
Değil canımm 10 haftalığız daha :) Ne hissettin peki cinsiyet hakkında :)Yaaa cok tatli ama buuutipki anasi bu arada cinsiyeti belli mi canim?
Gecen ne hissetmistim unuttum ama su anda kiz hissediyorum:))Değil canımm 10 haftalığız daha :) Ne hissettin peki cinsiyet hakkında :)
Hadi ya bakalım :) herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı tabiki ama kız evlat başka diyorlar sen daha iyi bilirsin tabi :)Gecen ne hissetmistim unuttum ama su anda kiz hissediyorum:))
anamla giremdik topik kimse yokKim var kim yok
yazın yatak odası ,kışın salon çamaşırların yeriSalon hariç görev tamam. Salonda hızla çamaşırlar çoğalıyor biri durdursa çok iyi olacak
maşallah Rabbim kucağın almayı nasip etsinBuraya taşınmışsınız canlarHemen ultrason fotosunu atıyorum size teyzeleri :) Zeytintanem yorgun anneanne BirTutamMutluluk20 Kmsl Hnd