- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Kuzum iyim cok sükür sen nasilsin?Zeytintanem cnmm nerdesin sen ya işe başlamıştın nasıl gidiyor bebiş nasıl özlettin kendini
Iyi besliyorum büyüyor kuzu
Subatta 3 yaslari olacak canimama pramature dogduklari icin minik gozukuyolar
Ama bu cok tataliiiiiiimasallah yaa yanaklara bak op yerime prensesimi ona her sey mubah
Eneem oldu mu giz o kadarne ara buyudu ya
Bende iyiyim cnm bebiş de iyi ama huysuz emmek istemiyor bugünlerde onunla uğraşıyorum inşallah mamaya gerek kalmazKuzum iyim cok sükür sen nasilsin?
Bebis de iyi heraldeseninki nasil
Insallah emer kuzum. Sen yüz verme. Acikinca mecbur emicek :)Bende iyiyim cnm bebiş de iyi ama huysuz emmek istemiyor bugünlerde onunla uğraşıyorum inşallah mamaya gerek kalmaz
Aynen canım öyle yapıyoruzInsallah emer kuzum. Sen yüz verme. Acikinca mecbur emicek :)
Mrb ben geldimBu aksami es gecelim yarin baslariz artik gelirseniz tabi kizlar:)))
Navle kiz sen niye habire banlaniyon:)))Maşallah ne tatlı ya lokum
Hosgeldin:)))Mrb ben geldim
Aman dikkat sonra 6kilo falan dogurma selcos:))))Iyi besliyorum büyüyor kuzu
Enee nazliya bak sen millet ana sutu bulmaz bu bulmus da emmiyor:)))Bende iyiyim cnm bebiş de iyi ama huysuz emmek istemiyor bugünlerde onunla uğraşıyorum inşallah mamaya gerek kalmaz
Valla cnm hiç sorma biraz emziriyorum biraz sağıp veriyorum kaşıkla veriyorum tükürüyor şırıngayla veriyorum ağlıyor biberonu da istemiyor var ya küçücük boyuyla beni oynatıyor zilliEnee nazliya bak sen millet ana sutu bulmaz bu bulmus da emmiyor:)))
Hiç sorma bikere polemiğe girdim bikerede konuyu yanlış yere açtım canım üst üste geldiNavle kiz sen niye habire banlaniyon:)))
Kiz olur mu olur valla.Aman dikkat sonra 6kilo falan dogurma selcos:))))
Mrb bitanem nasilsin? Ve nasilsiniz arkadaslar? Uzun bir zamandir kadinlar klubunu kullanamiyorumHosgeldin:)))
Gecmis olsn ayni sorun bende de var tutuluyorum iki hundur de ellerim cok kotu Allah sifa versn hepimize ,:)Bende varim ama bugun zaten hiç durmadim kemiklerim ağrıyor hamileyim romatizmal azdI yağmur yağıyor ondan herhalde bu gece başlayamam yarın artık nasipse
Aynen canm çok zor bir durum Allah sanada şifa versin inşallahGecmis olsn ayni sorun bende de var tutuluyorum iki hundur de ellerim cok kotu Allah sifa versn hepimize ,:)
Olur kızları etiketliyimKızlar devam eden yok mu bu konuyu aktifleştirsek
Geldim abla