- 12 Temmuz 2006
- 55.510
- 212.812
- 52
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Sayın'a gerek yok NAVLEE, sadece mune yeterliAy benimde öyle oldu benim kız bitirdi paketimi yenilene kadar can çekiştim resmen KK Bağımlılığıdiye bi hastalık oluştu resmen sizi şikayet edeceğim sayın Mune
Aynen hergün kk almazsak olmuyor , yazık bize göz altlarımız morardı desek yeri ama kk candırSayın'a gerek yok NAVLEE, sadece mune yeterlibağımlı olun diye hergün ufak ufak KK veriyoruz hepinize damardan
Aynen hergün kk almazsak olmuyor , yazık bize göz altlarımız morardı desek yeri ama kk candır
Göz altlarına patates koyunbu KK yüzünden benim göz altları direkt torba yaptı
Bildiğiniz torba, bebeleri koyup sallayın o derecedirekt torba mı ,vallaha sana da yazık mune bize de
Bu hale getirenleri göz torbalarınla boğBildiğiniz torba, bebeleri koyup sallayın o dereceCeylan bakışlı gözlerim gitti yerine zebani gözü gibi gözler geldi
Bu hale getirenleri göz torbalarınla boğ
Süper ceza akıllı kadınTüm site sıraya girsin o zamanherkese ceza veriyorum hergün bir kişi benim göz torbalarını taşıyacak
Gunaydin herkesewi fi duzeldi sahalara dondum nihayet ee yine aksam NAVLEE ve phoenix(yazana kadar anam agladi ) disinda kimse yazmamis
Mune abla madem bagimlilik yapiyosunuz bari internet paketi de verin boyle zor zamanlar icin zaten mapusa battaniye neyim de vermiyonuz
Çok güldüm yaSayın'a gerek yok NAVLEE, sadece mune yeterlibağımlı olun diye hergün ufak ufak KK veriyoruz hepinize damardan
Gunaydin herkesewi fi duzeldi sahalara dondum nihayet ee yine aksam NAVLEE ve phoenix(yazana kadar anam agladi ) disinda kimse yazmamis
Mune abla madem bagimlilik yapiyosunuz bari internet paketi de verin boyle zor zamanlar icin zaten mapusa battaniye neyim de vermiyonuz
Guya etiketlemek uzun surer diye usendimetiketlesen otomatik çıkardı niye uğraştın
Ben mutfağı toplicam dedim ama uyumuş kalmışım sabah topladım kalkınca. Çamaşırlar hala bekliyor
Merhaba abla bitti mi buyuk temizlikYoğruldum ya kahve içtim
Hosgeldin canimNe güzel bir konu. Bende katılacağım gece inş yapabilirsem :)
Biti sayılırMerhaba abla bitti mi buyuk temizlik
Hosgeldin canim
Buyur gelNe güzel bir konu. Bende katılacağım gece inş yapabilirsem :)
Misafirlerin ne zaman geliyo?Biti sayılır