Aksamlari her odaya 5 DAKİKA (KATİLANLAR?)

Ay benimde öyle oldu benim kız bitirdi paketimi yenilene kadar can çekiştim resmen KK Bağımlılığı :KK57:diye bi hastalık oluştu resmen sizi şikayet edeceğim sayın Mune Mune :KK70::KK70:
Sayın'a gerek yok NAVLEE, sadece mune yeterli Hoppa bağımlı olun diye hergün ufak ufak KK veriyoruz hepinize damardan :KK70:

Gunaydin herkese:KK53:wi fi duzeldi sahalara dondum nihayet:KK45:ee yine aksam NAVLEE ve phoenix(yazana kadar anam agladi:KK70:) disinda kimse yazmamis:işsiz:
Mune Mune abla madem bagimlilik yapiyosunuz bari internet paketi de verin boyle zor zamanlar icin:KK45:zaten mapusa battaniye neyim de vermiyonuz:KK12:

Gunaydin herkese:KK53:wi fi duzeldi sahalara dondum nihayet:KK45:ee yine aksam NAVLEE ve phoenix(yazana kadar anam agladi:KK70:) disinda kimse yazmamis:işsiz:
Mune Mune abla madem bagimlilik yapiyosunuz bari internet paketi de verin boyle zor zamanlar icin:KK45:zaten mapusa battaniye neyim de vermiyonuz:KK12:
:KK70: etiketlesen otomatik çıkardı niye uğraştın:KK70:
Ben mutfağı toplicam dedim ama uyumuş kalmışım sabah topladım kalkınca. Çamaşırlar hala bekliyor :işsiz:

X