- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Işte şimdi binsem sabaha anca ordayım ama kocam gelmez hiç sevmiyor kalabalık diyeabaouuuv uzakmışsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte şimdi binsem sabaha anca ordayım ama kocam gelmez hiç sevmiyor kalabalık diyeabaouuuv uzakmışsın![]()
Ooooowwww türk kadını ışte parçalardan hamaratlık akıyorBende ratatuy yaptım az önce :)
Icmem ben ama en çok sevdiğim şey mezedir vallahi mangal olan yerlere gitsem en az 7 çeşit meze isterim etten daha fazla meze yerim offff canım çekti valla yaaa kız sen biliyor gibisin meze varmı denisikYemek az çeşit olsun ama janti olsun derim.
Misal janti soslu bir makarna 20 dakikada yapılır, yanında kırmızı şarap da varsa alın size romantik yemek :) Yanına çukur kapta yeşil salata , üstüne tatlı derim. Rakı meze planı yoksa meze işine girmezdim yetiştirmesi stres.
Sağol :) 10 dklik iş işte hepsini hazırla firina koy bide sosu hazirla koy pişir en son kaşar peynir köy tamamOoooowwww türk kadını ışte parçalardan hamaratlık akıyor![]()
@sibell09 alemsin varya kopardın bugün beniIcmem ben ama en çok sevdiğim şey mezedir vallahi mangal olan yerlere gitsem en az 7 çeşit meze isterim etten daha fazla meze yerim offff canım çekti valla yaaa kız sen biliyor gibisin meze varmı denisik![]()
Senin menüyü okurken karnım guruldadı resmen canım tsk ederimBen olsam kremalı körili tavuk + Pesto soslu makarna ya da pirinç pilavı yapardım açıkcası tavuk dünyasının lezzetini aratmıyorYanına salata hafif bir tatlı daha ne olsun
İsterseniz diğer seçenek et + patates püresi + pilav + salata da en basitinden olur
![]()
Aydinda sallandı canım aynenBen unuttum bile açlığımı İzmir çok fena sallandıNöbetçiyim çocuklar da yanımda hissetmediler Allahtan
Hadi ya çok geçmiş olsun buara Türkiye sallanıyor resmen beşik gibiBen unuttum bile açlığımı İzmir çok fena sallandıNöbetçiyim çocuklar da yanımda hissetmediler Allahtan
Afiyet olsun şimdiden açıkcası körili kremalı tavuk ve pesto soslu kremalı makarnayı tek geçerim kesinlikle deneyin soslu şeyleri seviyorsanız bayılacaksınızSenin menüyü okurken karnım guruldadı resmen canım tsk ederim
Kop kop iyidir gülmek stres artırır akşam kocanla daha verimli zaman geçirirsin unutma yemek supriz bahane en güzel hediye bir küçük tebessüm evde saglayabildigin huzurdur huzurunuz daim olsun inşalla h@sibell09 alemsin varya kopardın bugün beni
Afiyet olsunSağol :) 10 dklik iş işte hepsini hazırla firina koy bide sosu hazirla koy pişir en son kaşar peynir köy tamam![]()
Icmem ben ama en çok sevdiğim şey mezedir vallahi mangal olan yerlere gitsem en az 7 çeşit meze isterim etten daha fazla meze yerim offff canım çekti valla yaaa kız sen biliyor gibisin meze varmı denisik![]()
Deneyeceğim tsk ederimAfiyet olsun şimdiden açıkcası körili kremalı tavuk ve pesto soslu kremalı makarnayı tek geçerim kesinlikle deneyin soslu şeyleri seviyorsanız bayılacaksınız![]()
Amin canım cümlemizinKop kop iyidir gülmek stres artırır akşam kocanla daha verimli zaman geçirirsin unutma yemek supriz bahane en güzel hediye bir küçük tebessüm evde saglayabildigin huzurdur huzurunuz daim olsun inşalla h![]()
Sen akşam yemeğini ye sonra bana bildiğin mezeleri söyle olurmu cookkkk seviyorum öyle böyle değil balk sende benim gibisin paylaşalım bildiklerimiziFffff ben de anayemekten çok meze seviyorum hepsine tek tek ekmek banıp yerimdaha fazla konuşup canımızı çektirmeyelim
![]()