- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Bizim buraya getirmezler kızz uzak bize,
trafikten ulaşamaz servisçi kelle paça olur yolda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim buraya getirmezler kızz uzak bize,
sağol tatlım size de nasip olsun inşallahAllah iyiliğini versin emi çok güldüm akşam akşam dikkat et çocuğuda kelle pacacıda doğurmaşaka bi yana Rabbim kolay doğumlar versin senin nezdinde tüm hamişlere bir avazda inşallah Allah ım bende dahil tüm isteyenlerede anne olmayı nasip etsin inşallah
Fajitayı nasıl yapıyorsun canım
vallahi damak tadı kişiye göre değişir ama ben çok begeniyorum bunların hepsini al maximum 20 25 tl tutar isit hepsini de susle tabaklardaHiç almadım böyle yemekler tadları nasıl güzelim
MaşallahBen 1,5 saatte tavuk, mantı, mercimek çorbası, salata.
meze olarak da; taze fasulye, közde kırmızı büyük biber ve közlenmiş patlıcan yapmıştım eşimin Doğum gününde. 10 dakikada da hazırlanmıştım.
Basit aslında işin içine girerseniz. Yemekler pişerken uçan balonları, mumları gülleri falan hazırlamıştım.
Mutfaktaki işlerin için 10 dk demene şaşırdımTabi ben her zaman kıyafetimi dolaba düzenli kurarım yemek hazırlarken ne giyeceğimi düşünürüm, saçım çok kısa olduğu için duşum da 5 dakika sürer çünkü her sabah zaten duş alırım akşam da ayrıntısıyla almam gerekmez. Makyaj yapmıyorum bir cushionım var onu sürer gözüme de far sürüp saçlarımı da yapar hazır olurum. 10 dakikamı alıyor hepsi de çok kolay, yılların çabukluğu sanırım![]()
Mutfaktaki işlerimi 1,5 saatte yapmıştım aslında orda da yazmışım :)Mutfaktaki işlerin için 10 dk demene şaşırdım
Ben kendim hazırlanmak istesem en fazla yarım saatte hazır olurum..
inşallah daha iyileri sana nasip olur canım,sevgiliyle en iştahlı güzel yenen şeyler bence sarımsaklı sarımsaklıYa canim cekti yaHic soyle kelle paca yiyebilecegim romantik bi sevgilim olmadi
![]()
Ben atlamışım sanırımMutfaktaki işlerimi 1,5 saatte yapmıştım aslında orda da yazmışım :)
Amin inşallah sağlıklıcasağol tatlım size de nasip olsun inşallah![]()
Sizin ora nere gelicem yemeyecanım bizim orada çok orjinal bir yer var,süper yapıyorlar,işkembe de var arzu edilirse![]()
havuç ve patatesle yapıyor annem. havucu ve patatesleri yuvarlak doğrayın, mantarları da doğradıktan sonra tavuklarla bir tepsiye koyun, üzerine de salçalı su ekleyin sulu olması için isterseniz sonra fırına sürün, dilerseniz piştikten sonra üzerine rendelenmiş kaşar peyniri de koyabilirsiniz. canım istedi şimdiTarifini yazarmısın canım
Tskler canım muhakkak deneyeceğimGöğüs eti kullanıyorum ben. Julyen doğruyorum tavukları. 2 yemek kaşığı soya sosu, ezilmiş sarımsak birkaç diş, 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı, istediğim baharatları karıştırıyorum bir kapta. Dolapta biraz bekleyince daha güzel oluyor ama zaman yoksa hemen de yapıyorum.
Kapya biber, yeşil biber, soğan bunları da julyen doğruyorum. Zeytinyağı, tuz vs baharatlarla karıştırıyorum.
İki ayrı tava çıkartıyorum. Tavalar kızdığında birinde tavuk, birinde sebzeler pişiyor. Tavuklar pişince sebzeleri de aynı tavaya alıp 1-2 dakika karıştırıyorum. Oldu bitti. Tavukların pişmesi on dakika bile sürmüyor.
Soya sosu yoksa bir yemek kaşığı sirkeyle bir tatlı kaşığı toz şekeri karıştırabilirsiniz. Bugün yapmasanız bile bir gün elbet yapın. Çok lezzetli oluyor :)
Sagol canim ama kelle paca yiyecek sevgili benim icin en iyisi ohh birazda sirke of anam ofinşallah daha iyileri sana nasip olur canım,sevgiliyle en iştahlı güzel yenen şeyler bence sarımsaklı sarımsaklı![]()
beklerim kız valla çocuğada yarayışlı bol bol yemek lazımSizin ora nere gelicem yemeyebayılırım kelle işkembe
Yaaaaaa ama olmuyo böyle gerçi ben daha akşam yedim ama bak gene canım istedi yaaaaaSagol canim ama kelle paca benim icin en iyisi ohh birazda sirke of anam of![]()