aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Yine dertlerimi atmaya geldiimm :)) Artık kendimle dalga geçmeye başladım tuhaff ..

Akşam buraya yazdıktan sonra kardeşim mesaj attı eve gel diye bende geldim gelmez olaydım !

Annemle babam kavga ediyorlar, kapıdan girer girmez annem herşey senin yüzünden dedii ! Bağıra bağıra !

Benim kendi çalıştğım parayı ondan istemem şu yukarıda anlattığım 25 tl olayı yüzünden çıkmış kavga .. Annem beni babama bak bizden parasınıda istiyor gibisine şikayet etmiş ! Ki gündüz o kadar bağırıp çağırmasına rağmen siniri geçmemiş hala saldıracak yer arıyor !

konu ordan ahmete gelmiş çok kötü beddua etti içim cız etti ! ALLAHım onu damat görmeyi nasip etme, cenazesinin üzerine damatlığına sermeyi nasip et bize dedi ! O çalıştığı yerden aşağıya düşüp tez günde gebersin dedi ! 45 katlı bir binada çalışıyor onu kastediyor annem orda ! Beni tekrar babama şikayet etti yok bu gezmeye gidiyor , bu hafta sadece 2 saatliğine evden çıkıp lazere gitmiştim ! Onu bile babama söyledi kudurdu bu senin kızın ağda neyine yetmiyor ne lazeri bu sen iyice kafayı yedin diye bağırıyor !

Hehsi birbirine girmiş kavga ediyorlarr , tam ben konuşcam kardeşim engelliyor ! Artık tam çımdırma noktasına gelmişimki dedim sana ne oluyo anne kocan yanında aç değilsin açıkta değilsin ! baba sana noluyor herşeyin var paran var evin var daha ne ? Kardeşime dedeim hergün paranı alıyorsun okula gidip geliyosun bir dediğin iki olmuyor sen ne istiyorsun ! ya olan herşey bana oldu siz niye tartışıyorsunuz !

Bu sefer babam başladı kavgaya ! Hep bunlar ahmetin yüzünden o şer.siz yaptı bizi böyle ölsün gebersin !!
Kızım istiyorsan ahmeti arayım gelsin sana tek gelinlik alsın yürü git onunla evlen ama bu kapıya da daha sokmam seni ! Pis pis küfürlerr ..

Sana bir kıyafet alamayan adam için hep bunlar ! bir bilezik yapamıcaktı sana ! bedava mı verecektik seni ! Dedeim ben satılık mıyım ? Ne o öyle ucuza gitme, bedavaya gitme ! iyice çıldırdı isteyenler nasıl istiyor ! bu yukarıda ki kıza nasıl 6 bilezik taktılar o senin hakkın ! diye bir sürü bir sürü laf .. Annem akşam yine kovdu beni ! yürü git defol diyee ..

Ki bu sefer arkadaşıma gittim kafam dağılsın diye geldim herkez bana bağırıp çağırdı ne oldu bunlara böyle anlamıyorum ! Şimdi hiç kimse birbiriyle konuşmuyor gibi birşey ..

Ben unutmaya çalıştıkça onlar böyle yapıyorlar şimdi ne yapayım benn ??

ALLAH hepsinin belasını versin birşey demiyorum onlara !

kızlar ben ıs yerının bılgısayarındn gırıcem artık :)

cunku arastırdım o olanları herkeze oluomus kı cumartesı benm patronun bılg. bıle olmus :)
o yuzden gırıcem yanı aman .. :)

esmer...
sana bırsey solıyım mı cnm..
kımse aılesını secemez ama senın daha cok cekecegın war...
bnm dayım bı gelınlık bı yuzuge kız verdı nolmus yanı..
malmısın sen satılman mı gerekıyor..
sevdıgını buldun ayynı evde yasamak ıstıyorsunuz dıye..
erkek tarafı bellı bır kulfetın altına mı gırmesı gerekıyor..
hersey karsılıklıdır bu ne ya..

gunaydın kızcelerım...
haftasonu cok guzeldı aılem arkadaslarım..
evde 6 7 kız babannemler yengemler doluyduk...
alısverıs yaptım esıme..
kumas pantolon aldım aama 3 beden buyuk almısım saka gıbı :)
onu gondercem bgn anneme...

ya kızlar sıze bırsey sorucam...
sımdı benm cok yakın arkadaslarım war memlekette..
konustukları konular oturdugumuzda dıkkatlerını ceken seyler cok farklı geldı bana...
aslında bende onlar gıbıydım ama..
ndn bole oldum anlamadım..
dunden berı bunu duusnuyorum..
ben mı cok olgunlasıyorum..
yasımdan buyuk yukler altındayım..
ama galıba ben cok ama cok ezılıyorum...
ark dıyo..
sen nıye gulmuyon nıye saf saf duruyon dıyolar..
psıkolojıkman bna bırsey mı oldu cozemıyorum ya..
yardım edın baan nolur

Allahımmmm esmerim kusura bakmada senin aile aileee değil .. ben hayatımda böyle bir aile görmedim... hpsi hasta ruhlu. Allah sabır verSin sana... ßence erkek tarafı kurtulmuş bu aileden sizinkiler değil :KK43:

sende üzme kendini artık oluruna bırak kimseyle muhattap olma ahmet ahmet diyede bekleyip durma boşver.

güşşenimmmmmmmm sen naptınnn nasılsıınn canımcım:)

perimmmmmmmmmm sen nerelerdesin yoksun bu sabah :KK43:

dogunalımmmmmm keyflerr nasıldıııı canım ߀nim gel bakıyım anlat bise biiir biiir naptınız:) kuzeninide gördünmü ? o nasıldı nasıl olmuş

cunku arastırdım o olanları herkeze oluomus kı cumartesı benm patronun bılg. Bıle olmus :)

esmer...
Sana bırsey solıyım mı cnm..
Kımse aılesını secemez ama senın daha cok cekecegın war...
Bnm dayım bı gelınlık bı yuzuge kız verdı nolmus yanı..
Malmısın sen satılman mı gerekıyor..
Sevdıgını buldun ayynı evde yasamak ıstıyorsunuz dıye..
Erkek tarafı bellı bır kulfetın altına mı gırmesı gerekıyor..
Hersey karsılıklıdır bu ne ya..

Gunaydın kızcelerım...
Haftasonu cok guzeldı aılem arkadaslarım..
Evde 6 7 kız babannemler yengemler doluyduk...
Alısverıs yaptım esıme..
Kumas pantolon aldım aama 3 beden buyuk almısım saka gıbı :)

Ya kızlar sıze bırsey sorucam...
Sımdı benm cok yakın arkadaslarım war memlekette..
Konustukları konular oturdugumuzda dıkkatlerını ceken seyler cok farklı geldı bana...
Aslında bende onlar gıbıydım ama..
Ndn bole oldum anlamadım..
Dunden berı bunu duusnuyorum..
Ben mı cok olgunlasıyorum..
Yasımdan buyuk yukler altındayım..
Ama galıba ben cok ama cok ezılıyorum...
Ark dıyo..
Sen nıye gulmuyon nıye saf saf duruyon dıyolar..
Psıkolojıkman bna bırsey mı oldu cozemıyorum ya..
Yardım edın baan nolur

hayatında neler oluyor bilmiyorum ama herkes laylaylom ken sen onlarla birlikte akıp gidemiyorsan ya kafanda çok daha ciddi şeyler vardır ondan da önemlisi bence arkadaşların sana göre çok sığ kalıyordur , boş geliyordur yada bunda gülecek ne var gibi geliyordur , insanın bakış açısı değiştikçe ufku açılıyor ve eskiden çok komik olan konular artık saçma geliyor , boş konuşuyorlar gibi geliyor zamanla ...

cunku arastırdım o olanları herkeze oluomus kı cumartesı benm patronun bılg. bıle olmus :)

esmer...

gunaydın kızcelerım...
alısverıs yaptım esıme..

konustukları konular oturdugumuzda dıkkatlerını ceken seyler cok farklı geldı bana...
ark dıyo..
yardım edın baan nolur

dogunalım nişanlılık ve evlilikte genelde böyle olunuo nedense :) ßende mesela şimdi bekar arkadaslarımla ortama girince onların güldüklerine gülemiyorum yada anlattıkları daha tuhaf gelio bana :KK1: belki seninkide öyle birşeydir ama
yada kuzeninne üzgün olduğun için eşini özlediğin içinde olabilir mi ? veya o arkadalsarın eskisi kadar samimi mi gelmiyor dicem ama sanmıyorum bu arada hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aramızaaa:)

Kizlar bu arada bu dün yaptigim pastali kek diyeyim artik:KK9:
Keki ortadan kezip muz döşedim..
O kezik cirkin bir görüntü havasi verince, çikolata rendeleyip kapatmaya çalıştım. .

kız periii bende saf saf tariflerimiz yazim diorum kız benim tariflerim ne ki???
hayatta vermem utanırım bu keki gördükten sonra :KK17:
çok fıstık görünüyo bayıldımmmmmm :KK16:
Aynen canım annem bu şekilde söyledii .. Bu iş çocuk oyuncağı değil bidaha bize gelmeyin ben sana kızımı vermem dedi ..

Dün ahmetle tekrar konuştuk sonra o sanırım ablasıyla konuşmuş ablası beni aramış .. Telefonum bozuktu kapanmış aryan kişiyi görmedim, Gece telefonu açtığımda ablasının aradığını fark ettim derken ablası tekrar aradı beni ..
Ayşenur canım ben seni anlıyorum üzülmekte çok haklısın hayallerin ykıldı falan filan bende onlardan biri beni aradığı için mutlu oldum teşekkür felan ediyorum ..
Amma ve lakin kadın bana ; işte siz daha söz yapmadan bu kadar çok şey yaşadınız ailemde artık birlikte olmanızı istemiyor, seninde ailen istemiydr .. siz evlenseniz bile mutlu olamazsınız sen ahmede kaçsan bile ahmet seni maraşa getirecek ,, o burda mutlu olur ama sen olamazsın tek başına dışarı çıkamazsın, istediğini giyemezsin vs vs ..
Bende dedim abla neden böyle diyorsunuz ben hovarda uçarı kaçarı biri değilim ki ? 20 yaşındayım ben 1 kere bile ailmeden biri olmadan asla gece dışarı çıkmadım .. Ben ahmeti seviyorum siz bize engel olmayın bize yardım edin derken telefonum kapandı ..
Baktım ki telefona ne göreyim görümcem bana ulaşamayınca sen mesaj at .
Ayşenur siz ahmetle birlikte olamazsınız artık zorlamayın , ne senin ailen nede biz artık istemiyoruz .. annem zaten yeni gelen aramaya başladı .. hem ahmet ordan giderse onun izini bile bulamazsın diye bir mesaj göndermiş ..
Sonra tekrar çağrı attım numrası meşgul başkasıyla görüşüyor ! tahmin ettiğim gibi ahmetle konuşuyormuş ..
aradı tekrar ben üzüldükçe ahmet daha çok yıpranıyormuş , o herşeyin farkındaymış evlenince mutlu olamıcağımızı biliyormuş .. Bende artık kabul etmeliymişim gibi cümleler söyledi hep. kapattık neyse telefonu bana dua mesajı göndermiş dua et rahatla felan gibilerinden ..

Şimdi iyi mi yaptı aramakla kötü mü yaptı düşünemiyorum bilee ..
Tek bildiğim bu işin burda bitmediği
Çok inandığım bir söz var "keser döner sap döner, gün gelir hesa döner" elbet bir gün dönecek ..
Bende susup beklicem o günüü !

Yine dertlerimi atmaya geldiimm :)) Artık kendimle dalga geçmeye başladım tuhaff ..

Akşam buraya yazdıktan sonra kardeşim mesaj attı eve gel diye bende geldim gelmez olaydım !

Annemle babam kavga ediyorlar, kapıdan girer girmez annem herşey senin yüzünden dedii ! Bağıra bağıra !

Benim kendi çalıştğım parayı ondan istemem şu yukarıda anlattığım 25 tl olayı yüzünden çıkmış kavga .. Annem beni babama bak bizden parasınıda istiyor gibisine şikayet etmiş ! Ki gündüz o kadar bağırıp çağırmasına rağmen siniri geçmemiş hala saldıracak yer arıyor !

konu ordan ahmete gelmiş çok kötü beddua etti içim cız etti ! ALLAHım onu damat görmeyi nasip etme, cenazesinin üzerine damatlığına sermeyi nasip et bize dedi ! O çalıştığı yerden aşağıya düşüp tez günde gebersin dedi ! 45 katlı bir binada çalışıyor onu kastediyor annem orda ! Beni tekrar babama şikayet etti yok bu gezmeye gidiyor , bu hafta sadece 2 saatliğine evden çıkıp lazere gitmiştim ! Onu bile babama söyledi kudurdu bu senin kızın ağda neyine yetmiyor ne lazeri bu sen iyice kafayı yedin diye bağırıyor !

Hehsi birbirine girmiş kavga ediyorlarr , tam ben konuşcam kardeşim engelliyor ! Artık tam çımdırma noktasına gelmişimki dedim sana ne oluyo anne kocan yanında aç değilsin açıkta değilsin ! baba sana noluyor herşeyin var paran var evin var daha ne ? Kardeşime dedeim hergün paranı alıyorsun okula gidip geliyosun bir dediğin iki olmuyor sen ne istiyorsun ! ya olan herşey bana oldu siz niye tartışıyorsunuz !

Bu sefer babam başladı kavgaya ! Hep bunlar ahmetin yüzünden o şer.siz yaptı bizi böyle ölsün gebersin !!
Kızım istiyorsan ahmeti arayım gelsin sana tek gelinlik alsın yürü git onunla evlen ama bu kapıya da daha sokmam seni ! Pis pis küfürlerr ..

Sana bir kıyafet alamayan adam için hep bunlar ! bir bilezik yapamıcaktı sana ! bedava mı verecektik seni ! Dedeim ben satılık mıyım ? Ne o öyle ucuza gitme, bedavaya gitme ! iyice çıldırdı isteyenler nasıl istiyor ! bu yukarıda ki kıza nasıl 6 bilezik taktılar o senin hakkın ! diye bir sürü bir sürü laf .. Annem akşam yine kovdu beni ! yürü git defol diyee ..

Ki bu sefer arkadaşıma gittim kafam dağılsın diye geldim herkez bana bağırıp çağırdı ne oldu bunlara böyle anlamıyorum ! Şimdi hiç kimse birbiriyle konuşmuyor gibi birşey ..

Ben unutmaya çalıştıkça onlar böyle yapıyorlar şimdi ne yapayım benn ??

ALLAH hepsinin belasını versin birşey demiyorum onlara !

bebeğimmm çok zor dönemlerden geçiosun ama en zor olanı kendi ailenin yaşatıyo olması
erkek tarafı yapmış olsa sayar söversin kızgınlıkla unutmak daha kolay oluyo
ama annen baban atsan atılmaz satsan satılmaz :KK43:(((
annene dicek söz bulamıorum onlar nasıl beddualar öyle inananamadım
değil 25 tl 25 miyar istesen insan evladına öyle şeyler söleyebilir mi hiç
malesef sevdiğinden de onlar yüzünden oldun
rabbim bian önce feraha kavuştursun seni emi
bol bol dua et ağla içini dök duanı et
ama ahmetin hayali ile ömür geçmez kuzum gerçekleri kabullenerek acını yaşa
bende dua edicem bian önce atlat şu dönemleri yaaa kıyamam sana ben :KK43:((

esmer...

gunaydın kızcelerım...
alısverıs yaptım esıme..

ark dıyo..
yardım edın baan nolur

oyy benim kuzum gelmiş hoşgeldin bebeğim
güsel geçmiş anlaşılan çok sevindim darısı bizim 2. balayına :21:

kuzum biz evlendik artık malesef eskisi gibi olmuoki herşey ben biras laylaylom umdur
hani işi şımarıklığa vururum falan ama herkes aynı olmuyo benim ablamda evlendikten sonra bi durulmuştu
ama bu kötü bişeymi bilmiorum
ezildiğini düşünme yavrum yaa bak biricik tocan yanında evinde huzurlusun
sadece bu durum evliliğin verdiği bi sorumluluk
ben bazen kuzenimle falan sohbet ederken akşama ne pişirsem diye düşünüorum ama farkında olmadan
sonra bi bakıyorum konuyu kaçırmışım :KK1:
oooo bizimki yine uçtu diyolar sonra :KK52:

hosbulduk canlarım...
ya bılemıyorum esımı ozlemek veya baska bırsey degıl bu..
cnm cıgerm olan arkadaslarımla aramda buz dagı varmıs gıbı hıssettım..
bekarlar ya..
kım kımınle ne yapmıs muhabbetı cok olur..
cok sevıyorum onları hıc suphesız ama ndn bole oldu anlamadım..
psıkologa mı gıtmelıyım cunku hafta sonu orda olan ben degıldım..
yanı ben öyle degıldım..
cok neselıyımdır devamlı gulerım kahkamı herkez duyar ama gulemedım..
galiba ya ben buyudum yada sorumluluklarım benı boyle yaptı..
esımle evlendıgıme hıc pısman degılım ..
yıne olsa yıne can atarım evlenmek ıcın..
bu sadece bana mı ouyor herkez ıcın mı boyle onu ogrenmek ıstedım..
yalnız olmadıgımı bılmek benı mutlu edıcek sanırım..
erkegı askerlık kadını evlılık mı buyutuyormus dıye dusunuyorum su an...
dun esıme cok kotu davrandım gelınce..
sankı onun yuzundenmıs gıbıgeldı..
ama sonra saçmaladıgımı farkettım...

Dogunal çok hoşsun , erkeği askerlik kadını evlilik büyütüyor sözüne bayıldım :) ama galiba dogru,

bende aynıyım merak etme yalnız değilsin :) hatta nişanlıyken başladı bende, nişanlandıgımda çok durgunlaştım hiç bişy zevk vermiyordu kafam çok doluydu en yakın arkadaşlarım üniversiteden felan hala da görüşüyorz ama sen değiştin unuttun bizi arayınca konuşamıyoz felan diye önce hep matrak msjlar atılırdı telde konuşurduk felan ama artık sıkmaya başlamıştı ,
evlendim daha da kötü oldu :) bekar arkadaşlar anlatsan da derdini anlamıyorlar sen onları sıkıyorsun :) onlar konuşuyor gülüyor egleniyor amannn ne saçmalıyorlarsa gülcek ne var gibi geliyor :) eşinin ailesi konu komşu vs sorunundan bahsetsen agır geliyor :)) eşimle ben ailelerimizden uzaktayız yalnızız , çevremiz var burda kendimize göre ama okadar tam kafa arkadaş pek yok, komşularım çok görüşmesem de görüşmek durumunda kaldıgımda yada aynı ortamda oldugumda nası boş konuşuyorlar diyorum ne aptal insanlar diyorum, dünyada neler oluyor bunlar ne diyo gibi oluyor:))))) hep dedikodu oda beni sıkıyor,

sanki evlilik biraz yalnızlaştırıyor insanı , eşimle çok mutluyum allaha şükür, o yetiyor şimdilik, ama bir tane de kafa arkadaşım olsa fena olmazdı :)))

ßende önceden daha çok gülerdim gülme krizlerimde gözlerim yaşarır diye çok gülerlerdi bana:)
şimdi nedense onlar pek olmuor hafif tebessümlerim oluyor bazen bende bu durumdan nişanlımı suçluyorum:) zamanında yasattığın üzdüğün şylerden belkide böyleyim diye. ama bende bilmiyorum asıl nedenini :)

BILEMIYORUM GALIBA YALNIZ KALIP DUSUNMEYE IHTIYACIM WAR..
gıtmek ıcın can attım memleketıme..
bıdaha gıtmem dıyorum sımdı..
cunku yolda rezıllık eve gelınce evın halı rezıllık
dınlenemedım o ayrı bı dert..
gozum yemıyor yanı artık..
esımle akşam oturup konusucam bu konuyu...
ben ondan asla gızlemedım gızlememde dusuncelerımı..
ona sorucam bana yardımı olabılecegını dusunuyorum..

neyse sız neler yaptınız??

ay kızlar daha erken ama ... hazirandan sonra düğünümden sonra yani nişanlımın bi tandığının düğünü olucak baska bir ilde eltimlerle birlikte gidices... nişanlıımların bi arkadası yani çok yakın değiliz. nasıl birşey giyebilirim :KK43: açık olsun istemiorum uzun bi etek felan istiyorum ama böyle kiloş bi etek olsun istiyorum ne abartılı ne abartısız üzerine ne giyebilirim mesela ? sade ama şık olmak istiyorum:) birde yeni gelinim malum:) böyle netten alışveriş sitelerinden felan buna benzer şeyler görürseniz link atın banaa :KK43: bakıyım bi :)
takıntılıyım bu konularda 3 4 ay önceden alıp koyarım hep :))))

BILEMIYORUM GALIBA YALNIZ KALIP DUSUNMEYE IHTIYACIM WAR..
gıtmek ıcın can attım memleketıme..
bıdaha gıtmem dıyorum sımdı..
cunku yolda rezıllık eve gelınce evın halı rezıllık
dınlenemedım o ayrı bı dert..
gozum yemıyor yanı artık..
esımle akşam oturup konusucam bu konuyu...
ben ondan asla gızlemedım gızlememde dusuncelerımı..
ona sorucam bana yardımı olabılecegını dusunuyorum..

neyse sız neler yaptınız??

Allah Allaaah :KK43: dogunalımmm baska birşeymi oldu çok mutluydun giderken hatta ordayken bile paylaşım yaptğnda mutluydun yani öle gibiydin. neden böyle hissettn ki :KK43: sor bakalım eşin ne dicek bu duruma

biz bişey yapmadık şekerim amaaan aynı şeyler üüff :KK1: kaçıp senin yanına gelicektik periyle sıkıldık :)))

Günaydın beni. Biricik güzel insanlarim

Esmer: inan annin ve babanin senin icun etkileri bu küfür ve beddua lari artik cok olmsya başladi! Resmen insani yanlış şeylere yapmaya teşvik ediyorlar:KK43:
Nasil böyle insanlarin içinde normal kala bilmişsin, şaşirdim!
Bebeyim ben neler yaşadim neler, önemli olan bir teli degil, bir cabut degil, şerefli olmalari ve sana deyer vermeleri..
Taki konusunu burdada çok duydum ilk günde konuşanları. Bu bazılarına göre dogruana bazılarına görede degil. Ama bu elbise konusu buraya kadar sizi sürükleyen sebebidir.

Annen ve babana nasıl sinirlendim anlatamam, parani bile elinden alip, üstüne birde kötü olmak. .:KK14:

Dolunaycim: güzel geçmesine sevindim. Arkadaşlarından epek uzak durduğunun icin onlara öyle gelmiş olmaki, ama evliliğin seni bir nevi olgunlaşdirdigi dogru! Bu arkadaşının dediginin aynısını, ablam benim içinde demişti, hata icine kapanmış, bie şeyde anlatmiyorsun dedi, ne alakası var:)
Benim artik tek derdim akşam hangi yemeyi yapacagim, ev temizliği vs:KK53: onlarin derdide cok farkli diye bilirim. :)
§imdi işkerden güclerden bahsetneye kalksam, onkar sıkılır, onlarsa bana aldığı elbiseden, arkadaşlarından bahsetse, artik bir 5 dakiks sonra sağır olmaya başlıyorum:KK1:

Gulshenim;

Aşk olsun!
Senin gösterdiğin masaya ben bayilmişdim:KK19:
O kek seni utandirmazsin çünkü senin böreğinde ve diyer yaptiklarindan cok daha basit:KK43:
Ben daha kuru fasulye bile yapamiyorum:KK43:

Meleyim:

Sabah kardeşim, ablam gilin doğum gunu için ne ala biteceğini soruyordu, bu yüzden tutu beni:2:
Dub bütün gün temizlik yaptim canim:KK23:
Yani üstümdeki gerginliği ve yorgunluğu atamadim, haftayada dinlenemeyecegim:KK43:
Evlenmek ne kadar zor ya:KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:

Esmer: inan annin ve babanin senin icun etkileri bu küfür ve beddua lari artik cok olmsya başladi! Resmen insani yanlış şeylere yapmaya teşvik ediyorlar:KK43:
Bebeyim ben neler yaşadim neler, önemli olan bir teli degil, bir cabut degil, şerefli olmalari ve sana deyer vermeleri..
Taki konusunu burdada çok duydum ilk günde konuşanları. Bu bazılarına göre dogruana bazılarına görede degil. Ama bu elbise konusu buraya kadar sizi sürükleyen sebebidir.

Annen ve babana nasıl sinirlendim anlatamam, parani bile elinden alip, üstüne birde kötü olmak. .:KK14:

Dolunaycim: güzel geçmesine sevindim. Arkadaşlarından epek uzak durduğunun icin onlara öyle gelmiş olmaki, ama evliliğin seni bir nevi olgunlaşdirdigi dogru! Bu arkadaşının dediginin aynısını, ablam benim içinde demişti, hata icine kapanmış, bie şeyde anlatmiyorsun dedi, ne alakası var:)
Benim artik tek derdim akşam hangi yemeyi yapacagim, ev temizliği vs:KK53: onlarin derdide cok farkli diye bilirim. :)
§imdi işkerden güclerden bahsetneye kalksam, onkar sıkılır, onlarsa bana aldığı elbiseden, arkadaşlarından bahsetse, artik bir 5 dakiks sonra sağır olmaya başlıyorum:KK1:

Gulshenim;

Aşk olsun!
O kek seni utandirmazsin çünkü senin böceğinden ve diyer yaptiklarindan cok daha basit:KK43:

Meleyim:

Sabah kardeşim, ablam gilin doğum gunu için ne ala biteceğini soruyordu, bu yüzden tutu beni:2:
Yani üstümdeki gerginliği ve yorgunluğu atamadim, haftayada dinlenemeyecegim:KK43:

ah perim ah benide hep korkutuyorlar bu konuda :KK43: hep iş güç yapıcaksın hep sorumluluğun olucak yok çıkıp gezmelerin çok azalcak :KK43: filan felan ama nedense bu bana pek iç açıcı gelmiyor kışın evde durabilirm belki kocişimle yatarım öle uzanırım film izlerim o çok sever filmi ve evde uzanmayı... ama yazın gezmek isterim cumrtesiden işimi bitirip :KK43: bu olmazsa ben çok bunalıma girip ağlarım :KK43:
çünkü hva güselken evde duramam ben enazından kapınının önüne çıkmak bile yeter :=)

hosbulduk canlarım...
ya bılemıyorum esımı ozlemek veya baska bırsey degıl bu..
cnm cıgerm olan arkadaslarımla aramda buz dagı varmıs gıbı hıssettım..
bekarlar ya..
kım kımınle ne yapmıs muhabbetı cok olur..
cok sevıyorum onları hıc suphesız ama ndn bole oldu anlamadım..
psıkologa mı gıtmelıyım cunku hafta sonu orda olan ben degıldım..
yanı ben öyle degıldım..
cok neselıyımdır devamlı gulerım kahkamı herkez duyar ama gulemedım..
galiba ya ben buyudum yada sorumluluklarım benı boyle yaptı..
esımle evlendıgıme hıc pısman degılım ..
yıne olsa yıne can atarım evlenmek ıcın..
bu sadece bana mı ouyor herkez ıcın mı boyle onu ogrenmek ıstedım..
yalnız olmadıgımı bılmek benı mutlu edıcek sanırım..
erkegı askerlık kadını evlılık mı buyutuyormus dıye dusunuyorum su an...
dun esıme cok kotu davrandım gelınce..
sankı onun yuzundenmıs gıbıgeldı..
ama sonra saçmaladıgımı farkettım...

deli kız psikoloğa niye gitcen bu evlilik psikolojisi tamamen
kötü bi durum yok bunda ama insan niye eskisi gibi deilim diye düşünüyo
veee ne olursa olsun eşine patlıosun dimi bende öyleyim
yorulim bunalim sinirlenim hemen eşime patlıyorum
geçen o yüsden trip attım ama nedenin ondan kaynaklanmadığını bile bile yaptım hemde :KK1:
sonra kapıştık sonra barıştık :KK1:

valla ben yine çok yoruldumm
cumartesi akşamı eşimin iş arkadaşı ve karısı geldi kaldılar
dün sabahta çakallık yaptım kalkıp kahvaltıyı erken hazırladım erken gittiler :KK1:
napim yoruldum az oturim diye yaptım
sonra görümcemler geldi akşamda onlarla oturduk bi güsel
tocamla sarmaş dolaş uyuduk dinlendik çok güseldi :21:

melek karlarla boğuştu hafta sonu peri de mutfakta harikalar yarattı valla
sen yokken akıllı akıllı durduk dogunal :KK1:

ay kızlar daha erken ama ... hazirandan sonra düğünümden sonra yani nişanlımın bi tandığının düğünü olucak baska bir ilde eltimlerle birlikte gidices... nişanlıımların bi arkadası yani çok yakın değiliz. nasıl birşey giyebilirim :KK43: açık olsun istemiorum uzun bi etek felan istiyorum ama böyle kiloş bi etek olsun istiyorum ne abartılı ne abartısız üzerine ne giyebilirim mesela ? sade ama şık olmak istiyorum:) birde yeni gelinim malum:) böyle netten alışveriş sitelerinden felan buna benzer şeyler görürseniz link atın banaa :KK43: bakıyım bi :)

Çok önemli, yeni gelin:KK53:
Bu konuda gardropunu görmeden, bir şey diyemem, hata cumartesi bizde nişana gideceğiz, bende bilmiyorum ne gideceğimi:)
Nişanli çiftler Hollandalı bu yuzden onlar bizim gibide abartmazlar, bu yüzden zorlandim:KK51:

geçen o yüsden trip attım ama nedenin ondan kaynaklanmadığını bile bile yaptım hemde :KK1:

dün sabahta çakallık yaptım kalkıp kahvaltıyı erken hazırladım erken gittiler :KK1:

hahahahaha :)))))) kız sorma dondummm ama dün çok güseldi havaaaa:KK1:

tam benlik bi iş meleğim internet deyince bana sorcaksın :KK1:
bakarım bi ara mutlaka buluruz bişey şıkşıkıdım göndeririz seni
yeni gelinsin sen gözler üstünde olur :21:

Gulshenim;

Aşk olsun!
O kek seni utandirmazsin çünkü senin böreğinde ve diyer yaptiklarindan cok daha basit:KK43:

Meleyim:

ay perimmm bu keki yaptıktan sonra kuru fasulyeyi napcan boşver :KK52:
çok beğendim allahım nazarlardan saklasın emiii

ah perim ah benide hep korkutuyorlar bu konuda :KK43: hep iş güç yapıcaksın hep sorumluluğun olucak yok çıkıp gezmelerin çok azalcak :KK43: filan felan ama nedense bu bana pek iç açıcı gelmiyor kışın evde durabilirm belki kocişimle yatarım öle uzanırım film izlerim o çok sever filmi ve evde uzanmayı... ama yazın gezmek isterim cumrtesiden işimi bitirip :KK43: bu
olmazsa ben çok bunalıma girip ağlarım :KK43:

amannn meleğim hiç korkma temizliği yapAbildiğin kadar yaparsın
gezmenden daha önemli değil ya :21: hiç azalmıyo hatta gece dönüş saatin sorun olmadığı için daha keyifli oluyo
mesela sinemaya gitceksiniz aman işimi bitirimde gündüz matinesine gidim diye bi dert yok
gece 11 seansına gidiosun ohhh ne rahat :21:
çünkü hva güselken evde duramam ben enazından kapınının önüne çıkmak bile yeter :=)

Güzellerim benim:KK16:
Evli olmak kokay degil çünkü:)
Hal hareketlerimize cok daha dikat etmemiz gerekiyor,
Dertlerimiz farkli:)

Ama evlilik güzel Bebişlerim, arada bir pilimiz bitiyor, kolaymi? Eskiden herşeyi ailemiz yapar, önümüze sunarlardi:)

Ayrikikda var:)

Zadece ihtiyacimiz olan, zaman ve alışmak:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok önemli, yeni gelin:KK53:
Bu konuda gardropunu görmeden, bir şey diyemem, hata cumartesi bizde nişana gideceğiz, bende bilmiyorum ne gideceğimi:)
Nişanli çiftler Hollandalı bu yuzden onlar bizim gibide abartmazlar, bu yüzden zorlandim:KK51:

:KK1::KK1: garddolbmdakiler hep kısa ve abiye tarzı yada çok sportif:)) yani uygun hiçbirşey yOk :=)
ya uzun sade bir elbise istiyorum kapri kol
yada uzun bi etek ve üzerine uygun birşey :))) stres oldum gelin olarak ilk düğünüm olucak :KK70: eltimlerde gelicek hem

X