- Konu Sahibi pambukmelek8788
gönder canımmm gönder:))) gidicem :)
Nereye gitmek istiyon öneriyim sana bir iki bir yerr :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönder canımmm gönder:))) gidicem :)
Nereye gitmek istiyon öneriyim sana bir iki bir yerr :)))))
Sanırım hangisini kast etigini biliyorum canım! Eskiden bende birtane almıştım, ucuz cinslerinden ama hiç kulanmadim, nerde olduğunu bile hatırlamıyorum Benimkiside topuzdan hoşlanmıyor, ama ben yapıyorum:))makinalrla uğrasmaktan sıkıldım ya :) ama bi apart çıkmış fön makinanın ucuna takıon saçını içine koyuon 3 4 tutama ayırıp :))) kırık fön gibi oluo sonrada elinle dağtıosun:) duydunmu onu?
topuzu ben çok sewiorumda nişanlım sewmior:)
bak bu yüzden sordum! Benim pantolonların cogu Türkiye'den, bedenleri farklı farklı kezilmiş olmalı, Bakdim bedenlerine vallah, 27,28 hata 29 bile var, insan 3 değişik bedenimi giyer yahu! Zor olduğunu biliyordum, ama sıvı yemek cok önemli, onun yüzünden bende yapmıyor yemiyorum Kuru fazulyyede itras etti başda, ama yedi patlıcan ve kapağı Zadece kizartiyorum kızlar, önüm dışında yemeklik olarak yemiyorbierlik dolma olarak Zadece yeşil/kırmızı/sarı renkde varya, bunu yiyoruz pirasaya alişdirmaya çalışıyorumGeçmiş olsunn Acımıştırr yaa Şimdii nasılsınn ???
Kıss yemek seçen erkekle uğraşmak zordurr..
ALLAH yardım etsin ama sulu yemeksizde olmaz ki bee :S
Birşekilde yemesii lazımmm
Ben etek alırken 34 - 36
Pantolon alırken 26 - 27 alıyorumm :S
Kıyafetlerde sayı problemi var yaa bazende benim aklım karışıyorr , senin karıştırman çok normalll
Yurt dışında nerde yaşıyorsunn ??
yok, yok ben zor çözeceğim bu işi, ama eminim esmerde ve sende güç bacak, göt möt yokbedenlerin birde kalıp farkı oluo canım:))) düşünsene 26 27 pantolonda giyiyorken bazen 28 giyebiliosun ve seni sıkıyor:))))
ßen 26 27 felan giyiorum çok nadir 28de olabiliyor yani 34 36 beden yani xs ve s beden :)
Sanırım hangisini kast etigini biliyorum canım! Eskiden bende birtane almıştım, ucuz cinslerinden ama hiç kulanmadim, nerde olduğunu bile hatırlamıyorum Benimkiside topuzdan hoşlanmıyor, ama ben yapıyorum:))
bak bu yüzden sordum! Benim pantolonların cogu Türkiye'den, bedenleri farklı farklı kezilmiş olmalı, Bakdim bedenlerine vallah, 27,28 hata 29 bile var, insan 3 değişik bedenimi giyer yahu! Zor olduğunu biliyordum, ama sıvı yemek cok önemli, onun yüzünden bende yapmıyor yemiyorum Kuru fazulyyede itras etti başda, ama yedi patlıcan ve kapağı Zadece kizartiyorum kızlar, önüm dışında yemeklik olarak yemiyorbierlik dolma olarak Zadece yeşil/kırmızı/sarı renkde varya, bunu yiyoruz pirasaya alişdirmaya çalışıyorum
ispanal mesella yemez, Zadece pastasını ancak bir, iki dilim yer! Ne kötü alişdirilmiş yaaaa
evet, sagol canım! Cok acıdı kız! Acıdan odanın icinde koşup takla atacakdim nerdeyse
Öyleliki, ağrısı koluma kadar vurdu, şimdilik iyi görünüyor canım, yeni tırnak çıkar artık
yok, yok ben zor çözeceğim bu işi, ama eminim esmerde ve sende güç bacak, göt möt yok
Wouuu köyde bile geçirirsin ha, ne romantiksin senin herif seni aldığına yaşadı! Valla sen böyle düşünüyorsan mekeyim, demeden edemeyeceğim, herkez seninle geçinir!canım bodruma gidicez bizimki yer ayırmış ama neresi oldunu sölemiO:))) beğenmezSin moralimi bozarsın şimdi diye:) ßeğenmicek nevarsa o yanımda olsunda köyde bile balayı yaparım ben :)
Erkekler hafif etki kızlardan hoşlanıyor sanırım, ama ben kendi herifimi çözemedim,hahahahaha aynen öyleee :))) bacaklar ince ama popiş var biraz nişanLım o yüzden çok sewio onu bide nedense kıyafetle daha zayıf durabiliyorum ama normalde bacaklar felan etlidir bu sende de oluomu esmer
Erkekler hafif etki kızlardan hoşlanıyor sanırım, ama ben kendi herifimi çözemedim,
saclarimi kezdirmemi istemiyor, annesin sacları küçükken kızaymış ve uzun saçlı diyer anneleri cok beyenirmiş, bu yüzden beyenmiyor,
zayifken biraz kilo al derdi, az kilo aldık hemen koca götlu fallan tarzında şaka yapıyor
acaba annesi kilolu diyemi şimdide, kilo almamdan korkuyor,anlamıyorumki
demek senin nişanlın senin popona bakiyor ve popona bayılıyor, ha terbiyesizle
Hahaha şaka yavrum şakaaaa
Wouuu köyde bile geçirirsin ha, ne romantiksin senin herif seni aldığına yaşadı! Valla sen böyle düşünüyorsan mekeyim, demeden edemeyeceğim, herkez seninle geçinir!
Bende senin gibiyim biraz, bu yüzden cok iyi niyetime kurban oldum:)ama hala ayniyim
kuzum senin en lezzetli yaptığın yemek nedir, öğretin bana biraz ya eşim sebze yemiyor, ne uyduracagimi şaşırıyorum, tek yediğimiz sıvı yemek kuru fazulye galiba:s
Son mesajlarimdan sonra gelemedim tatlım, gecen uzun süre sonra tırnakları uzatik, oda dolabı çekip itik falan, tırnak etden ayrıldı, nerdeyse kırız geçiriyordum
günaydınnnnnn:)
bebeğim benim kocam kadar yemek seçemez imkansız
patlıcan kabak ıspanak pırasa imkansızzzz asla yemez düşün yani
ee ne pişircem şimdi yediklerimiz kuru fasulye nohut barbunya taze fasulye
yiyip yiyip gazman oluoruz
bebeğim et sote yapıorum,menemen,köfte,tavuk kavuruyorum, fırın poşetinde tavuk pişiriyorum
tavuğu sosluorum kızartıyorum
bizde hep kızartma yioruz dövcem bu herifleri yaaa
ya ben bu Türkiye'nin bedenlerini hala çözemedim! Avrupa bedenlerin arasındaki fark neydi şimdi? Siz 50 kilonun altındasınız, 34,36 giyorsunz, eh ben 50 kilo iken bile 34 aşağısı giyordum..
pantolanlar varya, 26,27,28,29, 30,32 diye gidiyor ya işte bu bedenlerin arasında hangisini giyorsunuz?
bence Türkiye'nin tartısında bir sorun var
gunaydınn gunaydın... günaydınnnnnnnnnnnn...
bende geldım kısçeler...
ya uyku ıstıyorum ya uyku...
akşam evı temızledım...
bgn yarım gun calısıyorum ve galıba ogleden snra mısafırım war...
ama yınede bgn sıze salonumun fotolarını atıcam :)
ınat ettım
sızler naptınız aksamm
canım bodruma gidicez bizimki yer ayırmış ama neresi oldunu sölemiO:))) beğenmezSin moralimi bozarsın şimdi diye:) ßeğenmicek nevarsa o yanımda olsunda köyde bile balayı yaparım ben :)
bebeğim ben kot pantolonda 26 beden giyiorum
kumaş pantolonda 34 giyiorum bedenler farklı galiba zaten bizim beden etiketlerinde avrupa değerleride yazıyo
ama ben bişe anlamıorum
ah dogunalım ah !!!
ben dün akşam ablam kuzenim bide ortak arkadaşımız sinemaya gittik
romantik komediye gittik akşam 8 seansına
aldım eve getirdim onları saat 11 buçuktu düşün ((
arkadaşım düğüne gelmemişti düğün cd sini izledik
baya güldük falan ve saat 4 e kadar oturduk
e benim dün sabah 6 buçukta kalktığımı düşünürsek
tipim böle oldu
onlar çalışıolardı hepsi sabah işine gitti bende evimi topladım
tembellik yapıorum yavrum sen çok yorulmazsın işallah ya bugün tembellik günü
resimlerini beklioruuzzzz
işte aşk bu gerçek aşk hemde
bebeğim allahım bozmasın emi
nişanlın öyle otelde pineklemek yerine gezme üzerine bi program yapmış galiba
en iyisini yapmış meleğim çok güsel geçicene eminim
esmerim bu arada 28 yaşındayım
amincümlemizin inşallaaahhhh çatlakımm:))) yani oteli beğenmezsin dediğine göre herhalde gezeriz diye düşündü bilmiyorum ama bellide olmaz onun sağı solu düşünmesi yeter :)))
yaşını itinayla söyle şekerim ruhun genç senin:))))))))) eminimde göstermiosundur zaten 34 giydiğine göre:))
ayyy şımardım şimdi böle deyince
böle apart tarzı oteller varya öle bişey olabilir mesela
ben öyle bi yerde tatil yapmıştım çok eğlenceli oluyo
her öğün başka bi yerde yiyosun
şımar şımar:)))))
bilmiyorum valla sadece bodrumda oldğunu herşey dahil olduğunu merkeze denize felan yakın oldunu bilmiyorum
hayrlısı düğünüm bi geçsinde o kolay:)
ooo allah bereket versin meleğim daha nolsun
iki aşık çiftide o seçeneklere eklesek tadındn yenmez valla
Selamlarr :))
İşlerimi bitirip hemencik sohbete katılıcam hatunlarr :))
Bugün bayaa yoğunluk var yaaa (