- Konu Sahibi captain price
Nasıl geçti çook merak ettimm ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bize kalsa düğün istemiyoruz. sadece nikah. o da ekim gibi. aileler kesin başka bişey düşünmüştür.
En azından bir gerginlik olmadan atlatılmış gece.Tabiki de anne isteksizken sizin cabalamaniz güzel bir şey.Ama annenizin isteksiz olduğunu erkek arkadaşınıza söylemeyin.Olur ki ailenin kulağına gider.Basta annenize karşı cephe almasinlar.Bakarsiniz anneniz zamanla sever çocuğu.İki tarafa da hep iyi şeyler anlatın.Kotu şeylerden bahsetmeyin.Sonrasinda hepsi karşınıza çıkar.arkadaşlar tek tek alıntılayamadım. dün de onlar gider gitmez erkek arkadaşımla mesajlaşmaya daldığım için girip de yazamadım. kusura bakmayın.
iyi dilekleriniz için ve verdiğiniz akıl için çok teşekkür ederim hepinize. <3 <3
su böreği ve yaprak sarma aldım dışardan. eve gider gitmez de bi patates salatası yaptım. tatlı tuzlu kuru pasta ve kuruyemiş vardı zaten. onlardan birer servis açtım herkese. yenmedi pek ama olsun. :)
bizim iş hiç konuşulmadı. memleket, iş güç normal şeyler konuşuldu. ben ve erkek arkadaşım birer cümle kurmuşuzdur belki. hep sustuk.
onlar tarafından erkek kardeşi anne babası ile 4 kişi. biz de kardeşim annem babam ben 4 kişi. bir de dayım ve yengem vardı.
annem surat asmadı. konuştu ama çok değil. ama isteksizliğini belli edecek bişey yoktu. yengem biraz daha konuşkandı. annesi yengemi daha çok sevmiş sanıyorum. babası da babamı sevdiğini söylemiş. annesi ben beğenmiş bi de :)) bizimkiler onun erkek kardeşini daha cana yakın buldulartokalaşırken filan daha samimiymiş. soğuk seninki dediler ama çocuk utançtan başını kaldırmadı zaten. normal öyle görmeleri. bence ilk tanışma faslı için normal şeyler yaşandı zaten hemen can ciğer olunmaz.
ben hiç konuşamadığım için kanım ısındı veya ısınmadı diyemem. zaten yapı gereği öyle hemen mıç mıç olabilen biri değilim.
öyle işte.
tekrar teşekkür ederim herkese.
arkadaşlar tek tek alıntılayamadım. dün de onlar gider gitmez erkek arkadaşımla mesajlaşmaya daldığım için girip de yazamadım. kusura bakmayın.
iyi dilekleriniz için ve verdiğiniz akıl için çok teşekkür ederim hepinize. <3 <3
su böreği ve yaprak sarma aldım dışardan. eve gider gitmez de bi patates salatası yaptım. tatlı tuzlu kuru pasta ve kuruyemiş vardı zaten. onlardan birer servis açtım herkese. yenmedi pek ama olsun. :)
bizim iş hiç konuşulmadı. memleket, iş güç normal şeyler konuşuldu. ben ve erkek arkadaşım birer cümle kurmuşuzdur belki. hep sustuk.
onlar tarafından erkek kardeşi anne babası ile 4 kişi. biz de kardeşim annem babam ben 4 kişi. bir de dayım ve yengem vardı.
annem surat asmadı. konuştu ama çok değil. ama isteksizliğini belli edecek bişey yoktu. yengem biraz daha konuşkandı. annesi yengemi daha çok sevmiş sanıyorum. babası da babamı sevdiğini söylemiş. annesi ben beğenmiş bi de :)) bizimkiler onun erkek kardeşini daha cana yakın buldulartokalaşırken filan daha samimiymiş. soğuk seninki dediler ama çocuk utançtan başını kaldırmadı zaten. normal öyle görmeleri. bence ilk tanışma faslı için normal şeyler yaşandı zaten hemen can ciğer olunmaz.
ben hiç konuşamadığım için kanım ısındı veya ısınmadı diyemem. zaten yapı gereği öyle hemen mıç mıç olabilen biri değilim.
öyle işte.
Aaaa hayirli olsun hadi :) cok sevindimarkadaşlar tek tek alıntılayamadım. dün de onlar gider gitmez erkek arkadaşımla mesajlaşmaya daldığım için girip de yazamadım. kusura bakmayın.
öyle işte.