- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi captain price
benim eşim Doğu'lu ben Ege'liyim, çooook mutluyum çok şükür. Beni hiç kısıtlamaz arkadaşlarımla tatilime giderim, parasını elime verir, arabamı fuller gezeyim diye. Böyle bir aile eşimi istememiş, kız arkadaşı da böyle olmaz demiş sözden dönmüşler, Allah onlardan razı olsun sayelerinde bana kaldı bu ön yargıları boşvermek lazım özellikle de iki taraf çalışıyorsa ve aileden uzakta okumuşsa.
amaa ben evlenmeden eşimi karşıma aldım, şartlarım bunlar akşam çıkarım, sinemaya giderim, tatile giderim senin yıllık iznini beklemem, aynı şekilde sen de ister içmeye ister tatile gidersin haber verdikten sonra karışmam anlaştık mı dedim. senin için ne önemliyse özgürlük mü maddiyat mı, romantizim mi, çocuk mu önceden konuş, iş bozulur diye haa hıı olsun deme. Geleneksel şeyleri böylece biraz elimine edersiniz.
ben her şeyi konuşmaktan yanayım. öyle bi bakalım, ne çıkarsa bahtıma şeklinde düşünmüyorum.
konuştum her şeyi. yemek yapmayı bilmediğimi, ev işleri için asla kendimi paralamayacağımı, çok misafir ve akraba gezmesi olaylarını sevmediğimi, evimin içinde ikinci bi aile istemediğimi, hemen çocuk düşünmediğimi, çalışmaktan şu an için vazgeçmeyeceğimi vs vs. zaten sevgililik sürecinde benim ne derece rahat bi insan olduğumu gördü. ben ne kısıtlarım ne de kısıtlanmaya gelirim. yani karakter olarak bi sorun ya da fark yok aramızda. sadece ben biraz sinirli biriyim.
annemin sıkıntısı işte mezhep olayı. detaya girmeyeyim kavga çıkmasın. ama dediğim gibi bu da bizim aramızda bi sorun değil zira ne o ne de ben dindar değiliz ve bi taraf olsa bile diğer taraf karışmaz etmez.
ne bileyim. oluyor işte. ama zorla oluyor.