• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep ile başak

Merhaba hanımlar. Bir yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadasm farklı bir şehirde çalıştığı için ayda bir gelip bi kaç gün kalıp gidiyor yani pek zaman geçiremiyoruz. Çok dürüst iyi niyetli biri ama hiç romantik değil. Ben özlediğimde özledim derim sevdiğimi dile getiririm ama o hiç yapmaz böyle şeyler. Şimdi diyeceksinizki bu da dert mi diye. İnsan sevgiliyken böyle şeyleri yaşamıycakta ne zaman yaşayacak. Onu çok seviyorum ama sevgisini belli etmeyişi beni deli ediyor artık. Bir yılda insan sevgilisine hiç mi çiçek almaz dile getirdim bi kaç kez anca o zaman bi gül aldı. Ben maddi sıkıntı yaşamama rağmen hediyeler almaya çalışıyorum Şımartmaya çalışıyorum kendisi bu güne kadar bi çöp bile hediye etmemiştir. Yanlış anlamayn inanın hediyenin maddi kısmında değilim beni düşünüp bir liralık bi toka bile alması mutlu etcektir beni. Ayrıca çok inatçı kendisi tam bir akrep Burcu erkeği. Tüm özelliklerini taşıyor. Bazen diyorumki sevmiyomu acaba beni .Ama sevmeyen insan evlenmek ister mi ailesiyle tanıştırır mı? yardım edin lütfen Eşi veya sevgilisi ilgisiz olan hanımlar neler yapıyorsunuz çıldırmamak için.

12 burcun varligi yeryuzunde 12 insan karakterinin var oldugu anlamina gelmiyor. Bu nedenle burc bazinda degerlendirmeyelim olayi.

Bu tip erkekleri tasimak cok zordur. Ruhtan anlamazlar, romantizmden eser yoktur, biraz ilgi beklerseniz duymazlar.

Degismesini beklemeyin.

Ben söylersem söyler. Kendi akıl edipte dur söylim demez :)
Benim ilk seni seviyorum demem icin bir sene gecmesi gerekti, ilk iki sene adiyla seslendim hicbir ask sozcugu yoktu, ilk el ele tutusmamizda zor oldu. Iste akrep bu :KK70:

Akrep burcu koru korune baglanmaz zaman verir once gozlem yapar. Cunku bir sure sonra kendini kaptiracaktir bu yuzden temkinli olmak ister. Bir sene az bir sure ona zaman ver. Akrep zordur ama seninleyse seni sevdigi sectigi icindir. Onun guven ve sadakat testini gecersen tum hayatini sana adar. Suphecidir cunku bide hislerini belli etmez emin olmadan. Emin olmasida oyle cok kisa surmez.

Ben de akrep burcuyum ve tam bu yazdığınız gibi bir insanım. Eşimle ilk çıkarken 6 ay sadece seni tanımak için konuşacağız, kafa yapımız uymazsa bu iş olmayacak demiştim.(Daha önceden arkadaştık ama sevgili olarak görmek istedim.)
Bir de konu sahibi sevgilin nasıl bilmem ama ben ısrardan hoşlanmam, hediyeyi içinden gelirse alsın, soğutma .

Burçlara inanmam
Merak edip bakmıştım bir kere
Eşim yay burcu tüm özelliklerinide taşıyor gerçekten
Bende yengeç oda tutuyor
İkisinin ilişkisine bakınca asla ama asla bir arada yapamazlar yazıyor
Çokda şahane bir ilişkimiz var:KK60:
(Maşallah deyin lütfen):oops:

Burçlara inanmam
Merak edip bakmıştım bir kere
Eşim yay burcu tüm özelliklerinide taşıyor gerçekten
Bende yengeç oda tutuyor
İkisinin ilişkisine bakınca asla ama asla bir arada yapamazlar yazıyor
Çokda şahane bir ilişkimiz var:KK60:
(Maşallah deyin lütfen):oops:
Maşallah :)))

Sadece akrep burcu olması yeterli veri değil:) yükseleni var, alçalanı var, ay burcu var, güneş burcu var, doğum saati var, çevresel koşullar var, aile var, eğitim var. Burca göre insan değerlendirmek eksik kalır bence; bu konuyu önemsiyorum, burçların kişiler üzerindeki etkisine inanıyorum ama dediğim gibi çok yönlü bir mesele bu. Birbiriyle çok uyumlu, harika anlaşan bir koç erkeğiyle boğa kadını gördüm diyorum sana:KK57: daha ne diyeyim?

Sadece akrep burcu olması yeterli veri değil:) yükseleni var, alçalanı var, ay burcu var, güneş burcu var, doğum saati var, çevresel koşullar var, aile var, eğitim var. Burca göre insan değerlendirmek eksik kalır bence; bu konuyu önemsiyorum, burçların kişiler üzerindeki etkisine inanıyorum ama dediğim gibi çok yönlü bir mesele bu. Birbiriyle çok uyumlu, harika anlaşan bir koç erkeğiyle boğa kadını gördüm diyorum sana:KK57: daha ne diyeyim?
Aslında bizde iyi anlaşırızda ben biraz şımartılmak istedim sanırım :)) evlenince erkekler romantik olmaz filan derler ya bari sevgiliyken olsun dedim :)))

Eşim akrep ben başak,dediğiniz gibi romantik düşünemez ama çok değer verir. Bem artık kendi hediyemi ona sipariş veriyorum ☺️
Pahalı olsa da alır sesini çıkarmaz
8 sene bitti güzel uyumlu bi evliliğimiz var şükür

Eşim akrep ben başak,dediğiniz gibi romantik düşünemez ama çok değer verir. Bem artık kendi hediyemi ona sipariş veriyorum ☺️
Pahalı olsa da alır sesini çıkarmaz
8 sene bitti güzel uyumlu bi evliliğimiz var şükür
Maşallah :) darısı başımıza inşallah :)

Back
X