Akraba Sorunsalı Kafam Çok karışık

ben bazı arkadaşlarının aksine eşinin yorum yapmasını yanlış bulmuyorum, aksine birbirinizi seven bir çiftsiniz, tabi ki bu senin şahsi ilişkin ama neticede olumsuz gelişmelerde eşinle olan yaşantın da etkileniyor, yorum yapma hakkına sahip bence
ayrıca haklı da buluyorum eşini

bu kadar kıskançlık, fesatlık çok fazla
ben olsam düğün gününden bir gün önce hasta olurum, burnum tıkanır, ateşim çıkar, yataktan çıkamayacak hale gelirim ve kesinlikle gitmem
face'den o yazmadan yazmam
evime kesinlikle davet etmek istemem
irtibatımı minimuma indiririm

neymiş balayı otelini bile aynı seçmiş!!!

Annem de diyor sen giyin güzel güzel onlar utansın bu hallerinden diyor, ama onda utanacak bir hal yok ki diyorum ben de

Bencede annen çok haklı ..
Sen giyin süslen mesafeli bir şekilde tebriğini yap kısa süre görün ve başka bir sözüm var dersin bitti ..
Gitmesen hep bir acaba kalacak belkide ..
Her durumda kısasa kısas yapmak iyi değildir ..
Bazen böyle büyüklükler yapmak iyi gelir insana ..

İşte bunlar hep benim aptallıklarım biraz ketum olabilseydim şu hayatta biraz hayır demesini bilseydim bunları yaşamazdım bile belki

Canım belli ki gitmeyi istemiyorsun ve ona karşı iyimser tavrından da şikayetçisin o zaman ne diye kendini kasıyorsun bu kadar? O senin düğününe gelmezken ya da arkandan türlü türlü işler çevirirken senin kırıldığını umursadı mı ki kalkıpta düğüne gitmemek için bile ona söyleyecek bahane arıyorsun.

Bende öyle düşünüyorum eşim benim bir daha üzülmemem için fikrini söylüyor çünkü ben olaylara hep farklı pencereden bakıyorum o daha gerçekçi gözüyle bakıyor,
Ya yemin ederim benim balayı için gittiğim otele gidiyor şok oldum bir de bana bunu söylüyor aa bende çok sevindim çok güzel otel memnun kalacaksınız şimdiden bol dinlenmeler keyfini çıkarın dedim güldüm.

Niye bahane arıyorsun ki onun bahanesi var mıydı ben olsam canım istemiyor düğününe gelmek derdim

Çünkü ailemin eşimin söyledikleri beni tatmin etmiyor hep yanımdalar onlar diye ama dışarıdan bir göz ün fikirleri her zaman benim için daha önemli emin olun

Sen gitmek istiyorsun canim
Kendine bahanede uretemiyorsun gibi
Tercih senin sonucta icin nasil rahat edecekse oyle yapmalisin..

canım bence bunu da yapma
yani ne yapsa ne söylese, ona karşı negatif hislerini anlamasın veya kırılmasın v.b. sebeplerle "çok iyi" davranma.
aaaa öyle mi hayırlısı de geç
yani bence ona tepki verme
fesat insanlar çok büyük olumsuzluklar yaşamadan değişmiyor çünkü...

eşin sen çok safsın demiş haklıda şu okuduklarıma göre, bırak düğüne gitmeyi hiç şekilde görüşme bile omnunla

Sen gitmek istiyorsun canim
Kendine bahanede uretemiyorsun gibi
Tercih senin sonucta icin nasil rahat edecekse oyle yapmalisin..

Yok tatlım ne gitmesi keşke içimde olsa da taksam kocamı koluma da gitsem ne bahane üretsem de gitmesem diye düşünüyorum

Çünkü ailemin eşimin söyledikleri beni tatmin etmiyor hep yanımdalar onlar diye ama dışarıdan bir göz ün fikirleri her zaman benim için daha önemli emin olun

Yazdığım şeyi yanlış anladınız sanırım. Ben fikir almanıza bir şey söylemedimki. O sizi kırıp incitirken hiç umursamadı ama siz hala düğüne gitmedinizde söyleyecek bahane arıyorsunuz, kızın bu yaptıklarından sonra hala neden bahane arama gereksinimi duyuyorsunuz bunu söylüyorum.

Evet içim diyor ki ne bahane uydursam da gitmesem eşimin abisi nişanlanıyor mu desem diye düşünmedim değil gerisini sen düşün
Ya canım, düşün evlendikten sonra bu kuzen çift takılalım, şuraya buraya gidelim dese hep bahane bulmakla mı uğraşıcaksın. İnan hiç düğün havada değilim, eşim de istemiyor de çık.
Yok sen çok yufka yüreklisin, yapamayacaksın; olmadı eşin o hafta sonu size bir şehir dışı kaçamağı hazırlasın; bir otel ya da kültür turu falan yapın. Önceden ayarlanmış, kusura bakma dermesin. O senii çok mu düşünmüş ya.

gidin gidin .gidin ki orada ağzınızın payını alın.kız o kadar pay veriyor ama siz hala almıyorsunuz tebrikler

Çünkü şu hayatta hayır demesini öğrenemedim gitti canım, istiyorum ki sert olayım istiyorum ki net olayım ama üstümde eğreti duruyor yakışmıyor bende kendim olduğum gibi olunca da böyle kalıyorum

Bu durumdan şikayetçiysen değiştirebilirsin. Hatta ben olsam işe kuzenimi, eklediği hesaptan silerek başlarım. Düğüne falanda gitmem hiç bahanede üretmem canım istemedi ve gitmedim bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…