Akraba Sorunsalı Kafam Çok karışık

İşte böyle saf olup da sonradan neden hep kötü şeyler iyilerin başına geliyor diyenlere sinir oluyorum. Sandığınız gibi fesat kötü niyetli insanlar iyi şeyler yaşamıyor. Yazınızdan küçük bir ayrıntıya neden bu kadar takıldığımı sorgulayabilirsiniz ama durumunuzu bu bakış açınız etkiliyor bence.

Kuzeninin suanki samimiyetine inaniyormusun ??

Asla bunu geçen gün eşime de söyledim eve giderken araba da samimiyetine zerre kadar inanmıyorum dedim biliyorum sen belki göremiyorsun ama o kız fesat düğünü var diye sana yazıyor düğünü geçsin bak gör sana yazacak mı diyor? ama şimdi böyle konuşuyorken her ne kadar soğuk mesafeli de olsak nasıl gitmeyeceğim hiç bilmiyorum

Benim de vardır böyle saflıık hikayelerim.
Sen hiçbir zaman onun kadar çirkef olamıyorsun istesen de.
Konuşmasan, çirkeflik yapsan bile üstünde eğreti duruyor, beceremiyosun falan.
Yaptıkları yanına kar kalan da onlar oluyor hep.
Arabeske bağlamayı sevmem ama bu işler böyle biraz.
Face'ten ordan burdan konuşmayı da kes, düğününe de gitme bence. Evlendikten sonra sana şu an attığı mesajları da atmayacak muhtemelen, gene sen sinir olacaksın.

Eşim ile Balayım da gittiğim otele rezervasyon yaptırmış o da aynı o da hatta o da balayına oraya gidecek çok şaşırdım

Ağzına sağlık sephoora sorun da bu zaten şuan sık sık olmasa da yazıyor konuşuyoruz mesafeli olsak ta ben şimdi nasıl gitmeyeyim diyorum eşime sen bilirsin hayatım diyor çıkıyor işin içinden
Giyinir süslenir gidersin düğününe, bir iki saat sonra da kusura bakma şekerim başka bir yere sözümüz vardı, sana mutluluklar diliyorum der kaçarsınız.

Ne olursa olsun eşinin karışmaya hakkı yok ..
Bence sen büyüklük yap ve düğününe git ama mesafeni de koru derim ..
Allah görsün senin iyi niyetini eşini de pek konuşturma derim .

Hayır keşke böyle konuşmaları olsaydı bana daha farklı olabilirdi sadece ekledi fotoğraflarımı beğenmeyle başladı bende inanın iyi niyetimden sevindim bile o ilk zamanlar şimdi hiç gönlüm yok eskisi gibi o yaşanılanlar bana yaşattıkları işimi onun yüzünden ekmek paramı bile bıraktım geldim o kadar dışlanmıştım ki gözüm hiç bir şey görmedim eşim onu görünce bir ortamda kafasını çeviriyor bir ben yapamadım bunu

Eşim ile Balayım da gittiğim otele rezervasyon yaptırmış o da aynı o da hatta o da balayına oraya gidecek çok şaşırdım
Ay canım resmen sidik yarıştırıyor yani ben korktum bu kuzeninden senin çalştgın yere iş basvurusu yapıyor sonra herkezle aranızı bozuyor düğününüze gelmiyor kendinde sizin iyi durumunuzu kıskanmış hatta kin beslemiş dikkat et yuvayıda bozar böyle tipler

Ne olursa olsun eşinin karışmaya hakkı yok ..
Bence sen büyüklük yap ve düğününe git ama mesafeni de koru derim ..
Allah görsün senin iyi niyetini eşini de pek konuşturma derim .

Annem de diyor sen giyin güzel güzel onlar utansın bu hallerinden diyor, ama onda utanacak bir hal yok ki diyorum ben de

O zaman kesinlikle görüşmeyi kes canim
soguk davran.
Cevap verme araniza mesafe koy..
Sana bu kadar zarar veren biri icin değmez..
Kuzeninde olsa haketmiyor..

Gitme ne işin var ya; belliki içinden gelmiyor ama o bekler, darılır, ne bahaneyle gitmeyeceğim diye kendini zorluyorsun.
Zorladığın kişiye değer mi güzel arkadaşım?

Eşimde diyor o kız fesatın teki düğünü var diye konuşuyor düğün bitsin bak gör yazacak mı sana sen yine iyi niyetinle kalacaksın diyor balayında gittiğim otele rezervasyon yapmış düşünün ya aynı otele gidecek eşiyle

Valla bence akrabalık bağını falan kes at çevrende sevdiğin insanları sana karşı kışkırtan birinden hayır gelmez..

Hiç uğraşma yaa, bu ne böyle fesatlık yapmış durmuş hala düğününe gitmeyi düşünüyorsun. Ben olsam sosyal medyadan yolladığı arkadaşlık isteğini bile kabul etmezdim.

Gitme ne işin var ya; belliki içinden gelmiyor ama o bekler, darılır, ne bahaneyle gitmeyeceğim diye kendini zorluyorsun.
Zorladığın kişiye değer mi güzel arkadaşım?

Evet içim diyor ki ne bahane uydursam da gitmesem eşimin abisi nişanlanıyor mu desem diye düşünmedim değil gerisini sen düşün

Hiç uğraşma yaa, bu ne böyle fesatlık yapmış durmuş hala düğününe gitmeyi düşünüyorsun. Ben olsam sosyal medyadan yolladığı arkadaşlık isteğini bile kabul etmezdim.

İşte bunlar hep benim aptallıklarım biraz ketum olabilseydim şu hayatta biraz hayır demesini bilseydim bunları yaşamazdım bile belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…