- 10 Şubat 2024
- 257
- 306
- 34
-
- Konu Sahibi kalemtiras
Anneme söyledim ben gidiyorum diye cumaya kadar idare et dedi. Bayramdan sonra gelmeye kalkarsa söyleyecekmiş. Söyleyeceğine inanıyorum da bakalım.Söylediğinin arkasında dur. Diret. Tatile gideceğiz derseniz anahtarı bırakın der böyleleri yüzsüz oluyor.küsen de küssün ,bekar genç kızın olduğu evde ne işi var hödüğün ! Misafirlik değil yaptığı terbiyesizlik. Kim yetiştiriyor bu öküzleri ha bir de evlenip cogaliyorlar !
Ben senin gibi teyzemde kalmıyorum bu evinde giderleri var deseydin ya tatil işini hiç karıştırma anahtar isteyip karısınıda getirirBirde beni düşünün işte. Bana karşıda parayı ne yapıyorsun modundaBen sürekli evde değilim sabah ayrı akşam ayrı arkadaşlarımla çıkıyorum. Çevrem var haliyle para da gidiyor.
Yok ben kesinlikle hizmetçilik modunda değilim. Sürekli yüzüne karşı da kalk al misafir üç günlük modundayım o da rahatlığından zaten bu evin kurallarını çözdüm herkes istediğini alıp yiyip içiyor modunda ayy bak sinirlendim yineBen bu noktada hanımefendiyi de kusurlu buldum. Maalesef bu mesele yumuşakbaşlılıkla çözülebilecek gibi değil. Buna bir cinnet gerekiyor. Tazmanya canavarı gibi ortamı tarumar edecek bir kriz gerekiyor.
Babam vermez:) annemde o potansiyel vardaBen senin gibi teyzemde kalmıyorum bu evinde giderleri var deseydin ya tatil işini hiç karıştırma anahtar isteyip karısınıda getirir
İnanın o durumda söyle hem araba hem tadilat ciddi borca girdik kiraya vereceğim parayla borç eritirim modundayım ama bu tavır devam ederse göz ameliyatı olacaktım o parayı yakıp ayrı eve giderimOf şu ekonomik krizin allah cezasını versin, yakında eski Doğu bloğu ülkeleri gibi bı evde 3 aile yaşayacak millet, hakkaten babasının evi dururken niye kiraya çiksin bu kız , ama adam da pek gidecek gibi görünmüyor...Tayin dönemi agustosu bulur, eylüle kadar da ev ariyoz diye çoluk çocuk gelip çokerler, nerden baksan 3 ay daha çekilir mi bu hayat...
Yok yok kazık kadar adamı babası getirdi size emanet dedi. Bu arada şu anda da dayımla annem başka meseleden küs ama oğlu hala burdaE tayin olana kadar bizde mi kalacaksin deseydiniz keske bunun uzerine ?
Siz taktik olarak inatla her gun nezaman ev tutacaksin demeye devam edin .bide anneniz bana masum gelmedi muhtemelen annenize arayi kalsam olur mu dedi oda basimla beraber dedi :)
Bu iyi cevapmış kullanırım ben bunu:))Başkasının evine çöreklenip ekmek elden su gölden yaşamadığım için param kalmıyor maalesef deseydiniz keşke .
Ya adama bir gün Kızılay marka soda sipariş ettim (parasını verecektim) arabalı ben taşımayayım diye koliyle söyledim bana foto atmış bu daha ucuz diye sorun yok o markadan al ben vereceğim dedimEve bir peynir zeytin ekmek meyve fakanda almiyor mu gercekten ? Bide ise gitmiyorsa kurumdakilerle konussun evinden calissin madem .
Evet katılıyorum, çok güzel noktaya değinmişsiniz.Ayol annesi misafirliğe giderken bile konu sahibine "sen gelme evde kal kuzenine ayıp olmasın" demiş...Ev yetmiyor yani hizmetçisini de eksik etmiyorlar sadrazamın...Tatile gitseler yine bırakırlar konu sahibini donlarini yikasin diye
Hadi inşallahAnneme söyledim ben gidiyorum diye cumaya kadar idare et dedi. Bayramdan sonra gelmeye kalkarsa söyleyecekmiş. Söyleyeceğine inanıyorum da bakalım.
İnşallah gerek kalmaz da aklımda iyi kalırHadi inşallah
Ben değil annem yıkıyor da ütülüyor da halası sever bu işleri.Evet katılıyorum, çok güzel noktaya değinmişsiniz.
Konu sahibi, kuzeninizin çamaşırlarını da yıkıyor musunuz? Yok artık, o kadar da değil dersiniz umarım.
Gerçekten çok sabırlısınız. Benim için cinnet sebebi olurdu. Böyle tiplere hiç tahammül edemiyorum.
Allah sabırlar versin size. Diyecek bir şey bulamadım.Ben değil annem yıkıyor da ütülüyor da halası sever bu işleri.
Neden acaba? Kız bişey dese bile bunun bişey olmaz halamdır modunda olduğuna eminim.Allah sabırlar versin size. Diyecek bir şey bulamadım.
Kuzeninizi bir kenara bırakıp kuzeninizin eşine daha büyük hayret ettiğimi söylemeden geçmeyeyim.
Neden acaba? Kız bişey dese bile bunun bişey olmaz halamdır modunda olduğuna eminim.
Yani aslında adamın hayatı rahat neyse bayram sonrasında babam anneme sert bir şekilde ya gelmesini engelle ya da ben kovarım bu defa dedi böyle kapandı konuerkekler sadece halasını düşünüyor da benim eşim evde bekar hanımların olduğu bir eve bir gece tek başına misafir olmak zorunda kalsa "acaba kızlara çok rahatsızlık verir mi? çok yük olur mu?" diye düşünürüm.
herkes karısını aramayı önermiş ama muhtemelen karısı şu anda altın çağlarını yaşıyor. kocayı evden sepetledi ve kafası rahat. nereye, ne şartlarda gittiği ya da kimlere ne sıkıntı verdiği umurunda dahi değil.
Hasta olursa yine ben bakacağım başkası bakmayacak getireyim de ucu yine bana zaearBence burası senin evin değil diyen annenizi fazlaca düşünüyorsunuz kendi evinize çıkacak durumunuz varsa çıkın babanıza da annenizin dediğini deyin . Ben olsam annemin hayatını burnundan getirirdim . Kendisi hizmetçi olmak istiyorsa olsun