Akraba Misafir

Anneme söyledim ben gidiyorum diye cumaya kadar idare et dedi. Bayramdan sonra gelmeye kalkarsa söyleyecekmiş. Söyleyeceğine inanıyorum da bakalım.

Birde beni düşünün işte. Bana karşıda parayı ne yapıyorsun modunda Ben sürekli evde değilim sabah ayrı akşam ayrı arkadaşlarımla çıkıyorum. Çevrem var haliyle para da gidiyor.
Ben senin gibi teyzemde kalmıyorum bu evinde giderleri var deseydin ya tatil işini hiç karıştırma anahtar isteyip karısınıda getirir

Ben bu noktada hanımefendiyi de kusurlu buldum. Maalesef bu mesele yumuşakbaşlılıkla çözülebilecek gibi değil. Buna bir cinnet gerekiyor. Tazmanya canavarı gibi ortamı tarumar edecek bir kriz gerekiyor.
Yok ben kesinlikle hizmetçilik modunda değilim. Sürekli yüzüne karşı da kalk al misafir üç günlük modundayım o da rahatlığından zaten bu evin kurallarını çözdüm herkes istediğini alıp yiyip içiyor modunda ayy bak sinirlendim yine

İnanın o durumda söyle hem araba hem tadilat ciddi borca girdik kiraya vereceğim parayla borç eritirim modundayım ama bu tavır devam ederse göz ameliyatı olacaktım o parayı yakıp ayrı eve giderim

Yok yok kazık kadar adamı babası getirdi size emanet dedi. Bu arada şu anda da dayımla annem başka meseleden küs ama oğlu hala burda

Eve bir peynir zeytin ekmek meyve fakanda almiyor mu gercekten ? Bide ise gitmiyorsa kurumdakilerle konussun evinden calissin madem .
Ya adama bir gün Kızılay marka soda sipariş ettim (parasını verecektim) arabalı ben taşımayayım diye koliyle söyledim bana foto atmış bu daha ucuz diye sorun yok o markadan al ben vereceğim dedim

Evet katılıyorum, çok güzel noktaya değinmişsiniz.

Konu sahibi, kuzeninizin çamaşırlarını da yıkıyor musunuz? Yok artık, o kadar da değil dersiniz umarım.

Gerçekten çok sabırlısınız. Benim için cinnet sebebi olurdu. Böyle tiplere hiç tahammül edemiyorum.

Ben değil annem yıkıyor da ütülüyor da halası sever bu işleri.

Neden acaba? Kız bişey dese bile bunun bişey olmaz halamdır modunda olduğuna eminim.

erkekler sadece halasını düşünüyor da benim eşim evde bekar hanımların olduğu bir eve bir gece tek başına misafir olmak zorunda kalsa "acaba kızlara çok rahatsızlık verir mi? çok yük olur mu?" diye düşünürüm.
herkes karısını aramayı önermiş ama muhtemelen karısı şu anda altın çağlarını yaşıyor. kocayı evden sepetledi ve kafası rahat. nereye, ne şartlarda gittiği ya da kimlere ne sıkıntı verdiği umurunda dahi değil.

Yani aslında adamın hayatı rahat neyse bayram sonrasında babam anneme sert bir şekilde ya gelmesini engelle ya da ben kovarım bu defa dedi böyle kapandı konu

Hasta olursa yine ben bakacağım başkası bakmayacak getireyim de ucu yine bana zaear

Bu yaşta neden ailenizle yaşıyorsunuz ki? Geliriniz varmış, tutun ayrı ev en azından kafanız rahat olur. Ailenizde isterse 1 yıl ağırlasın.
Ama kuzeniniz tam bir öküz. 1.5 ay misafirlik olmaz ki ne zaman gideceği belli bile değil.
Kendiniz söyleyemiyorsaniz büyüklerden birine söyletin anane dede teyze vs gibi. Kuzeninizi arayıp, ayıp artık kendine ev tut desin. Belki dank eder, ha yine mi etmiyor mecburen çekip kenara söyleyeceksiniz.

Yetişkin bir kadınsınız maddi gücünüz yetiyorsa 1+1 de olsa ayrı eve çıkıp kendi düzeninizi kurun. Annenizle aranızı açmayın ama tepkisiz de kalmayın.
Benim hiç sabrım yoktur öyle şeylere, siz yine iyi dayanıyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…