Akraba Misafir

Anne tarafından baba tarafından olsa annem kıyameti koparırdı şimdiye

Babana söyle o halletsin konuyu. Annen asla halletmez. Annen belliki akraba tapar birisi, benim annem akraba tapat olduğu için babam annemin akrabalarıyla hep sınırlı mesafeli, yoksa bizim evde annemin akrabası dolardı böyle.

Yok öyle değil gıda olayı tek bende değil ben destek çıkıyorum ama gelir var yani

Babam asla öyle bir cümle kullanmaz annem hep kullanır sağolsun çekip gitmeye kalksam da ağlar zırlar.
Yani daha neler duyacağım burda.. söyleyin de yaşlanınca da zırıl zırıl ağlamasinlar bana bakmıyor evine almiyor diye. Elin beleşçi herifi için kızını kovuyor resmen evden.

Neden kendinizi, paranizi, evinizi bu parazite kullandiriyorsunuz ki?
Evin alisverisi vs icin yardim ediyor mu?
Bir ekmek alıp geliyor mu?

Hos bunlari yapsa bile ki sanmiyorum yapsin, olay çıkarıp yüzüne her seyi soyleyip def edin evden, anneniz ne diyorsa desin!

Ya öğretmen evi 400 lira diye orda bile kalmıyor. Çıldırmalık. Kovma söz konusu olamaz annem hizmetçiliğe alışmış. Ben gideceğim ama ailemle aram açılsın istemiyorum da.
Ailenize kızmayın eski kafa insanlar böyle oluyor. Yalnız bırakmayın onları. Misafiri göndermeye çalışın. Mesela kuzeninize annenler yokken sorabilirsiniz, ev bakıyor musun, eşin ve çocuğunu ev tutunca mı getireceksin vs vs
Ufaktan başlayın anlamazsa soruları güçlendirirsiniz

Bir de kendi yetmez gibi eve başka misafir çağırdığında, senin de misafirliğin uzadı ne zaman gidiyorsun diyecektiniz.
Çünkü adam hiç çekinmiyor belli ki, tam yeri gelmiş. Bizim daha fazla misafir alacak durumumuz yok kusura bakma, ne zaman gidiyorsun demeliydiniz.

para musluğunu kısın. madem ki sizin eviniz değil; tıpkı kuzeniniz gibi siz de misafirsiniz o evde. misafirleri evin masraflarından muaf tuttuklarına göre sizin de masraflara katkıda bulunmanıza gerek yok.
ve lütfen 33 yaşında, kendi ayakları üstünde duran bir kadın oalrak kendi evinizi bulun.

O kısım geçti. Çocukları alıp getirecekmiş öğretmen evinde kalacaklarmış falan saçmalık. Bütün bu tuşlara bastım temmuz ağustosta tayın varmış o dönemi bekliyormuş.

Annen baban nekadar rahat.
Evde bekar kız varken yatılı erkek misafir nedir yahu. Ben olsam açıkça rahatsızlığımı belirtirim küserse küssünler.
Ve işiniz gücünüz var yaşınızda var.
Evinizi bulun ayrılın.

İnanın bunu yapmama nedenim onlar. Sağlık sorunu vs oluyor abim ablam kendi ailelerinde. Evin içinde ben biliyorum ama gerekirse son durum o olacak

İnanın bunu yapmama nedenim onlar. Sağlık sorunu vs oluyor abim ablam kendi ailelerinde. Evin içinde ben biliyorum ama gerekirse son durum o olacak

sizin suçunuz nedir tam olarak? kusura bakmayın böyle sorduğum için ama ablanız ve abiniz de varken sadece sizin üzerinize bu denli büyük bir sorumluluk yüklenmiş ve dolayısıyla hayatınızı da kuramıyor olmanızın bir sebebi olmalı?

Anneniz pasif ne demek ev senin evin değil aslında doğruda 35 yaşında evli iki çocuklu afedersiniz kazık kuzenin evimi orası .Onun evi galiba anne tapuyuda devret istersen lafını haketmiş.Dupeduz açık açık söylenir bizde olsa böyle olmaz biz söyleriz yani misafir dediğin balık gibidir Üç güne kokar.Hadi aşırı samimi olsun hadi dost olsun o bile bir yere kadar.Niye bir yere gidip evimize dönünce evim evim güzel evim deriz.Evimiz kalemiz olmaz böyle .İnsan insana yük olmaya başladımi misafir berekettir sözü geçersiz bunda bile ev sahibi hakkı var girmeyeceksin yanlış

O kısım geçti. Çocukları alıp getirecekmiş öğretmen evinde kalacaklarmış falan saçmalık. Bütün bu tuşlara bastım temmuz ağustosta tayın varmış o dönemi bekliyormuş.
O zaman açık açık söyleyin başka türlü kurtulamayacaksınız bu beleşçi tatlı su kurnazından.

Sen anne babanin yaninda yada annen yokken sadece babanin yaninda sey de " ne zamna ev tutacaksin tayin donemi kiralara zam gelir bizde tatile cikicaz de " artik anlar ama anne in yaninda deme baban sen o varken de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…