Akraba Misafir

Bunu yaptım eşinin tayini belirsiz diye onu bekliyormuş.
E tayin olana kadar bizde mi kalacaksin deseydiniz keske bunun uzerine ?
Siz taktik olarak inatla her gun nezaman ev tutacaksin demeye devam edin .bide anneniz bana masum gelmedi muhtemelen annenize arayi kalsam olur mu dedi oda basimla beraber dedi :)

Oh ne ala memleket! Bulmuş her şeyin bedavasini parazit. Valla ben, değil 1,5 ay 1 hafta dahi tahammül edemem. Ev benim kişisel alanimdir. Evimde rahat giyinip, oturup kalkamayacak mıyım? Kuzen diye evime çöreklenmesine göz yumamam. Kovardim net; küserse canıma minnet. Keşke küsüp gitse.

İnanır mısınız karısıyla hiç muhabbetim yok😂😂😂
E daha iyi , sizi daha cok ciddiye alir .ne zaman atanacaksin biz tatile gidecegiz veya benim misafim gelecek olmuyor boyle esinde hic bir seye elini surmuyor falan diye dan dan yapistirin gitsin .annem yasli yetisemiyoruz diyin. Sen bir x le konus istersen boyle olmaz diyin

Birde beni düşünün işte. Bana karşıda parayı ne yapıyorsun modunda😂😂😂 Ben sürekli evde değilim sabah ayrı akşam ayrı arkadaşlarımla çıkıyorum. Çevrem var haliyle para da gidiyor.
Başkasının evine çöreklenip ekmek elden su gölden yaşamadığım için param kalmıyor maalesef deseydiniz keşke .

Annenizi ezmeden o adamı yollayamazsiniz, anneniz de ev senin mi diyerek size tarafıni göstermiş. Bence bir an önce ayrılıp kendi düzeninizi kurmaya çalışın...Bı yaştan sonra aileyle olmaz, olursa da bu kadar olur.
Bence dnagalagin biri icin ayri eve cikip bu devirde kira odemek sacma .adami evden postalasin .ama gercekten ayri eve cikmak istiyorsa overlok makinası pardon firsat ayagina gelmis :)

Benim annemin babamın ayıp olur diye soyleyemedigi şeyleri ben söyledim. Enişte onun eniştesi benim değil. Yüz yıl yüzünü görmesem umrumda olmaz. Ama açık açık annemi dolandırmaya kalktı. Anneme sorsam birşey deme derdi. Ben sormadım ama. Açık açık söyledim. İmadan anlamazlar cunku.
Sizde açık açık diyin. Evli barkli maaşı olan adamın sizin evde ne işi var. Arsız. Kar edip maaşı kenara atıyor. Açıkça söyleyin basının çaresine baksın.

Bence dnagalagin biri icin ayri eve cikip bu devirde kira odemek sacma .adami evden postalasin .ama gercekten ayri eve cikmak istiyorsa overlok makinası pardon firsat ayagina gelmis :)
Of şu ekonomik krizin allah cezasını versin, yakında eski Doğu bloğu ülkeleri gibi bı evde 3 aile yaşayacak millet, hakkaten babasının evi dururken niye kiraya çiksin bu kız , ama adam da pek gidecek gibi görünmüyor...Tayin dönemi agustosu bulur, eylüle kadar da ev ariyoz diye çoluk çocuk gelip çokerler, nerden baksan 3 ay daha çekilir mi bu hayat...

Of şu ekonomik krizin Allah cezasını versin, yakında eski Doğu bloğu ülkeleri gibi bı evde 3 aile yaşayacak millet hakkaten babasının evi dururken niye kiraya çiksin bu kız ama adam da pek gidecek gibi görünmüyor...Tayin dönemi agustosu bulur, eylüle kadar da ev ariyoz diye çoluk çocuk gelip çokerler, nerden baksan 3 ay daha çekilir mi bu hayat...
Konu sahibi ailecek geldiklerinde scik scik musait degiliz diyecek .eceeki dallamayada biz tatile gidicez sende artik bir yer bakmaya basla diyecek .bu tarz konular kotu olmadan asla cozulmez malesef .

Tatile gideceğinizi söylerseniz bu pişkinlikle "siz gidin. Bana bakmayın. Anahtar bırakın ki ben başımın çaresine bakarım" deme ihtimali çok yüksek. Kaldı ki kendi evinizden birini göndermek için neden yalan uydurmak zorunda olasınız?
Bu gibi arsızlar; imalı konuşmalardan, yumuşak söylemlerden ya da nezaketten anlamaz. Arsızda edepsizlikle yaklaşınca pısıp kaçıyorlar. Hazırlıklı olun buna.

Tatile gideceğinizi söylerseniz bu pişkinlikle "siz gidin. Bana bakmayın. Anahtar bırakın ki ben başımın çaresine bakarım" deme ihtimali çok yüksek. Kaldı ki kendi evinizden birini göndermek için neden yalan uydurmak zorunda olasınız?
Bu gibi arsızlar; imalı konuşmalardan, yumuşak söylemlerden ya da nezaketten anlamaz. Arsızda edepsizlikle yaklaşınca pısıp kaçıyorlar. Hazırlıklı olun buna.
Ayol annesi misafirliğe giderken bile konu sahibine "sen gelme evde kal kuzenine ayıp olmasın" demiş...Ev yetmiyor yani hizmetçisini de eksik etmiyorlar sadrazamın...Tatile gitseler yine bırakırlar konu sahibini donlarini yikasin diye

Ayol annesi misafirliğe giderken bile konu sahibine "sen gelme evde kal kuzenine ayıp olmasın" demiş...Ev yetmiyor yani hizmetçisini de eksik etmiyorlar sadrazamın...Tatile gitseler yine bırakırlar konu sahibini donlarini yikasin diye

Ben bu noktada hanımefendiyi de kusurlu buldum. Maalesef bu mesele yumuşakbaşlılıkla çözülebilecek gibi değil. Buna bir cinnet gerekiyor. Tazmanya canavarı gibi ortamı tarumar edecek bir kriz gerekiyor.

Şimdi arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var ailemle her an ciddi kavgayla bitebilir yardımlarınızı bekliyorum.
Bulunduğumuz evde annem babam ben yaşıyoruz. Afedersiniz ben eşşek gibi çalıştım şimdiye kadar şu aralar tatil modundayım kuzenimin (erkek) yan ile tayini çıktı ama işi rahat bir iş (memur iş oldukça gidiyor) ve bu vesileyle birazda cimri olduğundan 1,5 aydır bizde. Kendi 35 yaşında evli iki çocuk babası. Biz hafta sonu arada gelir diye düşünürken şimdi hafta içi iki gün işe gidiyor sürekli bizde para gidecek diye dışarı da çıkmıyor. Ben aşırı sinirliyim annem babamda rahatsız ama ses çıkarmıyor karşı tarafta afedersiniz öküz pek anlamıyor. Ben konuşacağım dedim annem küserler modunda en son bana burası senin evin değil dedi bende tamam bir hafta daha dayanırım sonra ben giderim dedim uğraşamam sizin misafirinizle. Şimdi işte yok tatile gideceğiz diyelim yok şunu diyelim modundalar bu arada karşı taraf karısını çocuğunu alıp bile gelebilir ama ben artık dayanamıyorum. Yaz geldi herkes kapı pencere açık uyuyor. Biz hala şort vs bile rahat giyemiyoruz. Çok doluyum bir akıl verin.
Bu kadar da olmaz ama isterseniz siz çıkın evden de adam rahatça ailesiyle yaşasın..İyi niyetiniz istismar edilmiş..Bence kopsun bitsin böyle akrabalık..Ayrıca bu devirde yatılı misafirlik mi kaldı ya hu ? Adama de ki ; ne zaman kendi hayatınıza döneceksiniz ne zaman gidiosunuz artık ....Sert yap ..Belli ki annen ve baban kendi hayatını dahi savunamayacak ve koruyamayacak kadar acizler ve istismar ediliyor..Sen kopar ilişkilerini bu ve buna benzer herkesle...

Şimdi arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var ailemle her an ciddi kavgayla bitebilir yardımlarınızı bekliyorum.
Bulunduğumuz evde annem babam ben yaşıyoruz. Afedersiniz ben eşşek gibi çalıştım şimdiye kadar şu aralar tatil modundayım kuzenimin (erkek) yan ile tayini çıktı ama işi rahat bir iş (memur iş oldukça gidiyor) ve bu vesileyle birazda cimri olduğundan 1,5 aydır bizde. Kendi 35 yaşında evli iki çocuk babası. Biz hafta sonu arada gelir diye düşünürken şimdi hafta içi iki gün işe gidiyor sürekli bizde para gidecek diye dışarı da çıkmıyor. Ben aşırı sinirliyim annem babamda rahatsız ama ses çıkarmıyor karşı tarafta afedersiniz öküz pek anlamıyor. Ben konuşacağım dedim annem küserler modunda en son bana burası senin evin değil dedi bende tamam bir hafta daha dayanırım sonra ben giderim dedim uğraşamam sizin misafirinizle. Şimdi işte yok tatile gideceğiz diyelim yok şunu diyelim modundalar bu arada karşı taraf karısını çocuğunu alıp bile gelebilir ama ben artık dayanamıyorum. Yaz geldi herkes kapı pencere açık uyuyor. Biz hala şort vs bile rahat giyemiyoruz. Çok doluyum bir akıl verin.
Söylediğinin arkasında dur. Diret. Tatile gideceğiz derseniz anahtarı bırakın der böyleleri yüzsüz oluyor.küsen de küssün ,bekar genç kızın olduğu evde ne işi var hödüğün ! Misafirlik değil yaptığı terbiyesizlik. Kim yetiştiriyor bu öküzleri ha bir de evlenip cogaliyorlar !

X