Akraba Misafir

Yüzsüz ve pinti olduğundan koyulan tavra da tepki vermez ki haklısınız. Şimdi bu kadın beni istemiyor diyip yemek yemese dışarda 200 tl, öğretmen evine gitse 400 tl allah muhafaza Yer lafı oturur, parası da cebinde kalır. Babanız kovarsa nolur burayı da güncelleyin

Olur olur mutlaka sonuçtan haberdar edeceğim burayı su an için gitti ama bayram sonrasına kadar kesin yok

eşive çoçuğu nerde

Ben anlamadım 1.5 ay olmuş misafirligi ayıbı ki kalmış artık.
Gidin nereye gidecekseniz.
Madem kalacak evin bireyi gibi davransın her işi yapsın alışveriş yapsın.
Açık açık talep edin yani.
Anneniz de çok ikiyüzlü kendi tarafindan olunca kuzen misafir eş tarafından olunca sıkıntı.

defolsun gitsin ne ayip yahu evin genc kizida var bu ne kadar genislik anne baban bi dur demeli derhal misafirde misafirligini bilsin 3 günden fazlasina tahammül edemem ben sahsen kazik kadar adam kene gibi yapismis size

Yok yok, öküz olduğu için anlamıyor değil. Bal gibi de farkında ama işte yiyici akrabalar böyle, anlamazlığa yatıyor.
Annenin ve babanın ne dediğini takma, bence sen konuş kuzeninle. Tepkisiz kalınca, daha da şeberiyorlar. Ne küsecekler Allaha aşkına ya. Owldppspd
Bugün küserler, yarın bir işleri düşer yeniden barışırlar.

Annemin o tavrından sonra ayrı eve çıkmayı bile düşünüyorum inanın ama çıkarsam bir daha bu eve girmem.
Çıkın babanızın karşısına konuşun. Ben yetişkin bir kadın olarak bu kadar süre başka yetişkin bir erkekle kendimi kalmak istemiyorum rahatsız oluyorum. Üstelik bu kişi mecburiyetten değil cimrilikten kalıyor. Bunu anneme söylediğimde annem burasının benim evim olmadığını karışamayacağımı söyledi madem ki benim evim değil ben ayrı eve çıkıyorum diye haber verin Aileniz size o lafı ettikten sonra o evde kalmak hata zaten

Bu konuşma babamın yanında geçti ve ben bu konuşmayı yaptım babam ben halledeceğim dedi anneme de bir daha gelmesin gelirse ben kovarım konuşması yaptı.

Evet şu an her tartışmada bunu söylüyorum artık annemin yapısı hep böyleydi.
Annenizin tavri surekli size karsi boyleyse ayri eve cikabiliyorsaniz kalmayin daha fazla aile evinde. Cok sinir bozucu yegenine gosterdigi anlayisi oz kizina gostermiyor anneniz bir kazik yerse belki akli basina gelir annenizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…