-
- Konu Sahibi kalemtiras
Yüzsüz ve pinti olduğundan koyulan tavra da tepki vermez ki haklısınız. Şimdi bu kadın beni istemiyor diyip yemek yemese dışarda 200 tl, öğretmen evine gitse 400 tl allah muhafazaİnanın yaptım yapmadım değil. Artık saldım ben odamdan çıkmıyordum ama şu an gitti zaten cuma gelip arabasını bırakıp memleketine gidecek sonra eşini alıp gelecek açıkçası sonrası beni ilgilendirmiyor.
Teyzenizin yada dayınizın oğlu mu?Ya öğretmen evi 400 lira diye orda bile kalmıyor. Çıldırmalık. Kovma söz konusu olamaz annem hizmetçiliğe alışmış. Ben gideceğim ama ailemle aram açılsın istemiyorum da.
Olur olur mutlaka sonuçtan haberdar edeceğim burayı su an için gitti ama bayram sonrasına kadar kesin yokYüzsüz ve pinti olduğundan koyulan tavra da tepki vermez ki haklısınız. Şimdi bu kadın beni istemiyor diyip yemek yemese dışarda 200 tl, öğretmen evine gitse 400 tl allah muhafazaYer lafı oturur, parası da cebinde kalır. Babanız kovarsa nolur burayı da güncelleyin
Dayı evetTeyzenizin yada dayınizın oğlu mu?
eşive çoçuğu nerdeŞimdi arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var ailemle her an ciddi kavgayla bitebilir yardımlarınızı bekliyorum.
Bulunduğumuz evde annem babam ben yaşıyoruz. Afedersiniz ben eşşek gibi çalıştım şimdiye kadar şu aralar tatil modundayım kuzenimin (erkek) yan ile tayini çıktı ama işi rahat bir iş (memur iş oldukça gidiyor) ve bu vesileyle birazda cimri olduğundan 1,5 aydır bizde. Kendi 35 yaşında evli iki çocuk babası. Biz hafta sonu arada gelir diye düşünürken şimdi hafta içi iki gün işe gidiyor sürekli bizde para gidecek diye dışarı da çıkmıyor. Ben aşırı sinirliyim annem babamda rahatsız ama ses çıkarmıyor karşı tarafta afedersiniz öküz pek anlamıyor. Ben konuşacağım dedim annem küserler modunda en son bana burası senin evin değil dedi bende tamam bir hafta daha dayanırım sonra ben giderim dedim uğraşamam sizin misafirinizle. Şimdi işte yok tatile gideceğiz diyelim yok şunu diyelim modundalar bu arada karşı taraf karısını çocuğunu alıp bile gelebilir ama ben artık dayanamıyorum. Yaz geldi herkes kapı pencere açık uyuyor. Biz hala şort vs bile rahat giyemiyoruz. Çok doluyum bir akıl verin.
Ben anlamadım 1.5 ay olmuş misafirligi ayıbı ki kalmış artık.Gerçekten o kadar doluyum ki bugün misafirliğe davetliydik annem sen gelme kuzenin var ayıp olur dedi sesimi çıkarmadım. Ama biriktiriyorum bunları. Hayır bu zamana kadar gidip bir gün evlerinde kalmışlığım yok ne onun ne babasının. Kendileri yerleşti.
defolsun gitsin ne ayip yahu evin genc kizida var bu ne kadar genislik anne baban bi dur demeli derhal misafirde misafirligini bilsin 3 günden fazlasina tahammül edemem ben sahsen kazik kadar adam kene gibi yapismis sizeŞimdi arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var ailemle her an ciddi kavgayla bitebilir yardımlarınızı bekliyorum.
Bulunduğumuz evde annem babam ben yaşıyoruz. Afedersiniz ben eşşek gibi çalıştım şimdiye kadar şu aralar tatil modundayım kuzenimin (erkek) yan ile tayini çıktı ama işi rahat bir iş (memur iş oldukça gidiyor) ve bu vesileyle birazda cimri olduğundan 1,5 aydır bizde. Kendi 35 yaşında evli iki çocuk babası. Biz hafta sonu arada gelir diye düşünürken şimdi hafta içi iki gün işe gidiyor sürekli bizde para gidecek diye dışarı da çıkmıyor. Ben aşırı sinirliyim annem babamda rahatsız ama ses çıkarmıyor karşı tarafta afedersiniz öküz pek anlamıyor. Ben konuşacağım dedim annem küserler modunda en son bana burası senin evin değil dedi bende tamam bir hafta daha dayanırım sonra ben giderim dedim uğraşamam sizin misafirinizle. Şimdi işte yok tatile gideceğiz diyelim yok şunu diyelim modundalar bu arada karşı taraf karısını çocuğunu alıp bile gelebilir ama ben artık dayanamıyorum. Yaz geldi herkes kapı pencere açık uyuyor. Biz hala şort vs bile rahat giyemiyoruz. Çok doluyum bir akıl verin.
Kazık ve kene konusunda o kadar haklısın kidefolsun gitsin ne ayip yahu evin genc kizida var bu ne kadar genislik anne baban bi dur demeli derhal misafirde misafirligini bilsin 3 günden fazlasina tahammül edemem ben sahsen kazik kadar adam kene gibi yapismis size
Çıkın babanızın karşısına konuşun. Ben yetişkin bir kadın olarak bu kadar süre başka yetişkin bir erkekle kendimi kalmak istemiyorum rahatsız oluyorum. Üstelik bu kişi mecburiyetten değil cimrilikten kalıyor. Bunu anneme söylediğimde annem burasının benim evim olmadığını karışamayacağımı söyledi madem ki benim evim değil ben ayrı eve çıkıyorum diye haber verin Aileniz size o lafı ettikten sonra o evde kalmak hata zatenAnnemin o tavrından sonra ayrı eve çıkmayı bile düşünüyorum inanın ama çıkarsam bir daha bu eve girmem.
Bu konuşma babamın yanında geçti ve ben bu konuşmayı yaptım babam ben halledeceğim dedi anneme de bir daha gelmesin gelirse ben kovarım konuşması yaptı.Çıkın babanızın karşısına konuşun. Ben yetişkin bir kadın olarak bu kadar süre başka yetişkin bir erkekle kendimi kalmak istemiyorum rahatsız oluyorum. Üstelik bu kişi mecburiyetten değil cimrilikten kalıyor. Bunu anneme söylediğimde annem burasının benim evim olmadığını karışamayacağımı söyledi madem ki benim evim değil ben ayrı eve çıkıyorum diye haber verin Aileniz size o lafı ettikten sonra o evde kalmak hata zaten
Evet şu an her tartışmada bunu söylüyorum artık annemin yapısı hep böyleydi.Aileniz size mi burası senin evin değil diyor?
Eş durumu kesin olur olmama ihtimali yok.Ben şeyi anlamadım. Eşinin tayini belirsiz olduğu için ev tutuyorlar ya. Eğer eşinin tayini olmazsa sizinle yaşamaya devam mı edecek
E kesin olacaksa tutsun evi , ne bekliyor dana? Bana sinir bastı okudukça, inşallah bı daha dönmezEş durumu kesin olur olmama ihtimali yok.
Annenizin tavri surekli size karsi boyleyse ayri eve cikabiliyorsaniz kalmayin daha fazla aile evinde. Cok sinir bozucu yegenine gosterdigi anlayisi oz kizina gostermiyor anneniz bir kazik yerse belki akli basina gelir annenizin.Evet şu an her tartışmada bunu söylüyorum artık annemin yapısı hep böyleydi.