Akraba Misafir

Ben evi bu nedenden dolayı terketmenizden yana değilim. Sonuçta anne babanızla asamayacaginiz bir sorununuz yok. Hiç değmeyecek bir kişiden dolayı anne babanıza mesafe koymak sonrasında sizi uzebiliir
Sorun değmeyecek kişiden fazlası anne normal değil. Elin herifi için kendi çocuğunu gözden çıkarmak normal bir şey değil.

Hasta olursa yine ben bakacağım başkası bakmayacak getireyim de ucu yine bana zaear
Benim de bir kızım var insan çocuğunu bana baksın diye doğurmamali . Siz belli ki annenizin bakış açısıyla büyüdüğünuz için karşı gelemiyorsunuz. Gelseniz bile anneniz kendince haddini bildiriyor. Evde dengeler şaşmış . Sizin her verdiginiz tepkide hasta mı olur anneniz böyle ciddi bir manipulator . Bu zincirleri kirmadiginiz sürece birey olamazsiniz

Anne tarafi akrabasi anladigim kadariyla, babanizla is birligi yapin siz ve babaniz ortaklasa para musluğunu kesin, annenizin tek basina bu adami doyurmak zoruna gider bir yerden sonra, anneniz ev hanimiysa bir sure sonra elindeki biter harcayamaz, tartisma cikarir, o tartismanin gazıyla olayı misafire dondurursunuz, bak senin yuzunden evimizde huzur kalmadı git diye.

Anne tarafi akrabasi anladigim kadariyla, babanizla is birligi yapin siz ve babaniz ortaklasa para musluğunu kesin, annenizin tek basina bu adami doyurmak zoruna gider bir yerden sonra, anneniz ev hanimiysa bir sure sonra elindeki biter harcayamaz, tartisma cikarir, o tartismanin gazıyla olayı misafire dondurursunuz, bak senin yuzunden evimizde huzur kalmadı git diye.
Annemin bir geliri yok zaten ben veriyorum babam yemeğimizden kısmaz maalesef şimdilik gitti çalıştığı ilde bayram sonrası içinde ailesiyle gelecek zaten babam ya engelle ya da gelirse ben kovarım dedi

Benim de bir kızım var insan çocuğunu bana baksın diye doğurmamali . Siz belli ki annenizin bakış açısıyla büyüdüğünuz için karşı gelemiyorsunuz. Gelseniz bile anneniz kendince haddini bildiriyor. Evde dengeler şaşmış . Sizin her verdiginiz tepkide hasta mı olur anneniz böyle ciddi bir manipulator . Bu zincirleri kirmadiginiz sürece birey olamazsiniz
Yok ama şöyle bir ay önce abşamlar yurt dışına taşındı zaten üzgün ben bu süreçte her dediğini yapmay çalışıyorum biraz keyfi yerinde olsun diye bu olay beni çileden çıkardı gerekirse giderim sorun yok.

valla burada gayet mantıklı konuşup herkese cevap verdiniz, bi kuzenimi halledemeyeceksiniz, güveniyorum ben size alın karşınıza bi konuşun bi misafirlik uzadı minvalinde.

Bu tarz anlayışsız hödükler küser diye laf edemeyenleri anlamıyorum. Zaten bu tipler küssün ve hayatımızdan defolsun. Yerinde olsam bi yere kımıldamam. Suratına düzgün bir üslupla rahatsızlığımı söyler evden yollarım. Bunda ayıp günah yok ki. Asıl ayıp milletin evine çöreklenen asalakların yaptığı

Annenle babana, utanmıyor musunuz evde genç bekar kız varken bu herifi eve almaya, sizin yüzünüzden insanlara rezil olacağız, ne kadar rahat geniş insanlarsınız gibi şeyler diyerek tetikleyebilirsin. Rahmetli dedem memleketten akrabalar gelmeye kalktığında, "evimde kızlarım var, ben eve erkek misafir alamam" der konuyu kapatırdı.
Bayıldım taktige babamin taktiği buydu hep

Bu tarz anlayışsız hödükler küser diye laf edemeyenleri anlamıyorum. Zaten bu tipler küssün ve hayatımızdan defolsun. Yerinde olsam bi yere kımıldamam. Suratına düzgün bir üslupla rahatsızlığımı söyler evden yollarım. Bunda ayıp günah yok ki. Asıl ayıp milletin evine çöreklenen asalakların yaptığı
İstiyorum ki sorun ortadan kalktığında kavga etmeyelim. Neyse babam anneme söyledi ya gelmesini engelle ya da gelirse kovarım diye.

Anneniz yokken usulca ona küçük laflar sokun :KK200: Burada ben okurken şiştim ya Allah size sabır versin. En nefret ettiğim insan tipi: parazit+yüzsüz.
İnanın yaptım yapmadım değil. Artık saldım ben odamdan çıkmıyordum ama şu an gitti zaten cuma gelip arabasını bırakıp memleketine gidecek sonra eşini alıp gelecek açıkçası sonrası beni ilgilendirmiyor.

X