kendi adına konuşmayacaksın işte. bir tek sen yoksun orada herkes senin gibi düşünmüyor. senin kafanda ebeveynler yok heryerdeBen kendi adıma rahatsız olmam belediyenin böyle şey dagitmasindan. Başını kapatmayan ahlaksizdir diye bişey de yazmıyor, onu nerden çıkardın?
Kendi fikrimi söylüyorum, niye bu kadar tepkilisin? Gerçek Hayat emin ol benim görüşümle dolu, bu site bi acayip zaten, güncelle alakası yok üye profilinin. Ben de fikrimi yazayım ki, sizler de bilin; böyle düşünenler var... hep aynı düşüncedeki insanlarla yazışsan bunun sana katkısı da olmaz, yazmanın zevki de kalmaz :) ha bi de başka üyenin lafını bana sorma ya, ben haberi okuyup yorum yapıyorum sonuçta; sizin kendi aranızdaki yazismaya bulaşmadım...kendi adına konuşmayacaksın işte. bir tek sen yoksun orada herkes senin gibi düşünmüyor. senin kafanda ebeveynler yok heryerde
onu bunu ahlaka getiren üyeye sor bu arada
aa bende aynı senin gibi düşünüyorum. çevremde senin gibi olan yok. çok şükürki yok..Kendi fikrimi söylüyorum, niye bu kadar tepkilisin? Gerçek Hayat emin ol benim görüşümle dolu, bu site bi acayip zaten, güncelle alakası yok üye profilinin. Ben de fikrimi yazayım ki, sizler de bilin; böyle düşünenler var... hep aynı düşüncedeki insanlarla yazışsan bunun sana katkısı da olmaz, yazmanın zevki de kalmaz :) ha bi de başka üyenin lafını bana sorma ya, ben haberi okuyup yorum yapıyorum sonuçta; sizin kendi aranızdaki yazismaya bulaşmadım...
Çoğunluğun inancı neyse o anlatılacak tabi ki. Tabi azınlıklar rahatsız olabilir, rahatsız olan okumaz, çocuğuna da okutmaz, bu kadar basit...
Türkiye gerçeği bu ama... imam hatiplerin puanı kirilmadan önce tüm millet çocuğunu o okullara yollamak istiyordu mesela. İmam hatipe en çalışkan çocuklar gidiyordu, günümüz fen lisesi gibiydi... sen nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum ama, cidden cok şükür, tüm dinden uzaklaştırma çalışmalarına rağmen, Türkiye gerçeği bu...aa bende aynı senin gibi düşünüyorum. çevremde senin gibi olan yok. çok şükürki yok..
türkiye gerçeği sen değilsin. sen dayatmacı Atatürk düşmanısın.Türkiye gerçeği bu ama... imam hatiplerin puanı kirilmadan önce tüm millet çocuğunu o okullara yollamak istiyordu mesela. İmam hatipe en çalışkan çocuklar gidiyordu, günümüz fen lisesi gibiydi... sen nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum ama, cidden cok şükür, tüm dinden uzaklaştırma çalışmalarına rağmen, Türkiye gerçeği bu...
Çok rahat söylüyorum; istemeyen okumaz o kitapçığı... biz sırtımızı tüm millete dayiyoruz, bunu söylemekten de hiç beis duymuyoruzsiz bunu bu kadar rahat nasıl söyleyebiliyorsunuz.. çoğunluğun inancı ne demek ya bi eğitim kurumundan bahsediyoruz farkında mısınız belediyeye mı kalmış bu
çoğunluğun inancı ne ise o anlatılmayacak hanımefendi.Çoğunluğun inancı neyse o anlatılacak tabi ki. Tabi azınlıklar rahatsız olabilir, rahatsız olan okumaz, çocuğuna da okutmaz, bu kadar basit...
Ağzına yani eline sağlık...22 aralık Miraç kandili. Kan dillerde belediyeler hep böyle etkinlik düzenlemiştir. % 95 müslüman olan bi ülkede böyle birşeyin dağıtılması çok normal. Istemeyen % 5 kağıdı almaz veya okumaz. Bu kadar basit. Neden rahatsız oluyorsunuz. % 5ten izin alıp mı hareket etmemiz lazım.
aynen benim elime o broşürün verilmesi bile bana baskıdır. benim başım açık bana bunu mesela veremez. orada o broşuru alan aynı düşüncede kişiler olmadığı an o kişilere bu rahatsızlık vermeye gider. saygısızcadırçoğunluğun inancı ne ise o anlatılmayacak hanımefendi.
siz karar veremezsiniz buna.
tavrınız çok faşizan.
Başı açık kadınların sayısı daha fazla diye biz de başörtüsüne karşı çıkalım madem.
çoğunluk azınlığı ezemez.
sıktı bu faşizanlığınız.
veremez kardeşim. ben başı kapalı birine gidip tekila broşuru veremwzsem yada viski reklamı için broşür.. ..Okuyup okumamak elinizdeyken niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz? İstemeyen OKUMASIN. okumak zorunlu mu demiş belediye? İçki Festivali düzenleyen belediyeye hiç tepki göstermeyenler (hatta savunanlar) buna da tepki göstermesin ki, objektif ve tarafsız olduğunuzu düşünelim...
yolda yehova şahitleri de çok sık dağıtır bu tür şeyler.onlara da uyuz olurumaynen benim elime o broşürün verilmesi bile bana baskıdır. benim başım açık bana bunu mesela veremez. orada o broşuru alan aynı düşüncede kişiler olmadığı an o kişilere bu rahatsızlık vermeye gider. saygısızcadır
içki festivali katılımlı etkinliklerdir.Okuyup okumamak elinizdeyken niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz? İstemeyen OKUMASIN. okumak zorunlu mu demiş belediye? İçki Festivali düzenleyen belediyeye hiç tepki göstermeyenler (hatta savunanlar) buna da tepki göstermesin ki, objektif ve tarafsız olduğunuzu düşünelim...
Broşür dağıtılmasına saygısızlık diyemezsin. Bana da TKPli gençler hep broşür verirdi mesela öğrenciliğimde, hiç de saygısızlık olarak düşünmedim... (başörtülü olduğum halde veriyorlardi :))aynen benim elime o broşürün verilmesi bile bana baskıdır. benim başım açık bana bunu mesela veremez. orada o broşuru alan aynı düşüncede kişiler olmadığı an o kişilere bu rahatsızlık vermeye gider. saygısızcadır
çoğunluk aynı mezhepten diye diğer insanları rencide etmekte hiç bir mahsur görmüyorlarEğitim yuvalarina,okullara öğretmen ve eğitimciler dışında her kurum karışma hakkı buluyor her kurum akıl verme hakkı buluyor.
Çok acinacak bir duruma geldik.belediyeler bile eğitime karışıyor.size ne kız öğrencilerin nerelerini kapatması gerektiğinden?
şşimdi tessettürlü birine yada takkeli birine içki reklamlı broşür vermek normalse pantalonlu başı açık birine bu broşürü vermek yada o kıza vermek saygısızlıktır bilinçli yapılmıştır.Broşür dağıtılmasına saygısızlık diyemezsin. Bana da TKPli gençler hep broşür verirdi mesela öğrenciliğimde, hiç de saygısızlık olarak düşünmedim... (başörtülü olduğum halde veriyorlardi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?