- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Çocuklarımız sokakta istemediğimiz, onaylamadigimiz bir sürü şeyle karşılaşıyor. Esas olan anne-babanın öğrettiğidir.Çocuğumu okulda dağıtılacak ya da sokakta eline tutuşturalacak bu tür yazılardan nasıl koruyabilirim? Siz evde dininizi öğretemiyor musunuz da bunlar hoşunuza gidiyor? Peki din adı altında bir gün sizin de hoşunuza gitmeyen bir yazı verildiğinde çocuğun eline o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
allaalla . sanki karşı taraftan açılan konular dostluk üzerine ya..Neden acaba inatla anlatilani değilde anlamak istediginizi anliyorsunuz??!!
Biz tecavüz eden hakli mi diyoruz. Etsin mi diyoruz. Hayirrrr!!! Ama kizlarimiz bilinclenmezse gidilen yol yol degil diyorum.
Ne var yani kapatın acmamalisiniz yazan bi broşür verildiyse. Ne yaziyormus bunu mutlaka okuyun ve buna uyun mu. Sanmıyorum. Alkol kullanmayin ya da sigara kullanmayın yazan bir brosurden ne farki var görüşlerinizi merak ediyorum acikcasi?
Ayrica O okypete actigi konulara bakin sadece dusmanlik uzerine!!
bu insanların alevi propagandası diye Hz.Ali yi öven yazılara bile tahammülü yok.
her zaman derim.kendi fikirleri ise sözkonusu demokrattırlar ama karşı isen yandın.
çoğunluk ne ise o olur diyen bile var aralarında.
dayatmacı bunlar
aman ne olacak senin çocuğun istemediğin broşürleri alıp etkilenebilir.Çocuğumu okulda dağıtılacak ya da sokakta eline tutuşturalacak bu tür yazılardan nasıl koruyabilirim? Siz evde dininizi öğretemiyor musunuz da bunlar hoşunuza gidiyor? Peki din adı altında bir gün sizin de hoşunuza gitmeyen bir yazı verildiğinde çocuğun eline o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
deme sakın. zaten açık kalmaz:)Yahu ben tartışma çıkarmak için değil, iyi niyetle, yanlış yazmışsın galiba diyorum; olabilir hızlı yazıyorsun belki yanlış olmuştur. Ama yok, düşüncemiz farklı ya; fermuarin açık kalmış bile diyemem sana :)
Konuyu tecavüze getirmeyelim. Tecavüzün açıklık kapalikla asla ilgisi yok. Bunu yapan sapığın karaktersizligi.
Çoğunluğun inancı neyse o anlatılacak tabi ki. Tabi azınlıklar rahatsız olabilir, rahatsız olan okumaz, çocuğuna da okutmaz, bu kadar basit...
özgecan üstünde kocaman montla,tecavüze uğradı öldüruldü. açık ta giyinmemişti.Çünkü biz tecavüzün giyim kuşam ile ilgisi olmadığını bilecek kadar mantıklı insanlarız.turşu,perhiz ve lahanalı cevap olmamış çünkü açık giyinmek=tecavüz sebebi değil.
Bdv de son 3 gündür taciz konuları açılmış bir bak bakalim insanlar neden bunu yaşıyormus?
bak sen şimdi. :))Evet!!! Kızlarımız islami değerlerimizi öğrenirlerse tecavuze ugramazlar artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Tecavuzde bası ceken ülkeler afganistan pakistan suudi arabistan suriye falan ama olsunnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
en iyi bizimkiler öğrenir!!!!!!!!!!!!!!!!1
evett!!! yesssss!!!!!!!
aa olurmu bazıları kadınlarla uğraşmasa onlara yasaklar koymasa ,içleri rahat etmeyecekbelediyenin başka vazifesi yokmuymuş.
taşan lağımlara filan baksın kadınların giyimine karışacağına
ateizmle alakalı broşur . orada linç edilir onu yapan..ateizmle ilgili broşür dağıtılsa kıyameti kopartır bunlar.
sanki herkes din odaklı yaşamak zorundaymış gibi bir de üste çıkmaya çalışıyorlar.
ben seküler yaşamı tercih ediyorum belki.
mecbur muyum sizlere katlanmaya .Ne hakkınız var broşürlerle oranızı buranızı kapatın demeye.
Çocuğumu okulda dağıtılacak ya da sokakta eline tutuşturalacak bu tür yazılardan nasıl koruyabilirim? Siz evde dininizi öğretemiyor musunuz da bunlar hoşunuza gidiyor? Peki din adı altında bir gün sizin de hoşunuza gitmeyen bir yazı verildiğinde çocuğun eline o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
bunlar kendine demokrat kendine müslüman .Ya birak dans, ayni belediye "basinizi acin" diye bir brosür dagitsa, hatta o bile degil Aleviligi anlatsaydi. Neler, neler derlerdi. Hele bir chp'li belediye olsa, tam olur. Adi din düsmanligi olurdu. Ama sirf istedigi seyler icinde yazili diye, adi "cogunlugun dini" oldu.
Çocuklarımız sokakta istemediğimiz, onaylamadigimiz bir sürü şeyle karşılaşıyor. Esas olan anne-babanın öğrettiğidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?